- Konu Sahibi yellowbomb
cnm insallah giyersin birgün bu tarz bir nisanlik....
Almanyada hep bu tarz giyerler salonda yapildigi icin... hep kabarik modeller secilir..
hatta bende istiyordum ama okadar zayif olmadigim icin balon gibi gözükebilirdim, bu yüzden bende bu tarz birsey aldim türkiyeden nisanim icin http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...85896-kasim-nisanlaniyorum-nisan-elbisem.html isteyen bakabilir... icinde tarlatanim var. hafif kabarik yapti, arkasinda kuyrugu da var azicik... kollardaki boncuklari kendim yaptim... böyle seyleri cok severim... (kollarimda takintiliyimda)
herkesin bir hayali vardir ve saygi duymak gerek... dedigim gibi bende senin istedigin gibi birsey giymek isterdim ama olmuyor... ve dolapta öyle duracak birdaha giyemiyceksin, o yüzdende istemedim
canım seni hatırlıyorum siteye üye olmadan önce bakınırken görmüştüm o konunu ve nişanlığını çok çok beğemiştim çok yakışmış sana da..ama kabarık giyseydinde hiçde balonn gibi olmazdın yakışırdı yani..evet gerçektende yurt dışında da benim etrafımda da kimin nişanı oluyosa bunlardan giyiyolar tabi büyük nişansa boshayallersmileçok seviyorum ama yaaa
umarım giyerim of çok doluyum ben böle hacet görmedim