• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

gerçekten harikaymış.. :lepi:

nihayet kalsedon nerelerdesin?işine ne oldu ayrıldın mı ?

evet canım bana uygun olmadığını anladım..:a015:

üzüldüm cnm yaaaa :1no2:
kendi istediğinle mi çıktın, yoksa zorunlu sebeplerden mi bilemiyorum ama
Allah inş. daha iyi bi kapı çıkartır karşına
:Saruboceq:

sağol canımcım,evet kendi isteğimle oldu..:delphin:

Evet ruhsal cokuntu icindeydim ve bir seyleri analiz edebilme gucune tekrar kavustum bu kitaplari okudugumda... iyi dusun iyi olsun! istemek basarmanin yarisidir! bu tur sozleri cok duyduk hayatimizda basariya ve bir dilegin olmasi icin duydugumuz sozler her kulturden cikabiliyor
mevlanadan tut hint bilgelerine kadar niechtz'den tut isaya kadar cografi olarak ve birbiriyle alakasi olmayan toplumlar bunu biliyor!
oturdugumuz yerden bir sey olmaz bir sey basarilmaz bunu unutmamak lazim
ama en kolayi ve en guzel tarafi bu sihirin(!) istedigimiz olay olmuscasina mutlu olmayi basarmaktir
kendimden ornek vereyim
benim issizlikten agzim yanmis ve is ariyorum durmadan neyse bir sirket bana seni arayacagiz dedi (digerleri gibi ama digerleri aramadilar) ben bu aralar tekrar 100% dusunce gucunu okuyordum ve kendimi ele aldim. Esime dedimki beni arayacaklar esimin cevabi "cok beklersin" dedim yok ama arayacaklar inanmistim iyice ve karamsar degildim hayal ettim is ortamimi gayretli bir sekilde calistigimi ve sorunsuz bir ortamda bulundugum hayal ettim.. mutlu oldum kazanacaigm paranin borclarimi kapatacagimi dusundukce daha mutlu oldum umutlu oldum derken aradilar ve bu sartlari kabul edersen calisabilirsin dediler.. Sartlarin cogu uygun degil ama korkmadim eyvah olmayacak demedim kendime cok guvenerek gittim ve sartlarimi sundum.. Arayacaklarini soylediler ve ben umudumu kaybetmiyorum aramasalarda umrumda degil ama arayacaklar bir sekilde biliyorum onlar arayana kadar ben arastirmaya devam edecegim hatta basarmis gibi mutlu olmayada devam edecegim.. Salak pollyana oyunu degil bu.. Kendine guvenerek mutlu olmak korkmamak her zaman bir hedefin olmasi insanin
"iyi dusun iyi olsun"

kıslarrrrrr günaydınlar olsun hepinizeee hihoyyyt
nerelerdesiniz bakalım
topiğimiz sessiz sedasız kalmış bi kaç gündürr
:bbo:

bence topigi boslamamizin nedeni hergun cok olumlu olamamak. o yuzden genelde okumakla yetiniyoruz.

surekli gaza gelmek icin ne yapmak lazim sizce kizlar.
evin bi kosesine motive edici yazilarmi assak?

bence topigi boslamamizin nedeni hergun cok olumlu olamamak. o yuzden genelde okumakla yetiniyoruz.

surekli gaza gelmek icin ne yapmak lazim sizce kizlar.
evin bi kosesine motive edici yazilarmi assak?

benim dolabımda asılıdır
bir de defter açmıştım kendime oraya da beğendiğim
beni rahatlatacak alıntılar yazıyorum
kit lardan, makale,yazı vs.
okudukça bana iyi geliyor
:lepi:

merhaba kızlarrr...vala bahar yorgunluğumu desek,formdan mı düştük desek yoksa herşey aynı biz yaşıyoruz mu desek!...desek desek ne desek..bilemiyorum..

