• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

Kızlar çok fazla detaya girmek istemiyorum ama korkulacak bişey değil:hulya:

Son düzenleme:
günayyydınnnnnn Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü'nün güzel insanlarııııııı hihoyyyt hihoyyyt
hayırlı günler hepinizeeeee
opuyorumnanaktan

selam şekerlerrr bugün çok huzurlu uyandım ve harika bir gün geçirdim
hayat çok güzeeeeeellllll ay çok mutluyummmmmm zemuszemus

sizler nasılsınız gününüz nasıldı canlarım boshayallersmile

harika bir gün!-tatlicadiarzu-!param var hemde eşşek yüküyle.-tatlicadiarzu-.hayatımda aksi giden hiç birşey yok!borcum yok harcım yok!!herkezle ilişkim çok güzel..hiçmi insanın canını sıkan bişey olmaz!!benim yok işte.-tatlicadiarzu-.doğduğum güne şükrediyorum:Saruboceq:-tatlicadiarzu-
düşünceler silsilesi ve ben işte burdayımboshayallersmile

selam şekerlerrr bugün çok huzurlu uyandım ve harika bir gün geçirdim
hayat çok güzeeeeeellllll ay çok mutluyummmmmm zemuszemus

sizler nasılsınız gününüz nasıldı canlarım boshayallersmile

süperrr :nazar:
bende iyiyim çok şükür
opuyorumnanaktan

harika bir gün!-tatlicadiarzu-!param var hemde eşşek yüküyle.-tatlicadiarzu-.hayatımda aksi giden hiç birşey yok!borcum yok harcım yok!!herkezle ilişkim çok güzel..hiçmi insanın canını sıkan bişey olmaz!!benim yok işte.-tatlicadiarzu-.doğduğum güne şükrediyorum:Saruboceq:-tatlicadiarzu-
düşünceler silsilesi ve ben işte burdayımboshayallersmile

maşallah maşallah :nazar:
ne güzel, daha ne ola ki
bayanssulusmile

selam kızlarrrrrrkaydirigubbakcemile4
sıfır km haldeyiz hepimiz maşallahhhaklinialirimsmile
herkes burdan çok güzel görünüyor,kıslaarrr maşallah diyorum:nazar:
her anımız böyle geçsin..:1hug:

bir günü daha uğurladık kaydirigubbakcemile2
nasıldı bakalım gününüüüüüüüzzzzz hatunlarrrrrr
sengözlerimebaksanab

iyi akşamlarrrrrrrrrr
kitaplarım geldi okumaya başlıcam inşallahhh

huuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuuuuuuuu
günaydınnnnnnn kızzzzzzzzzzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaarrr
hihoyyyt hihoyyyt :teytey: :teytey: bayanssulusmile

Ne Söylediklerinize dikkat edin,Çünkü Onlar Gerçek Olacaklardır

İnsan yaşamını sözleriyle kurar.Çünkü söz ,insanın Tanrısal varlığına gönderilen bir emirdir.

Sözlerin mucize yaratıcı etkileri,insan bilincinin işleyiş biçimini kavradığımızda normal etkilere dönüşür.

Başkasından duyduğunuz ya da sizin kullandığınız sözlerin içerdikleri anlamları ,bir süre sonra ,mutlaka ifadesini bulacağından emin olmalısınız.

Bu yüzden neredeyse yeniden konuşmayı öğreniyor gibi,sözcüklerin kullanımı konusunda güçlü bir bilinçlenmeye ihtiyaç vardır.

Kendi hakkınızda ya da başkalarının hakkında kullandığınız yargıların ya da hayat hakkında ve hayatın kavramlarıyla ilgili sözcüklerin,ulaşmak istedğimiz sonuçlara bizi götürecek biçimde yeniden kurgulanması ,sonuçları hemen alınabilecek kolaylıklar sağlar bize.

Bu yüzden ,örneğin kendiniz hakkımızda kullandığımız etiketlemelere çoooooook dikkat etmeliyiz

Ben çok sakarım etiketlemesi örneğin.Böyle durumlarda kişiler sakar olduklarını gözlemleyerek,bunun böyle olduğunu ifade ettiklerini sanırlar.Oysa onlar,önce sakar olduklarına inanmış,sonra sakarlıklar yapmış ardından da bunu,bir olayı nakleden insanlar gibi dile getirmişlerdir.

Süreci tersine çevirmek elimizdedir.Dikkatli ve dengeli bir insan olduğumuzu ifade etmek,sonunda bizi gerçekten de öyle yapacaktır.Bu,bir tür "kendi kendini gerçekleştiren kehanet" durumudur.

R.ŞANAL'ın kitabından alıntıdır. kaydirigubbakcemile5

Back