• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayalin diyet günlüğü

ooo hadi bakalım yenidiyet işe yarıyo o zmn zaten hep aynı olmaz arada böyle değişiklikler le şaşırtmak lazım metobolizmayı.görüyoruz da işe yarıyoo aynen devam etmesi dileğiyle hayalcim>;)

şekerler ben geldim ama fazla vaktim yok bugün yaabilmiyorumkismilegezmeye gidicem şimdiopuyorumnanaktanhemen bugünkü rakamı söyliyeyim 55.4 ayyy çok mutlu oldum açıkcası beklemiyordumm bugün 54lere sadece 400 gramcık kaldı ilk 3 gün için 600 gram süperr benim içinnnkaydirigubbakcemile5bakalım bugün 4.gün yarın ne çıkacak ve 1 haftada ne kadar verebileceğim 1 temmuza ne kaldı şurda sadece 10 günnn!!! inşallah o güne kadar hedefime çok çok yaklaşırım yaaopuyorumnanaktanyarın akşam hepinize uğrayacağım fıstıklar hoşçakalınnna.s.:teytey:

tatlım hedefine kaldı 1.4 kilo 1 temmuza kaldı 10 gün e bu demektir ki hedefine yaklaşmayı bırak ulaşmış olacaksın vee bu yaz senin yazın olacak:))

tatlım nerdesin sen ya:S offf özledim hiç uğramadın iyisin di mi merak ettim:(

canım benim sorma ben iyiyimde teyzem ameliyat oldu apar topar !!! onun yanında refakatçi kalıyorum ondan giremedim hiç rahmi alındı adını bile söylemek istemiyorum şu hastalığın ama kanser olmuş Allahıma çok şükür şimdi iyii cuma günü çıkacak hastaneden opuyorumnanaktan

bu arada ben cumartesiden beri tartılamadım normal olarak:( hastanede yeme düzenim bozuldu maalesef gecede ayakta olunca acıkıyor insan :( cumartesi yada pazar günü tartılcam teyzem çıksın:Saruboceq: inşallah almamışımdır almışsamda teyzeme feda olsun ne yapalım veririz yineopuyorumnanaktansağlığı yerine gelsinde opuyorumnanaktanama pcmi yanıma aldım fırsat buldukça girerim artık tartılamasamda sizi takip ederimm bu arada şekercim 69ları görüyorum süpersin hayatım işte budurrrrr:)))

canım benim sorma ben iyiyimde teyzem ameliyat oldu apar topar !!! onun yanında refakatçi kalıyorum ondan giremedim hiç rahmi alındı adını bile söylemek istemiyorum şu hastalığın ama kanser olmuş Allahıma çok şükür şimdi iyii cuma günü çıkacak hastaneden opuyorumnanaktan

bu arada ben cumartesiden beri tartılamadım normal olarak:( hastanede yeme düzenim bozuldu maalesef gecede ayakta olunca acıkıyor insan :( cumartesi yada pazar günü tartılcam teyzem çıksın:Saruboceq: inşallah almamışımdır almışsamda teyzeme feda olsun ne yapalım veririz yineopuyorumnanaktansağlığı yerine gelsinde opuyorumnanaktanama pcmi yanıma aldım fırsat buldukça girerim artık tartılamasamda sizi takip ederimm bu arada şekercim 69ları görüyorum süpersin hayatım işte budurrrrr:)))

canım benim çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versina.s.

canımmmm canım canımmm çok geçmiş olsun teyzen iyiyse hiç problem yok varsın al 300 500 gramcık nolacak verirsin sonra.. ben de çok merak ettim seni aldığım haberler güzel olmasa da haber almak mutlu etti evet bugün 69.6yla başladım güne:) teşekkür ediyorm canım:)

canlarım çokk teşekkür ediyorum teyzem gayet iyi cuma günü çıkıyoruz hastanedenn Allahım bir daha göstermesin inşallah:Saruboceq:ben malum hastane yemeklerini yiyemediğimden sürekli dışardan yiyorum menülerim pek iç açıcı değil o yüzden haftasonuna kadar yazmayayımkaydirigubbakcemile3çok merak ediyorum neler oldu kaç oldumm hayırlısı artıkk ne çıkarsa bahtımakaydirigubbakcemile3

hayalcim canım benim çok geçmiş olsun..teyzenin şuan iyi olmasına da çok sevindim..bu hafta geçsin ikimizde tekrar sahalara dönüyoruz desene:))tekrar geçmiş olsun tatlım..çok öpüyorum

canlarım benim bende sizi çok özledimmopuyorumnanaktanbugün itibariyle 55 kiloyummopuyorumnanaktangeldim ama yarın gidiyorumm tatili birkaç gün öne aldık bu arada antalyaya taşınıyoruz kızlar 1 ay kadar izin aldım uğramaya çalışıcam ara sıra zaten döndüğümde heefim 50:lepi:inşallah şu 1 ayda almassamkaydirigubbakcemile3hepinizi çok seviyorummm beni unutmayın olurmu 1 ay sonra döneceğimm zatenn kendinize çok iyi bakınn kocaman öpüyorummopuyorumnanaktan

Back
X