Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

kıslarrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnn hepinizeeeeeeeeee opuyorumnanaktan bayanssulusmile

çok güzel bir gün geçirmeye hazır mısınız bakalımmmmmmm
delikafadulden :sm_cool: hihoyyyt :teytey:

kıslarrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnn hepinizeeeeeeeeee opuyorumnanaktan bayanssulusmile

çok güzel bir gün geçirmeye hazır mısınız bakalımmmmmmm
delikafadulden :sm_cool: hihoyyyt :teytey:

günaydın şekerrrbayanssulusmile
hazırız hazırız da ne bu enerjiiiiiolumunekankayizsmile

bnde geldim çoook güzel bir enerjiyle zemuszemus
beklediğim 2 haberde geldi ve çooook mutluyum sositososito :teytey:
demek ki olumlamaları doğru yapmışım :dance:

ohh ohh maşallah diyorum
altın kızlar olarak hepimiz enerjik ve süperiz...
inşallah sesi çıkmayan arkadaşlar da öyledir..kaydirigubbakcemile5

günaydın şekerrrbayanssulusmile
hazırız hazırız da ne bu enerjiiiiiolumunekankayizsmile

ay bende bilmiorum fışkırıo, böyle dışarı dışarı hihoyyyt

bende cok sevindim senin adına renan cım alkisalkisalkis
olumlamaya devam :lepi:

iyi akşamlar kaydirigubbakcemile5

Kuantum Benlik

" Ya göründüğün gibi ol ya da olduğun gibi görün ya da en iyisi,olmak istedğin kişi ol "

Olmak istedğiniz kişi olamayacağınızı sanmak ,belki de kendinize yapacağınız en büyük haksızlıktır.Çünkü o zmn başkalarının istediği kişi bile olamazsınız...

R.Şanal'ın Kuantum düşünce tekniğinden alıntıdır :1hug:

slm şekerler ne güzel haberler aldım böyleopuyorumnanaktan

sahtecim tebrik ederim canım ama böyle sonuçlanacağından şüphemiz yoktu değil mi çok tebrik ediyorum herşey çok daha güzel olacak artık canımolumunekankayizsmile

renancım 2 güzel haber almışsın çok sevindim hepinizin hayatı çok yolunda şu sıralar demek ki:lepi:

3 gündür nete pek giremedim evde değildim ama çok özledim aklım sizlerdeydi boshayallersmile

1 aydan beri haberleri beklerken hep olumlama yaptım ve o güzellikler bana doğru geldi şakkıdı :dance:

iyi akşamlar kızlar..renan beklediğin haberleri almana çok sevindim kaydirigubbakcemile5 ..sanırım topikte herkes artık belli bir aşamaya geldi bu olumlama konusunda ne güzel..ben de dün gece çok ilginç bir rüya gördüm..sağ elimin baş parmağıyla olmasını istediğim herşeye işaret ederek onları istediğim şekle getiriyordum..bir parmak hareketiyle istediğim herşeyi yapıyordum...sizin bu rüyayla ilgili yorumlarınız ne olacak merak ediyorum bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…