Hayalleri Gerçekleştirmenin Büyüsü (Kuantum)

Eğer dünyada varsanız ve bir yer işgal ediyorsanız, bilin ki, sizin bütün ihtiyaçlarınız ve daha ötesi çoktan hazır edilmiştir.

ışiniz, eşiniz,malınız,mülkünüz ve her şey.

Bunu görmeyi reddedebilir, ağlayıp-sızlayabilir ya da bunun üzerine düşünebilirsiniz uzun uzun.Bunun doğru olup olmadığını.

Ya da uzanır ve alırsınız hakkınız olan her şeyi!...

Ortalama düşünceler,ortalama bir hayat oluşturur.

Ortalamanın üstüne çıktığınızda, yıldızınız parlamaya başlar.

ışini ortalama yapan,ortalama bir kazanç elde eder.

Yaptığınız iş neyse, onu olağanüstü yapın,kazancınız da aynen öyle olacaktır...

Her anınızı hayatınızın biricik anı ve karşınıza çıkan her insanın da dünyanın en önemli insanı olduğunu varsayarak yaşadığınızda, mutlu olmak için yapacak ikinci bir şeye ihtiyaç kalmadığını görürsünüz.

ıki ay süresince bunu deneyin ve görün bakın neler oluyor!...

En kolay elde edilen sonuçlar; en yüksek, en heyecan verici ve en imkansız olanlardır.

Çünkü onlar sizi, kolay ve sıradan amaçlardan daha çok motive ederler.

Çünkü siz o zaman, hedefinizle kendi aranızda görünmez bir çekim alanı oluşturursunuz.

O halde isteyebildiğiniz kadar isteyin, uçabildiğiniz kadar uçun. Ve sonra ayaklarınız yere sımsıkı bassın ve en basit ve somut olan ilk adımı atarak başlayın.

Ama mutlaka eyleme geçin.

Ve mutlaka usta olmak için çok yanılın!...

Rüzgarın önünde bir ağaç. Heybetli ve güçlü. Rüzgar esti, ağaç dikildi.Rüzgar esti, ağaç dikildi ve sonunda ağaç devrildi.

Rüzgarın önünde bir çalı. Rüzgar esti,çalı yattı.Rüzgar esti,çalı yattı sıkıca toprağa tutunarak.Rüzgar esti çalı yattı ve rüzgar dindi,çalı doğruldu yeniden....

" Kendimizi hiçbir şey yapamayacak kadar güçsüz hissettğimizde olacaklara şartlar karar verir "

baileys bunların hepsi birbirinden güzel ama bu çok etkileyici ..

Kendimizi hiçbir şey yapamayacak kadar güçsüz hissettğimizde :çok üzgünüm:

hayrola canım iyi misin? bir sorun yok dimi
baileys bunların hepsi birbirinden güzel ama bu çok etkileyici ..

bence de... insanı inanılmaz teşvik edici sözler bunlar ve bu sözleri hayatımızın her anında kendimize hatırlattığımız taktirde nasıl bir değişim geçiririz bir düşünün bayanssulusmile

canım iyilik güzellik diyimde forumu kirletmiyim ben..sizden de kopamıyorum yaaabilmiyorumkismile

canım olsun bir derdin varsa anlatabilirsin çözelim çözemesekte rahatlatırız hiç olmazsa
üzülme olur mu hiçbirşey için değmez :1hug:

canım olsun bir derdin varsa anlatabilirsin çözelim çözemesekte rahatlatırız hiç olmazsa
üzülme olur mu hiçbirşey için değmez :1hug:

canım benim sağolasınn..hepiniz sağolunnolumunekankayizsmile
klasik şeyler,daha önce bahsettiğimm..üstesinden gelirim elbett
siz varken:lepi:

iyi geceler bayanlara.s

sanırım ben de bu başlığın bağımlısı oldum

iyi geceler canım bende öyle olumunekankayizsmile
canım benim sağolasınn..hepiniz sağolunnolumunekankayizsmile
klasik şeyler,daha önce bahsettiğimm..üstesinden gelirim elbett
siz varken:lepi:

canım benim fazla takılma o olaya rahat ol
ne zaman anlatmak istersen dinlerim :1hug:

şimdi kaçmalıyım olumlamalarımı yapıp uyuycam çok yorgun hissediyorum kendimi
hepinizi öptümm kendinize ii bakın iyi geceler :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…