• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayalin diyet günlüğü

hadi bakalım kaçtın kaç olmuşsun yazarsın artık bnmde 17 sinde 1 ay olucak bende meraklardayım;)

hadi bakalım kaçtın kaç olmuşsun yazarsın artık bnmde 17 sinde 1 ay olucak bende meraklardayım;)

1 aydır tartılmadın dimi tatlım sen opuyorumnanaktaninşallah ayın 17sinde çok güzel haberlerle gelirsin hayatımmmopuyorumnanaktan

ya bugün hiç keyfim yok şekerler yaaa:gitme:tartılayım dedim reglimin 4.günü 600 gram fazl çıktım 56.7 olmuşum inşallah regldendir değilse çok üzülürümm pazar gününe inşallah düzelir biraz 55leri görmek istiyorum artık yaa şu regl yüzünden 2 haftadır 56 küsurlardayımmkötükedihüsobugün çok saçma sapan beslendim hiç yazmıyım menümüükötükedihüsokendime çok kızgınımm!!! mafoldumbenbugün birazcık da can sıkıcı olaylar yaşadım ondan galiba hiç güzel beslenemedim acilen kendime gelmem lazımm benim yaa :olmaz:zaten pazar günü de 56larda çıkarsam şok yapıcam 3 gün elme diyeti belkide metabolizmam alıştı diyete şaşırtmam lazımm sanırım 1 ay oldu çünkü neyse sağlık olsun ne yapalım artıkk :kedi:gaz lazım bana bebişlerra.s.

tatlım hayırdırr yaa:( sıkma canını hayat buuuuu gelir geçerrr.. bozma moralini hiç bir şeye:( bak bana 1 paket büüsküüvvvüt yedim:D (pişman değilim bi daha olsun bi daha yaparım hoh:D) regl bitsin gidecek kilolar merk yapma:)

tatlım hayırdırr yaa:( sıkma canını hayat buuuuu gelir geçerrr.. bozma moralini hiç bir şeye:( bak bana 1 paket büüsküüvvvüt yedim:D (pişman değilim bi daha olsun bi daha yaparım hoh:D) regl bitsin gidecek kilolar merk yapma:)

inşallah bebişim yaaa inşallah dediğin gibi olurrbende senin günlüğünde günah çıkarıyordummmkaydirigubbakcemile3neyse söz valla yarın çok dengeli beslenip burayada yazıcamm herhalde canım sıkıntımı yemekle gidermek istedim duygusal açlıkkaydirigubbakcemile3ama şimdi içimi dökünce rahatladım valla iyiki varsınız canlarım benima.s.

tatlışım inşallah önemli bi şey değildir canını sıkan..o fazlalığı da hiiç takma tamamen kandırmaca..regl bittiğinde tartıl o zaman farkı görüceksin..bide bence 3 günlük elma diyeti falan yapma..hatta 1 gün tıka basa doyur karnını metabolizmanı bu yolla şaşırt derimolumunekankayizsmile

tatlılarımmmmm ya tartı yanlış ya da ben gerçeğim amaaaaaaaaaa inanamasam da 70.1 kiloyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum! 400 gr gitmiş yaa! düzenli yaşam nasıl farkettiriyor uykumu uyudum güzelce beynimi dinlendirdim evimde uyandım ve bir de tek dostum yeşil çayım da çok farkettirdi sanırsam. çünkü elma sirkesini de yok efendim sandoloz(1 hafta kullandım) da hepsini bıraktım. sadece yeşil çay içtim veeeee tataaaam süperrr:D kızlarrrrrrr belki yarın belki yarından da yakın düşerim 69aaaa??? haa ne dersinizz:)

ayrıcaaa hayalcim senn iyi ki varsın canım:) ben gerçekten benim adına sevindiğini hissettikçe mutlu oluyorm daha çok azim gösteriyrum. :)

tatlılarımmmmm ya tartı yanlış ya da ben gerçeğim amaaaaaaaaaa inanamasam da 70.1 kiloyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum! 400 gr gitmiş yaa! düzenli yaşam nasıl farkettiriyor uykumu uyudum güzelce beynimi dinlendirdim evimde uyandım ve bir de tek dostum yeşil çayım da çok farkettirdi sanırsam. çünkü elma sirkesini de yok efendim sandoloz(1 hafta kullandım) da hepsini bıraktım. sadece yeşil çay içtim veeeee tataaaam süperrr:D kızlarrrrrrr belki yarın belki yarından da yakın düşerim 69aaaa??? haa ne dersinizz:)

