Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

ne güzel ya hergeçen gün sayımız artıyor..hg cnm kaydirigubbakcemile5

Keşfedebilir miyim sence?

Keşfedebilir miyim sence?

Yaradan o kadar güzel resmetmiş ki herşeyii....sadece kendine bakman bile yeter...nasıl çalışıyor tüm bedenin,ancak bunu (Allah göstermesin) sağlığını biraz olsun kaybedince bile anlayabilirsin...

daha da anlamadıysan,binlerce km den üzerimize düşen damlalara bak,hiç biri kafamızı delip geçmiyor,gecenin sabah kavuşması,baharın gelmesi...bunlar belki çok sıradan ama herbiri mucizevi şeyler..

herbirimizin daha bir çok keşfedeceğimiz yanları var ,yaşam her zaman bişiyler öğretiyor..karamsarlıklar,karışıklıklar,hayatımızın üzerimize yüklenmesi aslında hep daha iyiyi bulmak için çoğu zaman bir fırsat..önemli olan tüm bunların üstesinden gelebilceğimizi keşfetmek,bunu bilmek...boshayallersmile

: )))

Hosbulduk canimolumunekankayizsmile
gercekten mutluluk kaynagisiniz hepiniz

Selam kizlar, nasilsiniz? Haftasonu oldugu icin kimse ugramiyor galiba. Insallah yarin girdigimde mesajlarla dolar burasi zemuszemus

benim aklima takilan bisey var, eger biseyin olmasini istiyorsaniz ve bu mesela bi sinav gibi belirli net bir tarihi olmayan bisey ise. net bir zaman belirlememiz sartmi. Illa su ay, yada su gun icerisinde diye soylememiz gerekiyomu. yada en kisa zamanda dersek yanlismi olur. cok kafama takiliyo. zaman belirtmeden olumlama yapiyorum, ama aslinda biran once olsun istiyorum..
cok karisik anlatmadim umarim :kedi:

Ben burdayım aslında.
Ama olumlamalar konusunda hiçbir fikrim yok.
Zaten istediklerimi çekmeyi şu an beceremiyorum da

Ben burdayım aslında.
Ama olumlamalar konusunda hiçbir fikrim yok.
Zaten istediklerimi çekmeyi şu an beceremiyorum da

slm canim, bence basta boyle dusunmemelisin. tam tersine yapabilirim diye dusunmelisin. en basta kendin soylediklerine cok inanmalisinki isteklerinde gerceklessin.
olumlamalar hakkinda kitap okumamiz lazim. r.sanalin kitaplarini okumayi dusunuyorum.

olumlu dusun lutfen, ve buna butun kalbinle inan. istedigin sey gerceklesmis gibi hayal et ve bunun icin sukret canim

fisfisfis
merhabaaa hoşgeldinnopuyorumnanaktan
evet genelde h.sonu olunca bizim kızlar firarda oluyorkaydirigubbakcemile3
sınav demişsin ama nasıl acaba??belirli bir zaman yok demişsin de,o kısmı pek anlamadım beb

fisfisfis

merhabaaa hoşgeldinnopuyorumnanaktan
evet genelde h.sonu olunca bizim kızlar firarda oluyorkaydirigubbakcemile3
sınav demişsin ama nasıl acaba??belirli bir zaman yok demişsin de,o kısmı pek anlamadım beb

bnde geldim birazcık geç kaldım bugün

mozarella

sınavda almak istdğin notu puana olumlamalar yapabilirsin cnm
zmn belirtmezsen daha iyi olur cnm
ve olumlamalar yaparken o istedğin notu aldığını düşün mutlu olduğunu hzuurlu olduğunu düşün ve öyle hisset ben sınavlarımda öle düşünürüm ve istediğm notu alırım kaydirigubbakcemile2 kaç puan almak istiyorsan tabi bu arada bilinçaltınında uyumlu olması gerekiyor cnm

kalsedoncum senden alıntı yaptım :kedi: farketmemişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…