• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri hayalimdeki nişanlık...muhteşem değil mi ama:(

cnm insallah giyersin birgün bu tarz bir nisanlik....
Almanyada hep bu tarz giyerler salonda yapildigi icin... hep kabarik modeller secilir..
hatta bende istiyordum ama okadar zayif olmadigim icin balon gibi gözükebilirdim, bu yüzden bende bu tarz birsey aldim türkiyeden nisanim icin http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...85896-kasim-nisanlaniyorum-nisan-elbisem.html isteyen bakabilir... icinde tarlatanim var. hafif kabarik yapti, arkasinda kuyrugu da var azicik... kollardaki boncuklari kendim yaptim... böyle seyleri cok severim... (kollarimda takintiliyimda)

herkesin bir hayali vardir ve saygi duymak gerek... dedigim gibi bende senin istedigin gibi birsey giymek isterdim ama olmuyor... ve dolapta öyle duracak birdaha giyemiyceksin, o yüzdende istemedim

canım seni hatırlıyorum siteye üye olmadan önce bakınırken görmüştüm o konunu ve nişanlığını çok çok beğemiştim çok yakışmış sana da..ama kabarık giyseydinde hiçde balonn gibi olmazdın yakışırdı yani..evet gerçektende yurt dışında da benim etrafımda da kimin nişanı oluyosa bunlardan giyiyolar tabi büyük nişansa boshayallersmileçok seviyorum ama yaaa
umarım giyerim of çok doluyum ben böle hacet görmedim

canım seni hatırlıyorum siteye üye olmadan önce bakınırken görmüştüm o konunu ve nişanlığını çok çok beğemiştim çok yakışmış sana da..ama kabarık giyseydinde hiçde balonn gibi olmazdın yakışırdı yani..evet gerçektende yurt dışında da benim etrafımda da kimin nişanı oluyosa bunlardan giyiyolar tabi büyük nişansa boshayallersmileçok seviyorum ama yaaa
umarım giyerim of çok doluyum ben böle hacet görmedim

tsk ederim canim
insallah sende giyersinn
ama dur daha giymedim ben :))) 2 ay var hersey olabilir hehe allah korusun tabiki

ona bakarsan pisman oldum almanyadan burdan almadigima...
erkek tarafi hak etmisti bunu..... benimde icim dolu malesef mafoldumben
sende giyersin yakinda merak etme
sevgilin varmi ki

Benim arkadaşım bunun mavisini giydi nişanında..bu kadar kabarık olması biraz abes karşılandı...zevk meselesi..kız kendine yakıştırdı ve kimin ne düşündüğü umrunda değildi-en güzeli-:umursamaz:
Ben olsam giymezdim ama..gelinlikte bile çok kabarık giymeyi düşünmem..

tsk ederim canim
insallah sende giyersinn
ama dur daha giymedim ben :))) 2 ay var hersey olabilir hehe allah korusun tabiki

ona bakarsan pisman oldum almanyadan burdan almadigima...
erkek tarafi hak etmisti bunu..... benimde icim dolu malesef mafoldumben
sende giyersin yakinda merak etme
sevgilin varmi ki

allah korusun canım....hayırlısıyla bi nişanlan da gerisi gelir inş..almanyadan almadınmı sen onu...ne sıkıntın var canım ....buarada sevgilim var askerden yeni geldi iş bulması lazım şu zamanda olur nişan falan die bişey demio nişanı bırak daha aileler bile girmedi araya ne isteme ne bişey ondan böle doluyum..işi bulim para biriktirim sonra düğün diyo öff konuşuo anca konuşması çok kolaymafoldumben

Benim arkadaşım bunun mavisini giydi nişanında..bu kadar kabarık olması biraz abes karşılandı...zevk meselesi..kız kendine yakıştırdı ve kimin ne düşündüğü umrunda değildi-en güzeli-:umursamaz:
Ben olsam giymezdim ama..gelinlikte bile çok kabarık giymeyi düşünmem..

