- Konu Sahibi yellowbomb
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence kötü kere kötü... Ama tabi herkesin zevki başka... Allah gönlüne göre versin canım...
Valla canım kızma bana ama gereksiz abartılı buluyorum ben bu tarz kıyafetleri... Kötü bulabildiğim en hafif kelime. Bana göre nişanlık dediğin, giyen hatunu olduğundan da zarif göstermeli... Bunlar çok kaba kıyafetler bilmiyorumkismile
Ama dediğim gibi herkesin tarzı, beğenisi farklı... Allah hepimizin gönlüne göre versin...
Valla canım kızma bana ama gereksiz abartılı buluyorum ben bu tarz kıyafetleri... Kötü bulabildiğim en hafif kelime. Bana göre nişanlık dediğin, giyen hatunu olduğundan da zarif göstermeli... Bunlar çok kaba kıyafetler bilmiyorumkismile
Ama dediğim gibi herkesin tarzı, beğenisi farklı... Allah hepimizin gönlüne göre versin...
herkesın zewkı baskadır ama bence cok abartılı ve guzel bır yanı yok
nısanın ıcın daha sade bır elbıse bakmalısın
ılerde modası gecınce sanada cok abartılı gelıcektır
arkadaşa katılıyorum vereliniortak bencede çok abartılı bencede gelinlikte nişanlıkta zarif olmalı.. Allah gönlüne göre versin inşallah giyersin bir günopuyorumnanaktan
bende hiç haz etmiyorum böyle kabarık nişanlıklardan...yani abartılı buluyorum..ne gerek var ki nişanda balon gibi olmaya..kabarıklık sadece gelinliğe yakışıyor ama onda bile abartı kabarıkları sevmiyorum ben....ne çok kabarık ne de çok sönük olmalı gelinlikte...bazı modellerde sönükler bile hoş durabiliyor....
kötü diyoruz,beğenmiyoruz ama bi sürü insanda böyle nişanlık giyiyor,anlamıyorum
zevk meselesi işte....herkesin değişik....
Allah gönlüne göre versin inşallah yellowbomb:teselli:
kışkırtıcıııı
rengiii güzel deil model güzel :)kırmızı olsun bordo rengi sevmiyorummm :)
sen begendiysennnn en önemlisi o içinde mutlu oll kendini iyi hiset işte ozaman senden güzeli olmas:)