Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlarrrrrr boshayallersmile
Selam, Baileys..
Nasılsın, nerelerdesin?
Ben özledim valla seni, enerjini ve yazılarını. : ))
selam canım çalışıyorum ve fazla fırsat bulamıyorum
ben de çoook özledim uzun zaman oldu görüşmeyeli
nasıl gidiyor hayat? herşey yolunda mı
21 Temmuzdan sonra Başak burcu için güzel gelişmeler olacakmış. Yani bugün.
Buna inanmıştım, hatta çok öncelerden hayatımın düzene gireceğine inanmıştım.
Bir şeyleri başarmak için "inanmak" küçük bir kıvılcım oluyor, sonra hayat onu dev alevlere dönüştürebiliyor(muş).
Şu an hayatımda daha önce deneyim etmediğim şeyleri yaşıyorum ve inanıyorum ki, olumlu şeyler önümde. Yaşamaya devam edeceğim.
Ben her zaman inanmışımdır insan düşünceleriyle herşeyi yapabilir yalnızca istemeyi bilsin bunun üzerine pozitif gercekci düşünceler kursun yeterli. Ben coğu kez yaşadım ve gördüm. Bu yüzden zaman zaman kurduğum olumsuz hayallerden uzaklaşmak istesemde olmuyor bu olumsuzluklara kendimi inandırarak herşeyi üstüme çekiyorum ama biliyorum olumlu düşüncülerim her seferinde olduğu gibi yine üstün gelecek..Kurduğunuz hayallerden asla vazgecmeyin.
konumuzdan ne kadar uzakta kalmışızbilmiyorumkismile halbuki ne istek ve heyecanla başlamıştık..herkes demek biraz uzaklşatı bişiylerden yada hayat yıldırdı elimizi eteğimizi çektik..bişiyler başardınız mı bilmiyorum açıkçası..beni sorarsanız aynı yerimde sayıyorum..zaman zaman havlu atsam da içimde bir yerde bir umut var,ufacık bir alev gibi...hani nerde ben gibi olanlar???
evet ya kimseler uğramaz olmuş buralara..ben de aynı yerimde sayıyor gibiyim ama umudumu kaybetmedim :)
alkisalkisalkis hoşgeldinn busemmopuyorumnanaktan
Nasıl gidiyor, başka burcunun olumlu etkisinde misin? : )
yerimde sayıyorummhihoyyyt var mı öle bi etki gerçekten?? ben mi çenberin dışındayım acaba anlamadım yavv
Evet var, burç yorumlarında dinledim.
Satürn'ün etkisiymiş.
Zaten 2010 yılının Başak yılı olacağından söz edilmişti.
Zannerdersem o vakit geldi : )
Allah Allahh yaa beni neden bulmuyor(( o sihirli değnekten ben de bir tane istiyorum ainazbayanssulusmile benim de hakkım çok fenayım bu aralar yaaa:kedi: artık bişiler olsun istiyorumm:Saruboceq: