• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

canlarım merhabaaa:)) ancak gelebildim..çok kısa sürdü görüşmem,evin işe yakın olması ve stajyer olucak olmam sanırım görüştüğüm kişi için bir avantaj oldu," seni düşünücem " dedi..ben bir de daha önce yaşamış olduğum kötü bir deneyimden sonra adama," stajyer olmama için bir sorun yok di mi" gibi bişiy sordum,farklı prosedürler var bide de onun için sormak gereği duydum.adam tuhafça bir bakış attı önce sonrasında " bunu hiç duymamış sayıyorum "dedibilmiyorumkismile bu biraz sinirimi bozduysa da genelinde fena sayılmazdı...hayırlısı artık bakalımmzemuszemus

canlarım merhabaaa:)) ancak gelebildim..çok kısa sürdü görüşmem,evin işe yakın olması ve stajyer olucak olmam sanırım görüştüğüm kişi için bir avantaj oldu," seni düşünücem " dedi..ben bir de daha önce yaşamış olduğum kötü bir deneyimden sonra adama," stajyer olmama için bir sorun yok di mi" gibi bişiy sordum,farklı prosedürler var bide de onun için sormak gereği duydum.adam tuhafça bir bakış attı önce sonrasında " bunu hiç duymamış sayıyorum "dedibilmiyorumkismile bu biraz sinirimi bozduysa da genelinde fena sayılmazdı...hayırlısı artık bakalımmzemuszemus

sahte cim ee hadi bakalım hayırlısı
ne zaman belli olacak kesin sonuç

canımmm olmuş bu iş belli
şimdiden tebrik ederim ve sen de şimdiden kendini tebrik et ve olacağından emin ol asla "acaba" deme :içelim:alkisalkisalkis

schrödinger doğal olarak bi fizikçi :))
düşünsel bi deney yapıyor,bi kutu içine kedi ve zehirli bir sıvı blunan bir şişe koyuyor..
bi mekanzme ile bu şişe kırılıyor..çıkan gaz yarılanma ömrü ile yayılıyor(bu kimyaya giriyor :)) )
ama hareketini kuantum fiziği inceliyor doğal olarak..kuantum normal fizikten daha ayrıntı çnkü...
bu gazın kediyi öldürme olasılığı(yarılanma oldu ise öldü) yüzde 50 oldugu düşünülüyor..bir nevi paradoks...

teşekkürler açıklaman için şimdi gördüm mesajını

şöyle bir şey okudum nette

kediye doğrultulmuş ve fotonlara duyarlı bir silah var
eğer foton tetiğe denk gelirse kedi ölür ama denk gelmezse kedi canlı kalır
bu da kedi, kuantum alanında hem ölü hem de canlı olarak kabul edilir şeklinde bir sonuca bağlanır
peki kedinin kaderi neye ve kime bağlıdır ?
dışarıdan eğer bu deney gözlenirse foton gerçekten biçim değiştiriyor mu iddia edildiği gibi fisfisfis

kafam karıştı yahu bu nasıl bir paradoks -tatlicadiarzu-

herkese merhaba kızlar..sahtecim şimdiden tebrik ediyorum seni..eminim kısa bir süre sonra işin kesinleştiğini de yazacaksın buraya şutarafagitti

merhaba canım hoşgeldin
ne güzel haberler geliyor bu topikten opuyorumnanaktan

yakında ben de vereceğim inşallah güzel haberleri bayanssulusmile

hoşbuldum cnm ..evt ya karamsarlık yavaş yavaş dağılıyor üstümüzden..seninde haberlerini bekliyoruz heyecanla o zaman..bide kızlar ya yarın benim dershane sınavım var, ilk sınav umarım iyi şekilde geçer yeni başladığım için mükemmel geçmesini beklemiyorum ama tam olarak nasıl düşünmeliyim ?

