Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi bakalım kaçtın kaç olmuşsun yazarsın artık bnmde 17 sinde 1 ay olucak bende meraklardayım![]()
tatlım hayırdırr yaasıkma canını hayat buuuuu gelir geçerrr.. bozma moralini hiç bir şeye
bak bana 1 paket büüsküüvvvüt yedim
(pişman değilim bi daha olsun bi daha yaparım hoh
) regl bitsin gidecek kilolar merk yapma:)
tatlılarımmmmm ya tartı yanlış ya da ben gerçeğim amaaaaaaaaaa inanamasam da 70.1 kiloyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum! 400 gr gitmiş yaa! düzenli yaşam nasıl farkettiriyor uykumu uyudum güzelce beynimi dinlendirdim evimde uyandım ve bir de tek dostum yeşil çayım da çok farkettirdi sanırsam. çünkü elma sirkesini de yok efendim sandoloz(1 hafta kullandım) da hepsini bıraktım. sadece yeşil çay içtim veeeee tataaaam süperrrkızlarrrrrrr belki yarın belki yarından da yakın düşerim 69aaaa??? haa ne dersinizz:)
ayrıcaaa hayalcim senn iyi ki varsın canım:) ben gerçekten benim adına sevindiğini hissettikçe mutlu oluyorm daha çok azim gösteriyrum. :)
kelebek tatlışım inşallah önemli bi şey değildir canını sıkan..o fazlalığı da hiiç takma tamamen kandırmaca..regl bittiğinde tartıl o zaman farkı görüceksin..bide bence 3 günlük elma diyeti falan yapma..hatta 1 gün tıka basa doyur karnını metabolizmanı bu yolla şaşırt derim
olursun tabi ki bebişim ya hiç dert etme..daha bile az çıkıcaksın tartıda kelebekcik demişti dersin:))
tatlıcım ben dün hamburger yemek zorunda kaldım. ama naptım biliyor musun sadece etini yedim mayonezini sıyırdım. patates de arkadaşım aldı ondan 3-4 tane otlandım. kilo alıcam diye korktum çünkü ondan önceki gün de sundie yemiştim cukulatalı. ama almamışım 100 gr daha gitmiş. metabolizmam hızlandı sanırsam. bence sen de kilo almayacaksın:) en kötü ihtimal vermemiş olacaksın. ben hayalcimmmeeee güveniyorum:)
canım benım azcık kalmıs hedefine ulasmana ne güzel...darısı basıma...
avukathanım hayalcmmm kilo almayacaksın emin ol bak regl benim de berbat geçer ayın 10 gunu mahveder beni ahh ahh.. Ama geçtii tatlımm yav tartıl bakalım merak ettim.
merhaba hayalcim nasılsın cnm
Bende bu aralar takılmaya başladığımı hissediyorum son kiloları vermek güçleşiyor gibi gramla vermeye başladım. Aslında aynı yiyorum yine arada kaçamaklarım oluyor ama bu sefer affetmiyor galiba :) Birazda günah çıkarıyım :) hareketsizim şu sıralar sıcaklardanmıdır bıkkınlık mı geldi nedendir hiç spor yapmak gelmiyor içimden.
Bu arada kelebekcik nerelerde hedef kilosuna geldi gezmelerde mi yoksa minik kelebek :)
1 ayda 4 kilo cok ii cnm hadi bakalım bnmde regl bitsin bende yazıcam ne kdr oldugunu zaten ayın 17 sinde bnmde 1 ay oluyo umarım bende senn kdr vrebilmişimdir...