Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

walla benim için baya sıkıntılı..ne kadar olumlu düşünmeye çalışsamda bugün bunu pek başaramıyacam sanırım..

walla benim için baya sıkıntılı..ne kadar olumlu düşünmeye çalışsamda bugün bunu pek başaramıyacam sanırım..

kendini yorma canım..bazen sırf olumlu düşünmeye çalışıcam diye insan bilmeden kendini zorlayıp üzüyor..yaşadığın/yaşadıkların her neyse inşl.en kısa sürede atlatırsın,kurtulursun bu duygudan..şu ana buraya yazmış olmanda etkili olur inşl. bunayerimseniben

çok tşk ederim cnm..umarım yazdıkların herkes için geçerli olur ..senin nasıl geçiyor günün opuyorumnanaktan

kızlar aksam kotu bı ruya gordum ve butun gunum mahvoldu ya
kendıme glemıyorum toparlauyamıyorum kenıdmı ne yapmalıyım

çok tşk ederim cnm..umarım yazdıkların herkes için geçerli olur ..senin nasıl geçiyor günün opuyorumnanaktan

AMİNN canımm..valla idare eder diyim çok şükür..yarın ama iş görüşmesine gidicem,bölee çalışcakmışım gibi düşünüyorum:)) morali yüksek tutmaya bakıyorum anlayacağın,ilk izlenim önemlidir misalii..

canım mesela ben çok kötü bir rüya gördüysem şayet; sabah uyanır uyanmaz tam tersine hatırlamamya çalışırım,üzerinde durmam,kimseye anlatmam,o rüyayı bişeye yormam...takılıp gidince insanı mahvediyor yoksa bilirim...zor olsada sende BİR RÜYA olduğunu unutma ! hayro yor,bu gece daha güzel şeyler göreceğini düşün ve bol bol dua et canım..ama dediğim gibi üzerinde durupta kimseye anlatma,ne kadar bahsi geçerse o kadar unutması zor olur senin için..

canım kötü rüya diye birşey yoktur hiçbir rüyayı kötü diye yorumlama
nasıl yorumlarsan o şekilde gerçekleşecektir
anlatmak istersen dinleriz canım belki sandığın kadar kötü değildir hııolumunekankayizsmile

sahtecim her zaman, her adımda karşımıza hep 2 seçenek çıkar.. ya 1.yi seçeriz ya da 2.yi
ama hep biz seçeriz ve bizim seçimlerimizle şekillenir hayatımız

ben dün gece uyumadan,yarın için güzel bir günü seçmiştim ve cidden hoş bir gün yaşadım

senin nasıldı günün?

canım haklısın aslında..ben bir kaç gecedir çok yorgun olmama rağmane yumakta güçlük çektim..iyi ve olumlu düşünmeye çalışıp,bu dpğrultuda mesela hayal kurmak istedim ama hani bazen olur ya düşüncelerini bir noktada toparlamakta güçlük çekersin,çok yorgun hissedersin kendini...bende de öyle oldu,dün gece nispeteden daha iyi uyumaya çalıştım bir de yatmadan sizlerle de konuşmanın faydası oluyor tabi:)) bugün kafam daha rahattı ve kendimi güzel hissettiğim bir gündü...sanırım bu yüzden olsa gerek bu duygular bana yarın yapacağım bir iş görüşmesini müjdeledi..tabii bu da daha iyi hissetmeme sebep oldu,yarını bekliyorum bakalım şimdi...

1, ve 2. tercihlerde haklısın canım..ama ben bazen anlamıyorum kafamız neden içimizdeki o duguya yenilip illa kötüyü düşünmek için iyiden olduğundan daha çok çaba sarfediyor? nasıl bir kalıplaşmış bir duygudur ki bu "iyilikten" bile üstün geliyor bazen..sanırım zamanla öz bilinci daha çok kullanmakla normale döncek bişiy bu..

sahte cim güzel haberlerini bekliyoruz inş. :Saruboceq: yerimseniben

ınsallah yarın buraya cok güzel şeyler yazıcaksın..görüşme bitince bizimle paylaşmayı unutma.. opuyorumnanaktan

walla şaşırtıcı ama iyiydi hemde beklediğimden de iyi bazen boşu boşuna kuruntulara kapılıyorum işte..neyseki burası var zemuszemus

walla şaşırtıcı ama iyiydi hemde beklediğimden de iyi bazen boşu boşuna kuruntulara kapılıyorum işte..neyseki burası var zemuszemus

tahmin ediyordum canım zaten,hatta öyle bir enerjin var kii bana bile yansıyor vallaa...durmak yok yola devammmkaydirigubbakcemile3

ay ben şimdi okuyorum görmemişim msjını inşallah istediğin gibi olacak ve yarın güzel haberlerle geleceksin bize olumunekankayizsmile

çalışmaya başlayınca bizi unutmak yok ama :gitme:

ay ben şimdi okuyorum görmemişim msjını inşallah istediğin gibi olacak ve yarın güzel haberlerle geleceksin bize olumunekankayizsmile

çalışmaya başlayınca bizi unutmak yok ama :gitme:

sağolasın tatlımmopuyorumnanaktan inşallah güzel geçicek,bu ilanı görmem bile bir süpriz gibiydi bugün..

yok yaaa unutur muyum:kedi: vefalı bir dostunuz var kızlar,iki elim kanda da olsa m size gene yazarım canlarımm:1hug:

canımm özleriz valla topiğimizin demirbaşı oldun sen opuyorumnanaktan

yarın güzel birgün desene ay çok mutlu oldum senin için zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…