• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

walla bence de tam zamanında eklemişim :) netten konuyla ilgili yazılara bakıyordum belki bir yerlerde eksiklerimiz oluyordur diye ekliyim dedim..

canım evet bazen böyle okumak iyi geliyor gerçekten..ne kadar bilsekte tekrar oluyor,atladığımız yerler tamamlanıyor...sağolasın tekrarropuyorumnanaktan

bilmiyorum cnm niye şartlandırıyorsam
20 yaşındayım

ayyyy küçüksün sennn:)) hayırlı zamanda olsun renancımm..
kısmet bu ne zaman çıkar belli olmaz bu konuda şartlama kendinii..ama eğitimini,işini oturt önce zaten o kendiliğinden gelişir..ben yaşa varmadan da olur inşl...:))

ayyyy küçüksün sennn:)) hayırlı zamanda olsun renancımm..
kısmet bu ne zaman çıkar belli olmaz bu konuda şartlama kendinii..ama eğitimini,işini oturt önce zaten o kendiliğinden gelişir..ben yaşa varmadan da olur inşl...:))

inşallah hayırlı bir zmnda olur boshayallersmile

amin canım inşallahh,o da olucaktır ...olumunekankayizsmile

aslında bu konuda kararsızım sahtecim hem olsun istiyorum hemde istemyorum bilinçaltı başka düşünüyor aklım başka nedense ilişkilerde olumlamalar yapamıyorum mafoldumben diğerlerinde güzel olumlamalar yapıyorum diledğim gibi oluyor :Saruboceq: sositososito

belirsizlik oluşuyor kafamda

benim şuan gerçekleşmesi gereken iki hayalim var biri 2010 kpss ile biyerlere memur olarak atanabilmek ve bu kadar çalışmaya bu sefer olacağına eminim ikincisi artık sözlümle evlenebilmek bunun için uzun bi zaman varmıs gibi gözüküyo yaklaşık 2bucuk 3 sene gibi ama eğer dedesi mucizeyi gerçekleştirse ozaman seneye aşkıma kavuşuyorum demek oluyo ve ben mucizelerin olabileceği düşüncesindeyim tüm kalbimle içten istedikden sonra neden olmasınki :)

evet canımm..osrunlar herkesin hayatında var ne yazık kii..bunlarla başetmek için güzel bir yol kuantum..

ozaman bende katılyorum size bakalım hayatımda nasıl mucizeler olacakkaydirigubbakcemile5

benim şuan gerçekleşmesi gereken iki hayalim var biri 2010 kpss ile biyerlere memur olarak atanabilmek ve bu kadar çalışmaya bu sefer olacağına eminim ikincisi artık sözlümle evlenebilmek bunun için uzun bi zaman varmıs gibi gözüküyo yaklaşık 2bucuk 3 sene gibi ama eğer dedesi mucizeyi gerçekleştirse ozaman seneye aşkıma kavuşuyorum demek oluyo ve ben mucizelerin olabileceği düşüncesindeyim tüm kalbimle içten istedikden sonra neden olmasınki :)

tüm kalbinle istedikten sonra neden olmasın Allah'ın izniyle :Saruboceq:

sınavları kazanmak,gerçekleşmesi zor hedefler değil..iyi bir çalışmayla üstesinden gelinebilinir.fakakt bunun yanında ruhen de hazır olmak çok önemli,stres,heycan ve başka etkenler zorlaştırabiliyor..piskolojik savaşa da hazır olmak gerekir..

valla özel ilişkilerde ayrı bir çaba lazım işte ...benim tıkandığım noktada bu..hayatta müdehale edilmesi en zor konu bence ..ama iyi düşünmeyi ihmal etmemek lazım..zaman dene o kavram kapıyı beklediğinden çok daha çabuk açabilir..yerimseniben

aslında bu konuda kararsızım sahtecim hem olsun istiyorum hemde istemyorum bilinçaltı başka düşünüyor aklım başka nedense ilişkilerde olumlamalar yapamıyorum mafoldumben diğerlerinde güzel olumlamalar yapıyorum diledğim gibi oluyor :Saruboceq: sositososito