herkese merhaba kızlar..sahtecim şimdiden tebrik ediyorum seni..eminim kısa bir süre sonra işin kesinleştiğini de yazacaksın buraya şutarafagitti

sağolasın canımm..inşallah o günleri sabırla bekliyorum inan kiii..inşallah her konuda şansım açılır ve size yazıyor olurummopuyorumnanaktan

hoşbuldum cnm ..evt ya karamsarlık yavaş yavaş dağılıyor üstümüzden..seninde haberlerini bekliyoruz heyecanla o zaman..bide kızlar ya yarın benim dershane sınavım var, ilk sınav umarım iyi şekilde geçer yeni başladığım için mükemmel geçmesini beklemiyorum ama tam olarak nasıl düşünmeliyim ?

inşallah en yakın zamanda vericem güzel haberleri opuyorumnanaktan
canım sakın ortalama düşünme hani demişsin ya mükemmel geçmesini beklemiyorum işte öyle düşünme kafanda bir sonuç belirle ve o sonucun geleceğine inan
sınava giren tüm adaylar arasından bir yıldız gibi parlayacağına inan
ben son sınavımda 100 alıcam demiştim ve aldım, sınıfta 100 alan 2 kişiden biriydim
ve en güzel sonuçla sertifikamı aldım

kuantum olumlama kitabına acil ihtiyacın varmış gibi görünüyor olumunekankayizsmile

ne güzel yazmışsın çok haklısın net birşey düşünmem lazım kafamda notu belirledim ..gerisi yarın düşündüğüm notu almaya kaldı kaydirigubbakcemile4

ne güzel yazmışsın çok haklısın net birşey düşünmem lazım kafamda notu belirledim ..gerisi yarın düşündüğüm notu almaya kaldı kaydirigubbakcemile4

canım kafanda bir hedef belirlemen çok etkili oluyor...bende en son sınavıma girmeden önce 85 net hedeflemiştim kendime...kursa gittiğimde hiç bu sayıya ulaşamdım deneme sınavlarında..66-78 civarıydı netlerim..fakat sınavda tam 86 netle geçtim..sen sanırım öss ye hazırlanıyorsun..şuandan itibaren kendini hazırla,özellikle yapacağın netler ve heycan konusunda..tabi heycana yönelik bir problemin varsa...bak mesela yine aynı sınavda bir başka arkadaşımın 5. girişiydi..yani çok çok tecrübeliydi,bir çok kere konuları tekrar etmişti,denemelerde çok iyiydi..fakat sınavdaki heycanı onu başarısız yaptı..başaracağını hiç bir zaman unutmaa...:lepi:

iyi akşamlar
kitap sitelerin inceliyordum da ilk hangi kitapdan başlamak gerek okumaya bi sürü kitap ve yazar var kuantum düşünceyle ilgili?

Kuantum Düşünce Tekniği
Yeni Bir Gerçeklik Yaratmanın Olağanüstü Simyası

Kuantum Olumlama / Konuşurken Yaratmak

Kuantum Kodlama
gibi ve daha benzeri r. şanal 'ın bunlar

kızlar ben de yarın itibariyle ıstanbul'a dönüyorum ve üniversitede son dönemim:S

bu dönemin çok güzel, dolu dolu ve olumlu geçeceğine inanıyorum.

ınşallah hayatımın aşkını da bu dönem bulacağım....

evrene tüm olumlu mesajlarımı sıralıyorumkaydirigubbakcemile3

Kuantum Düşünce Tekniği
Yeni Bir Gerçeklik Yaratmanın Olağanüstü Simyası

Kuantum Olumlama / Konuşurken Yaratmak

Kuantum Kodlama
gibi ve daha benzeri r. şanal 'ın bunlar

evet canımmm..ben de önce olumlamayı almışım yanlış sıralamakaydirigubbakcemile3
önce düşünce tekniği,olumlama var,sonra sıçrama bildiğim kadarıyla..rüyalarla ilgili var bak..birde baileyscim bir kadının kitabından bahsediyordu..düşünce güxüyle kazanılan sağlıkla ilgiliydi..

Back