• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri hayalimdeki nişanlık...muhteşem değil mi ama:(

Bunun beyazı gelinlik olur canım be biraz fazla abartı gibi ama senin zevkin Allah mutluluğunu daim etsin

tatlim bu resmdeki manken gibi ince ve uzun boyluysan olabilir belki ama biraz bile balik etliysen bu kiyafet seni cok daha kilolu gosterr.. Cnku kumasi cok kaba duruo..

uuzn boyluyum canım 165..hafif bir balık etlilik var ama sorun edecek kadar değil tam yani saol canım yorum için:emir_bebek:

inşallah hayallerin gerçek olur tatlım, öyle kötümü kötü gibi yorumlara aldırma çok gereksiz bence yani onu yazacaklarına beğenmedim dese ne olur anlamıyorum. umarım tüm hayalerin gerçek olur en kısa zamanda.

inşallah hayallerin gerçek olur tatlım, öyle kötümü kötü gibi yorumlara aldırma çok gereksiz bence yani onu yazacaklarına beğenmedim dese ne olur anlamıyorum. umarım tüm hayalerin gerçek olur en kısa zamanda.
bende anlamıyorum ya neyse canım amin tatlım inşallah giyerim sizler giydiniz sıra bana gelsin inşllah biranönce

Allah gönlüne göre versin inşallah.

inşallah canım aminnn

rengini ben pek beğenmedim ama model güzel
bende nişanımda olabildiğince kabarık giydim
ki bana yakışmayacağını bildiğim halde içimde kalacağına ilerde aklım kalacağına istiyorum dedim ve giydim kim ne derse desin sende bunu beğendiysen giymelisin bence

rengini ben pek beğenmedim ama model güzel
bende nişanımda olabildiğince kabarık giydim
ki bana yakışmayacağını bildiğim halde içimde kalacağına ilerde aklım kalacağına istiyorum dedim ve giydim kim ne derse desin sende bunu beğendiysen giymelisin bence

teşekkürler eğer nasip olursa giyecem canım kimsecikler umrumda bile değil doğrusu

Back