Merhabaa opuyorumnanaktan hayata guzel bakip guzel goren insanlar,
Bende artik aranizdayimhihoyyyt
Ben sizleri neredeyse bir haftadir takip ediyorum. Sayfa 40a kadar hic erinmeden tek tek okudum. Diger sayfalarida tek tek okuyacagim. Neden bende yazmiyorumki dedim.
Bu sayfayi baslatan ve devam ettiren herkesi kucakliyorum :1hug:
Inanin su birkac gun icinde hayata okadar cok farkli bakiyorumki. Hersey birseyi cok istemekle basliyor gercekten. Ve artik daha cok hayallerim var. ve bunlar gerceklesiyor.. biliyorum :lepi:
mesela bugun araba dersim cok super gercti. cunku boyle olmasini ben sectim.
daha cok hayallerim var. Insallah butun hayallerimizin gerceklestigini gorururuz hepberaber.
Sanırım beni almadınız : ))
hoşgeldinn...opuyorumnanaktan
almaz olur muyuz....
mozarella hoşgeldin canım her geçen gün çoğalıyoruz
hayallerinize sırtınızı dönmediğiniz için , egonuzu dinlemediğiniz ve tanrısal özelliklerinizi keşfetmek istediğiniz için çok seviyorum sizi...:asigim::1hug:
Keşfedebilir miyim sence?
Yaradan o kadar güzel resmetmiş ki herşeyii....sadece kendine bakman bile yeter...nasıl çalışıyor tüm bedenin,ancak bunu (Allah göstermesin) sağlığını biraz olsun kaybedince bile anlayabilirsin...
daha da anlamadıysan,binlerce km den üzerimize düşen damlalara bak,hiç biri kafamızı delip geçmiyor,gecenin sabah kavuşması,baharın gelmesi...bunlar belki çok sıradan ama herbiri mucizevi şeyler..
herbirimizin daha bir çok keşfedeceğimiz yanları var ,yaşam her zaman bişiyler öğretiyor..karamsarlıklar,karışıklıklar,hayatımızın üzerimize yüklenmesi aslında hep daha iyiyi bulmak için çoğu zaman bir fırsat..önemli olan tüm bunların üstesinden gelebilceğimizi keşfetmek,bunu bilmek...boshayallersmile
Sanırım beni almadınız : ))
Alın valla, ihtiyacım var pozitif enerjiye : ))
mozarella hoşgeldin canım her geçen gün çoğalıyoruz
hayallerinize sırtınızı dönmediğiniz için , egonuzu dinlemediğiniz ve tanrısal özelliklerinizi keşfetmek istediğiniz için çok seviyorum sizi...:asigim::1hug:
ne güzel ya hergeçen gün sayımız artıyor..hg cnm kaydirigubbakcemile5
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn hihoyyyt
gunaydinnnn:teytey:
hayat guzel, hava guzel, bugunde nefes alip veriyoruz, gozlerimiz guzellikleri gorebiliyor,
cok sukur..hihoyyyt
Selam kizlar, nasilsiniz? Haftasonu oldugu icin kimse ugramiyor galiba. Insallah yarin girdigimde mesajlarla dolar burasi zemuszemus
benim aklima takilan bisey var, eger biseyin olmasini istiyorsaniz ve bu mesela bi sinav gibi belirli net bir tarihi olmayan bisey ise. net bir zaman belirlememiz sartmi. Illa su ay, yada su gun icerisinde diye soylememiz gerekiyomu. yada en kisa zamanda dersek yanlismi olur. cok kafama takiliyo. zaman belirtmeden olumlama yapiyorum, ama aslinda biran once olsun istiyorum..
cok karisik anlatmadim umarim :kedi:
Ben burdayım aslında.
Ama olumlamalar konusunda hiçbir fikrim yok.
Zaten istediklerimi çekmeyi şu an beceremiyorum da
Selam kizlar, nasilsiniz? Haftasonu oldugu icin kimse ugramiyor galiba. Insallah yarin girdigimde mesajlarla dolar burasi zemuszemus
benim aklima takilan bisey var, eger biseyin olmasini istiyorsaniz ve bu mesela bi sinav gibi belirli net bir tarihi olmayan bisey ise. net bir zaman belirlememiz sartmi. Illa su ay, yada su gun icerisinde diye soylememiz gerekiyomu. yada en kisa zamanda dersek yanlismi olur. cok kafama takiliyo. zaman belirtmeden olumlama yapiyorum, ama aslinda biran once olsun istiyorum..
cok karisik anlatmadim umarim :kedi:
Ben burdayım aslında.
Ama olumlamalar konusunda hiçbir fikrim yok.
Zaten istediklerimi çekmeyi şu an beceremiyorum da
fisfisfis
merhabaaa hoşgeldinnopuyorumnanaktan
evet genelde h.sonu olunca bizim kızlar firarda oluyorkaydirigubbakcemile3
sınav demişsin ama nasıl acaba??belirli bir zaman yok demişsin de,o kısmı pek anlamadım beb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?