canım benim sen de zamanla olumlu bir insan olacaksın eminim
hep birlikte gerçekleştiricez bunları
birbirimizin desteğini alarak el ele başarıcaz
kuantum düşünce tekniği- R.Şanal
kesinlikle tavsiye ederim hatta bu kitaptan çokça alıntılar yaparım eğer isterseniz
kıslar merhabaaaa....güzel bir gün dileğimle bişiy sorcam aklıma takılıyor son zamanlardaaa..imdat diyip size sığındımmboshayallersmile..son zamanlarda sürekli aynı rüyayı -yada benzer diyim-,(en azından aynı nesneler var içinde) bir tuahf oldum bennn( kötüye yormak değilde kimi zaman yaşadıkalrımızla mı bağdaştırmak gerekiyor bunu acaba? yada bilinçaltımda yaşadıklarım diyip yormasam mıı...naapcam ben (
canım gördüğün benzer nesneler ya da mekan ne?
eğer özel değilse anlatır mısın
bir de sayı var mı??
geçenlerde rüyamda bir sayı görmüş ve takvimime işaretlemiştim
2 basamaklı bir sayıydı ve 2 sayıyı toplayıp olabilecek her kombinasyonu yazarak işaretledim
her işaretlediğim gün bir şey oldu kızlar ve bugünü de işaretlemiştim
hep görmek istediğim bir insan vardı(ünlü biri) sürekli onla ilgili olumlamalar yapmıştım
ve bugün karşıma çıktı görünce şok oldum tabi çok sevindim bayanssulusmile
ayrıca kazı kazandan 20 tl çıktıbaya şanslı birgündü
daha gün bitmedi her türlü sürprize açığım opuyorumnanaktan
19unu da işaretlemiştim sabırsızlıkla 19'unu bekliyorum şimdi
yani kısacası rüyalara çok dikkat edelim kızlar boshayallersmile
canım merhaba...şu sıra en çok gördüğüm okul ortamı,sıra,sıralar üzerinde ders dinliyorum..yeşil tahta görüyorum ve elimde tebeşir yazı yazıyorum..yazdıklarımı anımsayamıyorum kalktığımda..yada deftere yazı yazıyorum siyah kalmle ve normalde yazdığımdan daha muntazam ve düzgün...hmmm başka son zamanlarda var mı başka bişiy siye düşünüyorum ama yok aklıma gelen..bu arada okul sıralarla ilgili bir düşüncem yok belirtiyim canım...okul tozu yutalı epey olmuş yahuuu 6. yıla girdimmmkafamçokkarıştı ayyy ne çok olmuşş...böle işte...bayanssulusmile
canım rehber rüyalar kitabına göre sürekli okul gibi mekanlar görmek eskiye dair özlemlerin ve isteklerin olduğunu gösteriyor
ya da yeni açılımlara hazırsın demekmiş :1hug:
hmmmmm demek ölee....yahuu açığım açığımmm tabiiii açacak biri yok yavv amaaaa henüz(( bak o kitabı aklıma getirdin sağol canım bu aradaaopuyorumnanaktan
havuz görüyorum en sık rüyalarımda boshayallersmile boshayallersmile
en son piyona ve timur selçuk u gördüm ne alakaysa boshayallersmile
netten anlamlarına bakıyorum ama acayip yorumlar var bi yere bağlayamıyorum
sürekli aynı görülen rüyaların yada rüyalar içinde ki neslerin yada kişilerin , bilinçaltıyla olan ilişkisini kurmaya çalışıyorum son zamanlardabilmiyorumkismile
bi zamanlarda gümüş takı görürdüm sürekli satan yerleri gezerdim ama alamazdım onlardan işe girdikten sonra son buldu şimdide havuza taktım :bbo:
kuantum düşünce tekniği kitabını okudum bitirdim..şimdi de kuantum kodlamayı mı okusam yazarın çok kitabı var ama hangisini okumalıyım bilemedim ?
kodlama son kitabı... sana şimdi louise hay- düşünce gücüyle tedavi kitabını öneririm 2. basamak olarak onu oku daha sonra kuantum olumlama ve kuantum sıçramayı okumanı öneririm canım
nasıl beğendin mi kuantum düşünce tekniğini :1rolleyes:
senin konun sayesinde öğrendim bu kitabı çok da beğendim a.s. uygulama konusunda somut bir adım atamamış olsamda :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?