• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

Topiğinizi daha yeni gördüm, ne güzel bir konu bu böyle :)

Pozitif düşünce,pozitif enerji:dance:

Sevgiyle kalın:asigim:

Yasadigim bir suru uzuntuye ragmen olumlu dusun,olumlu yasa, olumlu nefes al,ruhunu temizle,dunyana yeni sevgileri al,saglikli yasa, kendini sev,say...hepsi bana o kadar iyi geldi ki surekli sukrediyorum,nemalerini almaya devam ediyorum....hepsi bana sans getirdi,getirmeye de devam ediyor..:nazar:

Topiğinizi daha yeni gördüm, ne güzel bir konu bu böyle :)
Pozitif düşünce,pozitif enerji:dance:

Sevgiyle kalın:asigim:

hoşgeldinnnopuyorumnanaktan

Topiğe ben de geldim...
Selamlar herkese :3:

selam canımm,sende hoşgeldinn.aman pek bi boşladık biz burayıı...gelsin artıkın herkesszemuszemusopuyorumnanaktan

Benim de olumlu düşünmeye ihtiyacım var bu aralar o nedenle ben de geldim aranıza :)

inşallah herşey gönlünce olur allegria cımmopuyorumnanaktan:asigim:

hepimizin kızlarrrr:Saruboceq:

hayırlı pazarlar herkese,bol pozitif enerjiliiikaydirigubbakcemile4

Yasadigim bir suru uzuntuye ragmen olumlu dusun,olumlu yasa, olumlu nefes al,ruhunu temizle,dunyana yeni sevgileri al,saglikli yasa, kendini sev,say...hepsi bana o kadar iyi geldi ki surekli sukrediyorum,nemalerini almaya devam ediyorum....hepsi bana sans getirdi,getirmeye de devam ediyor..:nazar:

ne güzelll,hep böyle devam etsinnn:nazar::asigim:

olumlu düşünmenin şuana kadar bana tek yararı ve son zamanlarda özellikle,sadece hayatta kalmamı sağlıyor...bilmiyorumkismile

Ben düşünce gücüne çok inanırım..
Ama devamlı olmuyor işte benimkiler..Bi süre gaza geliyorum olumlu olcam olumlu düşüncem diye mutlu mutlu dolanıyorum sonra ise unutuyorum
Devamlı olabilsem keşke

Ama devamlı olmuyor işte benimkiler..Bi süre gaza geliyorum olumlu olcam olumlu düşüncem diye mutlu mutlu dolanıyorum sonra ise unutuyorum
Devamlı olabilsem keşke

aynı sıkıntı bende de var ama sanırım biraz sabırsız mıyız nedir ondan kaynaklanıyor bu durumbilmiyorumkismile

Bunun bir örneğini kardeşim yaşadı dün.
İstanbul'a gitmeyi çok istiyordu birkaç aydır. Ama birkaç problem çıktı ve kesinlikle olmaz gitmeyeceksin tarzı konuştu annem ve babam da.
Kardeşim aradan birkaç gün geçtikten sonra hala bana İstanbul'a gidicem ya dediğin yere de uğrarım tarzı şeyler söylüyordu. Hatta ben kızıyorum ona hala ne İstanbul'undan bahsediyorsun gitmiceksin işte falan diye.
Ama 2 gün önce öyle bir şeyler oldu ve öyle bir şans geçti ki eline 2 dk içinde karar verip yola çıktı.
Annem, babam da hiçbir şey demedi.
Çok inanıyordu ve kesin giderim gözüyle bakıyordu olaya ve oldu.
Belki küçük bir örnek ama bana ilham verdi.

:teytey:

ne güzelll,hep böyle devam etsinnn:nazar::asigim:

olumlu düşünmenin şuana kadar bana tek yararı ve son zamanlarda özellikle,sadece hayatta kalmamı sağlıyor...bilmiyorumkismile

Bu olumlu düşünmüş halin mi yalancı gacı? :olmaz:
Biraz olumlu ol, yoksa seni rencide ederim sempatiksalakcinni

Devamlı olabilsem keşke

Kendini çok sıkarsan olumlu olacağım diye daha kötü olursun.
Akışına bırak, kötü şeyler olduğunda şans bende ne arar ki deme, hayırlısı buymuş herşey daha iyiye gidiyor de ve devam et opuyorumnanaktan

aynı sıkıntı bende de var ama sanırım biraz sabırsız mıyız nedir ondan kaynaklanıyor bu durumbilmiyorumkismile

Sabırsızlık mı yoksa sabır taşı olup çatlamak mı? akannehir

aranıza katılabilirmiyimmm? kızlar.....

Hoşgeldin... :3:

aranıza katılabilirmiyimmm? kızlar.....

goşgeldinn...kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

Bu olumlu düşünmüş halin mi yalancı gacı? :olmaz:
Biraz olumlu ol, yoksa seni rencide ederim sempatiksalakcinni

aaa olumluyum dedim yaa ayolllzemuszemus..işte hayattayım hala herşeye rağmensempatiksalakcinni

Kendini çok sıkarsan olumlu olacağım diye daha kötü olursun.
Akışına bırak, kötü şeyler olduğunda şans bende ne arar ki deme, hayırlısı buymuş herşey daha iyiye gidiyor de ve devam et opuyorumnanaktan

haklısın bebişim..çok da kasmamak gerek akışına bırakmak gerek
ama çok tezcanlıyım çok sabırsızım

Back