belirsizlik oluşuyor kafamda

canım ama normaldir..çünkü yaş itibariyle biraz daha zaman geçsin derim..hani erkene evlenenler kızmasın bana ama ,insan yaşamında bazı şeyleri oturtmayınca özel ilişki beklentisi değişebiliyor...insanın hayatına yeni birini katması gerçekten büyük bir sorumluluk çünküü..o yüzden sen hayatındaki olumlamalara devam et,bu konuda da içini ferah tut ve yorma..mutlaka zaman o yönde de sana güzellikleri gösterektir tatlımmkaydirigubbakcemile5

umarım istediklerin gerçekleşir..olcağına inanıyorsan neden olmasın kaydirigubbakcemile5

ozaman bende katılyorum size bakalım hayatımda nasıl mucizeler olacakkaydirigubbakcemile5

aramıza hoşgeldin cnm opuyorumnanaktan

sahtecim ve renan siz kuantum sıçramayı okumadınız mı ?aklınızdaki soru işaretlerini giderecek ilişkiler üzerine çok güzel bir bölüm var ..

hoşgeldinnn...
bence topiğe şöyle bir göz at..kitap tavsiyeleri falan var arkadaşların,sonra olumlamalar ve izleyeceğin yollar hakkında bilgiler de var..ama en önemlisi bunu gerçekten istemen...insan hastalıkları da böyle yenmiyor mu zaten...kişisel başarılara böyle imza atmıyor muu..sen sanıyor musun ki her başarılı iş adamı mükemmel okullarda okuyup,iyi eğitimlerle o yerlere geldiler..hayatta kırılma noktası aslında bu sorunlar işte canım..ya bu srunlarla mücadele eedip en iyisi olucaksın yada batmayı tercih ediceksin..sorunların seni daima biraz daha öteye taşı bundan emin ol..:lepi:

sahtecim ve renan siz kuantum sıçramayı okumadınız mı ?aklınızdaki soru işaretlerini giderecek ilişkiler üzerine çok güzel bir bölüm var ..

evet canım tam üstüne bastın..henüz kitabı almadım,bu hafta kısmetse alıcam..gerçekten var mı öleee bölümler..bak şimdi heycan yaptımmkaydirigubbakcemile3

sınavları kazanmak,gerçekleşmesi zor hedefler değil..iyi bir çalışmayla üstesinden gelinebilinir.fakakt bunun yanında ruhen de hazır olmak çok önemli,stres,heycan ve başka etkenler zorlaştırabiliyor..piskolojik savaşa da hazır olmak gerekir..

valla özel ilişkilerde ayrı bir çaba lazım işte ...benim tıkandığım noktada bu..hayatta müdehale edilmesi en zor konu bence ..ama iyi düşünmeyi ihmal etmemek lazım..zaman dene o kavram kapıyı beklediğinden çok daha çabuk açabilir..yerimseniben

canım ama normaldir..çünkü yaş itibariyle biraz daha zaman geçsin derim..hani erkene evlenenler kızmasın bana ama ,insan yaşamında bazı şeyleri oturtmayınca özel ilişki beklentisi değişebiliyor...insanın hayatına yeni birini katması gerçekten büyük bir sorumluluk çünküü..o yüzden sen hayatındaki olumlamalara devam et,bu konuda da içini ferah tut ve yorma..mutlaka zaman o yönde de sana güzellikleri gösterektir tatlımmkaydirigubbakcemile5

erken evlilik gibi bir düşüncem yoook yerimseniben
bu konuda artık olumlama yapmak istemiyorum moralim bozuluyor ya :bbo:
her şeyin hayırlısı
ama okul ailede iş yönünden olumlamalarım güzel gidiyor :nazar: :dance:

erken evlilik gibi bir düşüncem yoook yerimseniben
bu konuda artık olumlama yapmak istemiyorum moralim bozuluyor ya :bbo:
her şeyin hayırlısı
ama okul ailede iş yönünden olumlamalarım güzel gidiyor :nazar: :dance:

işte ben de bunu diyorum tatlım zatenn..sen iş okul aile üçgeninde bu olumlamalara devam ederken hayatında başka bir zemini de belkide ister istemez hazırlamış oluyorsun...hiiiç kafana takmaaa..inan süper bir yaştasınn,şöleee 7 sene önce geriye gitmeyi istedim birden..

Back