canlarım merhabaaa:)) ancak gelebildim..çok kısa sürdü görüşmem,evin işe yakın olması ve stajyer olucak olmam sanırım görüştüğüm kişi için bir avantaj oldu," seni düşünücem " dedi..ben bir de daha önce yaşamış olduğum kötü bir deneyimden sonra adama," stajyer olmama için bir sorun yok di mi" gibi bişiy sordum,farklı prosedürler var bide de onun için sormak gereği duydum.adam tuhafça bir bakış attı önce sonrasında " bunu hiç duymamış sayıyorum "dedibilmiyorumkismile bu biraz sinirimi bozduysa da genelinde fena sayılmazdı...hayırlısı artık bakalımmzemuszemus
sahte cim ee hadi bakalım hayırlısı
ne zaman belli olacak kesin sonuç
canlarım merhabaaa:)) ancak gelebildim..çok kısa sürdü görüşmem,evin işe yakın olması ve stajyer olucak olmam sanırım görüştüğüm kişi için bir avantaj oldu," seni düşünücem " dedi..ben bir de daha önce yaşamış olduğum kötü bir deneyimden sonra adama," stajyer olmama için bir sorun yok di mi" gibi bişiy sordum,farklı prosedürler var bide de onun için sormak gereği duydum.adam tuhafça bir bakış attı önce sonrasında " bunu hiç duymamış sayıyorum "dedibilmiyorumkismile bu biraz sinirimi bozduysa da genelinde fena sayılmazdı...hayırlısı artık bakalımmzemuszemus
schrödinger doğal olarak bi fizikçi :))
düşünsel bi deney yapıyor,bi kutu içine kedi ve zehirli bir sıvı blunan bir şişe koyuyor..
bi mekanzme ile bu şişe kırılıyor..çıkan gaz yarılanma ömrü ile yayılıyor(bu kimyaya giriyor :)) )
ama hareketini kuantum fiziği inceliyor doğal olarak..kuantum normal fizikten daha ayrıntı çnkü...
bu gazın kediyi öldürme olasılığı(yarılanma oldu ise öldü) yüzde 50 oldugu düşünülüyor..bir nevi paradoks...
canımmm olmuş bu iş belli
şimdiden tebrik ederim ve sen de şimdiden kendini tebrik et ve olacağından emin ol asla "acaba" deme :içelim:alkisalkisalkis
herkese merhaba kızlar..sahtecim şimdiden tebrik ediyorum seni..eminim kısa bir süre sonra işin kesinleştiğini de yazacaksın buraya şutarafagitti
hoşbuldum cnm ..evt ya karamsarlık yavaş yavaş dağılıyor üstümüzden..seninde haberlerini bekliyoruz heyecanla o zaman..bide kızlar ya yarın benim dershane sınavım var, ilk sınav umarım iyi şekilde geçer yeni başladığım için mükemmel geçmesini beklemiyorum ama tam olarak nasıl düşünmeliyim ?
ne güzel yazmışsın çok haklısın net birşey düşünmem lazım kafamda notu belirledim ..gerisi yarın düşündüğüm notu almaya kaldı
Kuantum Düşünce Tekniği
Yeni Bir Gerçeklik Yaratmanın Olağanüstü Simyası
Kuantum Olumlama / Konuşurken Yaratmak
Kuantum Kodlama
gibi ve daha benzeri r. şanal 'ın bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?