yorgunluk degil bence..
uzun sure ayni tempoda kalamiyoruz. inandirilicigini yitirdigimiz (im) zamanlar oluyor

merhaba kızlarrr...vala bahar yorgunluğumu desek,formdan mı düştük desek yoksa herşey aynı biz yaşıyoruz mu desek!...desek desek ne desek..bilemiyorum..

yorgunluk degil bence..
uzun sure ayni tempoda kalamiyoruz. inandirilicigini yitirdigimiz (im) zamanlar oluyor

ewt malesef böyle formdan düştüğümüz zamanlar oluyor
ama hadi kalkın silkinin kızlar yaaa kaydirigubbakcemile4 zemuszemus
muhteşem bir bahar mevsimi,boşverin yorgunluk kısmını
havalar güneş, hafif bir rüzgar, ne çok sıcak ne çok soğuk
herşeyin tam karar olduğu bir mevsim alkisalkisalkis
düşünsenize 16 nisan tarihini bile bir daha yaşamak için tam 1 yılın geçmesini beklicez.
haydeeeee bakalım hanımlarrrrrr opuyorumnanaktan
alttan kendinize hareketli bir parça seçinnn,unutun bi süreliğine sıkıldığınız şeyleri de
ne kaybedersiniz ki,bedeniniz ve ruhunuzun böyle hareketli şeylere duyarsız kalacağını hiç sanmıyorumm
hihoyyyt

:çok üzgünüm: haklısın mozarellacımm

ay pisman oldum yazdigima.
kizlar bakmayin bana. iyim aslinda. iste bazen diplerde oluruz ya.
tektanenin dedigi gibi silkelenelim

birden u donusu yapmak zor ama, en azindan sikayet etmeyelim.

çay iciyorum kizlar, sizinde burda olup karsilikli ictigimizi varsayiyorum. ( oh guzelde demlenmis) zemuszemus suan cayin tadini cikariyorum.. zemuszemus

Ahh çok moralim bozuk :(
Ama olumluyum, yaşadıklarımın arkasındayım.
Kalbimin sıcaklığına, soğukluğuna karşı hep kendime güvenmişimdir.
Bir kez daha kendimle gurur duydum.
Ama moral bozukluğu işte ...

Ahh çok moralim bozuk :(
Ama olumluyum, yaşadıklarımın arkasındayım.
Kalbimin sıcaklığına, soğukluğuna karşı hep kendime güvenmişimdir.
Bir kez daha kendimle gurur duydum.
Ama moral bozukluğu işte ...

bi an icin canimiz SIKILABILIYOR. ama bunu en azindan butun gune yaymiyalim.
inan kendimizi olumsuz dusunurken yakaladigimizda o ani olumluya cevirelim. hayatimizdaki olumlu seyleri dusunelim. hele hele baskalarinin ne dusundugu ne soyledigini hic kafaya takmiyalim.

ay pisman oldum yazdigima.
kizlar bakmayin bana. iyim aslinda. iste bazen diplerde oluruz ya.
tektanenin dedigi gibi silkelenelim

birden u donusu yapmak zor ama, en azindan sikayet etmeyelim.

çay iciyorum kizlar, sizinde burda olup karsilikli ictigimizi varsayiyorum. ( oh guzelde demlenmis) zemuszemus suan cayin tadini cikariyorum.. zemuszemus

ohh ohh afiyet olsunnn...ben de bi bardak alıyım vardır belki,açık ve şekersiz olsun lütfenbayanssulusmile

ne dipteyim şuan ne ayaklarım yerden kesilmiş halde..kendimdeyim ama daha da iyi olabilirimm..

aynı durumdayız.

kızlar çıkış sizsiniz..binlerce ateşin içinde kavrulurken bile insan kendini bir an iyi hissettirebilir.. her birimiz farklı farklı sıkıntılarla boğuşuyoruz pek tabii kolay geçmiyor ama zorluklar güçlü olmamıza vesile oluyor,sabrediyoruz..birazcık bile umut olmasa inanın sabah olmaz bize...:1hug:

Back