ayrıcaaa hayalcim senn iyi ki varsın canım:) ben gerçekten benim adına sevindiğini hissettikçe mutlu oluyorm daha çok azim gösteriyrum. :)

bebişim harikasınnnnnnnn:teytey:hemen nazar boncuğumu takıyorumm:nazar:sadece 200 gram sonra 6lı rakamlara geçiş yapacaksın kutlayalım bunuuu:hooray::lepi:acayip mutlu oldum valla yine sabırsızlıkla 69ları bekliyorum bir daha inşallah hiçbir zaman 7li rakamları görmeyeceksin hayatımmm yarına güzel bir sürpriz olur inşallah 69lar hadi bakalım:lepi:

kelebek tatlışım inşallah önemli bi şey değildir canını sıkan..o fazlalığı da hiiç takma tamamen kandırmaca..regl bittiğinde tartıl o zaman farkı görüceksin..bide bence 3 günlük elma diyeti falan yapma..hatta 1 gün tıka basa doyur karnını metabolizmanı bu yolla şaşırt derim

bugün dah iyiyim şekercimopuyorumnanaktandün zaten canım ne istiyorsa yedim valla tıka basakaydirigubbakcemile3bugünde dikkat ettim heralde şaşırmıştır metabolizmam dimiiopuyorumnanaktanya 55lere o kadar yaklaşmışken birden fırlayınca rakam sinirim bozuldu 55.9 olsam bile çok sevinicem valla pazar gününekaydirigubbakcemile3

olursun tabi ki bebişim ya hiç dert etme..daha bile az çıkıcaksın tartıda kelebekcik demişti dersin:))

ay bebişim bu hafta çok saçma sapan beslendim ya o yüzden çok umutlu değilim açıkcası nihayet regl bitti artık temmuzun 1ine kadar tam gaz yola devam inşallah ayın 1ine kadar 53 olurum yaa:) hemen menümü yazayım 1 haftadır bugün eski düzeime dönebildimm:(

sabah:1 kk peynir,1.5 dilim ekmek,domates,salatalık
ara:3 kuru kayısı
öğle:4 kaşık sebze yemeği,1 kase yoğurt,3 ceviz(ceviz ne alakaysa)
ara:1 elma
akşam:4 köfte, salata,yoğurt
ara:kiraz

tatlıcım ben dün hamburger yemek zorunda kaldım. ama naptım biliyor musun sadece etini yedim mayonezini sıyırdım. patates de arkadaşım aldı ondan 3-4 tane otlandım. kilo alıcam diye korktum çünkü ondan önceki gün de sundie yemiştim cukulatalı. ama almamışım 100 gr daha gitmiş. metabolizmam hızlandı sanırsam. bence sen de kilo almayacaksın:) en kötü ihtimal vermemiş olacaksın. ben hayalcimmmeeee güveniyorum:)

tatlıcım ben dün hamburger yemek zorunda kaldım. ama naptım biliyor musun sadece etini yedim mayonezini sıyırdım. patates de arkadaşım aldı ondan 3-4 tane otlandım. kilo alıcam diye korktum çünkü ondan önceki gün de sundie yemiştim cukulatalı. ama almamışım 100 gr daha gitmiş. metabolizmam hızlandı sanırsam. bence sen de kilo almayacaksın:) en kötü ihtimal vermemiş olacaksın. ben hayalcimmmeeee güveniyorum:)

inşallah canım benim inşallah vermiş olmayı beklemiyorum bu hafta da almamış olursam da çok sevineceğim zatenkaydirigubbakcemile3bu regl dönemi 1 ay içindeki en saçma günlerim oluyor zaten ayarım bozuluyor resmenkaydirigubbakcemile3ama artık kabus bitti hızlı bir dönüş yaptım yenidenn:lepi:hamburgerin ekmeğini yemeyerek alacağın kaloriyi yarı yarıya indirmişsin hayatım zaten o yüzden sorun değil zaten ömür boyu herşeyden kendimizi kısıtlayamayız insanız nihayetinde bu şekilde ölçülü yemeye devam edersen aradaki kaçamaklar etkilemez önemli olan istikrar ayrıca hamburgeri en zararsız şekline getirerek yemişsin bebişim kocaman alış sana 100 gram da gitmiş daha ne olsunnopuyorumnanaktan

kızlar bende bugünkü menümü yazayım hemen ayrıca şu anda misafirlikteyim o yüzden yarın sabah değilde pazartesi sabahı tartılacağım inşallahh güzel haberler veririm size en azından kilo almadım gibikaydirigubbakcemile3

sabah:1 dilim çavdar ekmeği, 1 kase yoğurt
ara:2 domates,1 salatalık
öğle: 5 kaşık sebze yemeği, 1 dilim ekmek,salata
ara:1 elma
akşam:2 sigara böreği,domate salatalık
ara:muz