bunun mavisinide düşünemiorum yaa ama yine diyorumki zevk meselesi işte naparsın:roflol:

herkesin zevki farklıdır tabi canım
ben nişanda kabarık model sevmiyorum sadece gelinliğim öyle olucak inşallah
diğer türlü rengi falan güzelmiş inş.gönlündeki gibi alırsın

herkesin zevki farklıdır tabi canım
ben nişanda kabarık model sevmiyorum sadece gelinliğim öyle olucak inşallah
diğer türlü rengi falan güzelmiş inş.gönlündeki gibi alırsın

ay saol canım amin inşallah sende ölekaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

bıktım artık hayal kurmaktan allahım ne olur gönlümdeki hacetleri gerçekleştir ..nasıl isterdim bu nişanlıkla sevdiğimle karşılıklı oynamayı...
[

aynen canim bende biktim hayal kurmaktan insallah artik yakinda olacak sözkutlamam...bi istemeye gelsinlerde.. yaza insallah nisan düsünüyoruz insallahhhhhhhh artik istedimiz gibi olur hersey canim.., nisanliga bayildimmmmm tam bana göreee harika biseyy... hakkimizda hayirlisi canim :Saruboceq::Saruboceq::nazar:

aynen canim bende biktim hayal kurmaktan insallah artik yakinda olacak sözkutlamam...bi istemeye gelsinlerde.. yaza insallah nisan düsünüyoruz insallahhhhhhhh artik istedimiz gibi olur hersey canim.., nisanliga bayildimmmmm tam bana göreee harika biseyy... hakkimizda hayirlisi canim :Saruboceq::Saruboceq::nazar:

ayy beğenen 2. kişi:Dsaol canım bak seni isteyeceklermiş sanırım yakında bende o da yok bu nişanlığı giyersin inşallah ben giyecek gibi değilim...sen giy bari mafoldumben

Bende hiç beğenmiyorum böyle elbiseleri... Gereksiz abartı..

Tabii zevkler tartışılmaz. Hakk gönlüne göre versin canım.

bnce beğenmeyenler çok zevksizdir diye düşünüyorum. çünkü gercekten güzel. 10 kere nişanlansam 10 kere bunu giyerdım çok beğendim.bende böyle birşey düşünüyorum

nisan evde degilde salonda olacaksa bence cok güzel bi nisanlik ben begendim dogrusu zemuszemus Bende aynen bu tarz birsey istiyorum salonda olursa ama pembe tonlarinda hayal ediyorum boshayallersmile

nişan zamanı geldiğinde bi çok model göreceksin..
Eğer bu kesin dersen başka hiç bi modele bakma ben öyle yaptım çünkü opuyorumnanaktan

Bencede çok hoş bi nişanlık nişan düğün kına gibi insanın hayatında önem taşıyan zamanlarda günlük yaşamdan farklı olması gerektiğini düşünenlerdenim abiye ve kabarıksız bir kıyafeti normalde de giyebilirsin çok şık ve hoş inşallah sende sevdiğinle en mutlu gününüzde bu nişanlıktan giyersin tatlım

Bende hiç beğenmiyorum böyle elbiseleri... Gereksiz abartı..

Tabii zevkler tartışılmaz. Hakk gönlüne göre versin canım.
oy oy amin canım ahhhh:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bnce beğenmeyenler çok zevksizdir diye düşünüyorum. çünkü gercekten güzel. 10 kere nişanlansam 10 kere bunu giyerdım çok beğendim.bende böyle birşey düşünüyorum
bende öle düşünüyorum nasıl olurda beğenilmez yaa baksana şuna..ama zevk meselesi işte canım saol
nisan evde degilde salonda olacaksa bence cok güzel bi nisanlik ben begendim dogrusu zemuszemus Bende aynen bu tarz birsey istiyorum salonda olursa ama pembe tonlarinda hayal ediyorum boshayallersmile
pembe de süper olur canım yaa teşekkürler beğendin için
nişan zamanı geldiğinde bi çok model göreceksin..
Eğer bu kesin dersen başka hiç bi modele bakma ben öyle yaptım çünkü opuyorumnanaktan
evet yoksa karar veremem zati çok kararsızım
Bencede çok hoş bi nişanlık nişan düğün kına gibi insanın hayatında önem taşıyan zamanlarda günlük yaşamdan farklı olması gerektiğini düşünenlerdenim abiye ve kabarıksız bir kıyafeti normalde de giyebilirsin çok şık ve hoş inşallah sende sevdiğinle en mutlu gününüzde bu nişanlıktan giyersin tatlım

bencede ya abiye giyenleri zaten anlamıyorum sonuçta gelin çok dikkat çekmeli bazen ben karıştırıom gelin kim acaba falan oluyoz damatla dans ettiklerinde anlaşılıo sadece hele tanımadığım bir niaşa baksam şöle uzaktan gelini uzun süre seçemem..neyse zevk meselesi amin canım güzel dileklerin için

Back