inaşşal canım yaaa..vala su serptin gece geceee...:asigim:
: ))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inaşşal canım yaaa..vala su serptin gece geceee...:asigim:
Topiğinizi daha yeni gördüm, ne güzel bir konu bu böyle :)
Pozitif düşünce,pozitif enerji:dance:
Sevgiyle kalın:asigim:
Topiğinizi daha yeni gördüm, ne güzel bir konu bu böyle :)
Pozitif düşünce,pozitif enerji:dance:
Sevgiyle kalın:asigim:
Topiğe ben de geldim...
Selamlar herkese
Benim de olumlu düşünmeye ihtiyacım var bu aralar o nedenle ben de geldim aranıza :)
Yasadigim bir suru uzuntuye ragmen olumlu dusun,olumlu yasa, olumlu nefes al,ruhunu temizle,dunyana yeni sevgileri al,saglikli yasa, kendini sev,say...hepsi bana o kadar iyi geldi ki surekli sukrediyorum,nemalerini almaya devam ediyorum....hepsi bana sans getirdi,getirmeye de devam ediyor..
Ben düşünce gücüne çok inanırım..
Ama devamlı olmuyor işte benimkiler..Bi süre gaza geliyorum olumlu olcam olumlu düşüncem diye mutlu mutlu dolanıyorum sonra ise unutuyorum
Devamlı olabilsem keşke
ne güzelll,hep böyle devam etsinnn:asigim:
olumlu düşünmenin şuana kadar bana tek yararı ve son zamanlarda özellikle,sadece hayatta kalmamı sağlıyor...bilmiyorumkismile
Ben düşünce gücüne çok inanırım..
Ama devamlı olmuyor işte benimkiler..Bi süre gaza geliyorum olumlu olcam olumlu düşüncem diye mutlu mutlu dolanıyorum sonra ise unutuyorum
Devamlı olabilsem keşke
aynı sıkıntı bende de var ama sanırım biraz sabırsız mıyız nedir ondan kaynaklanıyor bu durumbilmiyorumkismile
aranıza katılabilirmiyimmm? kızlar.....
hoş buldum canımmma.s.Hoşgeldin...
aranıza katılabilirmiyimmm? kızlar.....
Bu olumlu düşünmüş halin mi yalancı gacı? lmaz:
Biraz olumlu ol, yoksa seni rencide ederim sempatiksalakcinni
aaa olumluyum dedim yaa ayolllzemuszemus..işte hayattayım hala herşeye rağmensempatiksalakcinni
Kendini çok sıkarsan olumlu olacağım diye daha kötü olursun.
Akışına bırak, kötü şeyler olduğunda şans bende ne arar ki deme, hayırlısı buymuş herşey daha iyiye gidiyor de ve devam et opuyorumnanaktan
herkese merhabaaa....benide alın aranızaa:))))