Ne Söylediklerinize dikkat edin,Çünkü Onlar Gerçek Olacaklardır
R.ŞANAL'ın kitabından alıntıdır. kaydirigubbakcemile5
öncelikle paylaşım için teşükkürler renan cım alkisalkisalkis
sonrada başıma gelen bir şeyi anlatayım size
dün akşam kendi kendime dedim ki ya acaba yarın okula gitmesem mi (bugünü kastederek).
sonra ama gitmemem için bi sebep olmalı, yoksa gitmem gerekir dedim
bi an hasta olsam gitmezdim diye düşünürken buldum kötükedihüso
sonrada saçmalama daha neler, o derse gitceksin diye düşündüm.
sabah ne olsa beğenirsiniz, boğazlarım acıyor.
kalktım gittim genede derse. ama hala ağrıyo,şimdi de iyi etcem diye uğraşıyorum. ohaoldumsmile
oww canım resmen hastalığı davet etmişsin bedenine geçmiş olsun bol bol bitki çayı iç ohaoldumsmile
geçmiş olsun canımm çokkk..dikkat et kendine..herkes dökülüyor yaa:S
Merhaba arkadaslar,
Bende olumlu dusuncenin gucune inanlardan birisiyim.
Hatta soyle bisey anlatayim size yakin zamanda yasadigim.
Takip ettigim bir site her hafta hediye veriyordu.Bir aksam yine bakiyorum sitelere ve bu takip ettigim site yazmis iste bu hafta hediyemiz su diye.Baktim benim en cok sevdigim surekli alışveris yaptigim bir kozmetik markası.Bu markanın 3 urununden olusan bir set.Gordugum andan itibaren dedim ki bu benim.Olacak falan demedim ama.Direkt o urune sahip olmusum gibi dusundum.Benim oldugunu belirten olumlamalar yaptim kafamda.Ben kazanmisim gibi paketi acarken urunleri elime alirken hayal ettim kendimi.2 veya 3 gun sonraydi cekilis gunu geldi.Cekilis saatinide yakaladim sorulan soruya dogru cevabi veren 20.kisi urunleri kazanacakti.Ben cevabimi yazip gonderdim ve icim rahat bir sekilde kalktim bilgisayarin basindan.Ertesi gun sonuclar aciklandı ve kim kazandi bilin bakalim :) Ben kazandigimi gorunce sasirdim aslinda ama sonra dedim ki onlar zaten benimdi ben sahip olacaktim.Hemen adres bilgilerimi yolladim maille ve 1 hafta olmadan paket elime gecti.
Birkac cekilise daha denk geldim ama ya onlari istedigimden tam emin olmadigim icin ya da benim olduklarina tam inanmadigim icin kazanamadim.Acıkcasi bir iki kusur da bulmustum o yuzden kazanamadigimi dusunuyorum :)
Iste boyle...
Bu kucuk bir ornekti sadece.
Olumlu dusuncenin hayatimizdaki yerini inkar edemeyiz.
Bu arada beni de araniza alirsaniz sevinirim :)
Tesekkur ederim tektane,hosbuldum vereliniortakaramıza hoşgeldin MoR cum opuyorumnanaktan
öncelikle paylaşım için teşükkürler renan cım alkisalkisalkis
sonrada başıma gelen bir şeyi anlatayım size
dün akşam kendi kendime dedim ki ya acaba yarın okula gitmesem mi (bugünü kastederek).
sonra ama gitmemem için bi sebep olmalı, yoksa gitmem gerekir dedim
bi an hasta olsam gitmezdim diye düşünürken buldum kötükedihüso
sonrada saçmalama daha neler, o derse gitceksin diye düşündüm.
sabah ne olsa beğenirsiniz, boğazlarım acıyor.
kalktım gittim genede derse. ama hala ağrıyo,şimdi de iyi etcem diye uğraşıyorum. ohaoldumsmile
Hosbuldum BaiLeyS tesekkur ederim vereliniortakhoşgeldin mor çok güzel bir örnek vermişsin yeter ki isteyelim yapamayacağmız hiçbirşey yok
geçmiş olsun cnm :teselli:
günaydınnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr hihoyyyt
saolasın cnm opuyorumnanaktan
bugün daha iyiceyim çok şükür :Saruboceq: :teytey: bayanssulusmile
hoşgeldin MoR kaydirigubbakcemile5
Korkuyla Baş Etmenin Yolları
1) Korkuyu alt etmenin tek yolu ,o varken de yola devam etmektir.
Korku belki de hep bizim yol arkadaşımız olacaktır.Burada önemli olan,değişim isteğinin korkudan baskın çıkmasıdır.
Yaşama içgüdüsünün korkuya dönüşmesini engelleyecek şeyler vardır kuşkusuz .Bunların en önemlisi,kendimize,bizim bedeni kullanan bir varlık olduğumuzu hep hatırlatmaktır.
Biz beden değiliz,ama muhteşem beden aracını kullanan ruhsal bir varlığız.
Biz,kişiliğimiz değiliz.Çünkü kişiliğimizin bazı nitelikleri değiştiğinde bile,biz "BİZ" olarak hep orada duruyoruz.Varlığımızı sürdürüyoruz.
Biz sahip olduklarımız değiliz.Evimiz eşimiz,arabamız çocuklarımız bizim kendi varlığımızı ifade etmek için kullandığımız araçlardır.Onlar yokken de biz vardık ve olmadıklarında da varlığımızı sürdürmeye devam edeceğiz.
Biz anılarımızın toplamı değiliz.Hafızamızı kaybetsek bile,biz "BİZ" olmaktan çıkmayız.
Biz düşüncelerimiz değiliz.Her gün binlerce düşünce üreten,onları izleyen,tekrar düşünen bir "ÖZ" e sahibiz.
2) Korkuyu hafifletmenin bir başka yolu da,en çok korktuğumuz şeyleri bir kenara yazmak ve şu soruyu sormaktır."En kötü ihtimalle ne olur ? "
Sonra bu ihtimalleri yazıp,onlara şöyle karşıdan bir bakmakta yarar vardır.
Daha sonra ise ,Ego benliğin bu korkuları aslında hep abarttığını ve olduğundan büyük boyutlarda zihnimizin perdesine yansıttığını bilmemiz gerekir.Böylece zihnimizdeki bu abartılmış görüntüye karşı ters bir görüntü oluştururuz.
Bir kağıda korktuğuz şey her neyse onu küçücük,kendi gücümüzü ise dev gibi çizeriz.Sonra da bu kağıdı her zaman göreceğimiz bir yere asarak,onu bilinçaltımıza iyice naklederiz.
Bir süre sonra gerçekten o konuyla ilgili korkunuzun azaldığını göreceksiniz.
Bu tekniği her bir konu için ayrı ayrı yapabilirsiniz.
R.Şanal'dan alıntıdır kaydirigubbakcemile5
Diğer maddeleri sonra yazıcam kızlar :1hug: biraz işim varda :çok üzgünüm:
bu şey gibi mi .Çekim yasası diye birşey var ya ona benziyo sanki guclubacismile
çok güzel bir alıntı olmuş cnm tşkler..ellerine sağlık Şeniz
Hosbuldum renan20,tesekkur ederim. vereliniortakhoşgeldin MoR kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?