2.5 litre su

hemen kendimi eleştireyim akşam sigara böreği yememeliydim ama misafirlikte olduğumdan mecburen yedim muz akşam ara öğünü için uygun değildi ama o da aynı sebeptennkaydirigubbakcemile3

hayalcmmm kilo almayacaksın emin ol bak regl benim de berbat geçer ayın 10 gunu mahveder beni ahh ahh.. Ama geçtii tatlımm yav tartıl bakalım merak ettim.

canım benım azcık kalmıs hedefine ulasmana ne güzel...darısı basıma...

canım benim inşallahh hep birlikteeee istediğimiz kilolara gelicez opuyorumnanaktan

avukathanım hayalcmmm kilo almayacaksın emin ol bak regl benim de berbat geçer ayın 10 gunu mahveder beni ahh ahh.. Ama geçtii tatlımm yav tartıl bakalım merak ettim.

inşallah bebişim ya regl yüzünden düzenli beslenemedim çok saçmaldığım günler oldu ondann veremicekmiş gibi hissediyorum ama olsun artık kabus bitti bakalım yarın ne çıkacak şu 55leri ucundan bile göremeden uzaklaştımya ona sinir oldum yaakaydirigubbakcemile3

bugünkü menümü yazayım yeni geldim misafirlikten ancak bu kadar oldu kızlarr bugün bakın bakalım

sabah: 1 yumurta, 1kk peynir, domates, saltalık,3 zeytin , yarım paket diyet bisküvi
ara:4 çilek
öğle: 3 kaşık patates salatası, 2 kaşık barbunya, domates, salatalık, 2 minicik turşu, 2 parça patlıcan kızartması parça dediğim 2 kare işte
ara:-
akşam:2 elma, 3 kaşık yoğurt
ara:-

yaz yaz bitmedi ya ne yemişim öyle ben bugün kaydirigubbakcemile3daha birde 55 küsurları hayal ediyorumkaydirigubbakcemile3

merhaba hayalcim nasılsın cnm
Bende bu aralar takılmaya başladığımı hissediyorum son kiloları vermek güçleşiyor gibi gramla vermeye başladım. Aslında aynı yiyorum yine arada kaçamaklarım oluyor ama bu sefer affetmiyor galiba :) Birazda günah çıkarıyım :) hareketsizim şu sıralar sıcaklardanmıdır bıkkınlık mı geldi nedendir hiç spor yapmak gelmiyor içimden.
Bu arada kelebekcik nerelerde hedef kilosuna geldi gezmelerde mi yoksa minik kelebek :)

merhaba hayalcim nasılsın cnm
Bende bu aralar takılmaya başladığımı hissediyorum son kiloları vermek güçleşiyor gibi gramla vermeye başladım. Aslında aynı yiyorum yine arada kaçamaklarım oluyor ama bu sefer affetmiyor galiba :) Birazda günah çıkarıyım :) hareketsizim şu sıralar sıcaklardanmıdır bıkkınlık mı geldi nedendir hiç spor yapmak gelmiyor içimden.
Bu arada kelebekcik nerelerde hedef kilosuna geldi gezmelerde mi yoksa minik kelebek :)

hoşgeldin hayatımmopuyorumnanaktan55lerdesin süperrrr:lepi:evet hayatım son kilolar zor gidiyor nedense maalesef inşallah kurtuluruz biran önce senin birşey kalmamış maşallah şekercimmopuyorumnanaktaninşallah o da gidecek merak etme:lepi:kelebekçik en son 48leri gördü regl olmayı bekliyordu 2 gündür yok bende merak etmeye başladım valla:2:

şekerler bugün itibariyle kendimi protesto ediyorummmmkaydirigubbakcemile3tartıldım yine 56lardayım 56.2 çıktı 55leri görene kadar çizelgemi değiştirmicem ceza olsun banakötükedihüsoay sinir geldi üstüme valla 2 haftadır yapıştı kaldı üstüme bu 56 küsurlar regliydi oydu buydu derken bir türlü göremdim şu 55leriiikötükedihüsone yapsam bilemiyorum vallabilmiyorumkismile

iyi haberse 1 ayda tam 4 kilo vermişimm:)))

Son düzenleme:
1 ayda 4 kilo cok ii cnm hadi bakalım bnmde regl bitsin bende yazıcam ne kdr oldugunu zaten ayın 17 sinde bnmde 1 ay oluyo umarım bende senn kdr vrebilmişimdir...

Back
X