Hayalim vardı hikayemi paylaşacaktım

O kadar çok sevindim ki maşallah sağlıcakla kucağınıza alın. Hastanelerden doktorlardan artık korkuyorum. Rabbim her zaman iyi insanlarla karşılaştırsın. Benim için de dua eder misiniz
Tabiki de. Rabbim tez zamanda gönlünüze göre versin evladımızı kucağınıza alın

Gözlerim dolu dolu okudum. Rabbim size bağışlasın. Benim gebeliklerim çok şükür sorunsuz. Lakin bir kuzenim var. Kardeşlerimden öte kardeştir. Yıllardır deniyorlar tüp bebek. Olmuyor. İnşallah onlardan da böyle güzel haber alırız. Allahım hiç bir ananın kucağını boş bırakmasın

Sonlara gelince ağladım
Ağladım inan ki
Rabbim böyle uğraşan çocuk sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin
Bende eşime kötü davranmaya başladım ve boşanmayı düşünür oldum, psikolojik tedavi alayım diyorum eşim izin vermiyor kendimi durduramıyorum

Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ama olur strese girmemek gerek. Eşim sen kafanı boşalttın hamile kaldım diyor

Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ama olur strese girmemek gerek. Eşim sen kafanı boşalttın hamile kaldım diyor hep

Yaaaa ne güzel bir dua bu. Çok yürekten istemişsin. Yasadigin çok zor bir durumdur eminim.Gözlerim doldu okurken. Benim bir evladım var 2.yi düşünüyoruz. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Bende profesöre muayene olmuştum yumurtlama takip ettiğimi söyleyince bana kim dedi sana diye bağırdı sonra kocan ile bir ilişkiye de olsun hadi demişti. 70 yaşında profesör bunu diyen bu süreçte insanı daha fazla üzüyor bize de olmaz dediler eşimden dolayi ameliyat oldu varikosel sen o ameliyat olurken hamile kısım

bu şekilde örnek çok balamın komşusu defalarca aşılama yaptırdı olmadı kadın umudunu kesti boynunu büktü oturdu sonra normal yolla bebek sahibi oldu son sözü yüce Rabbim söyler siz de bol bol sadaka verin, öksüz yetim sevindirin

Sanırım doğum yapmışsınız. Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı ve hayırlı bir ömrü olsun. Ben de 4 sene uğraşıp yiprandiktan sonra anne olmuş biri olarak okurken çok duygulandım. Rabbim el açıp isteyen herkese anne baba olmayi nasip etsin.

oyyy ne güzel ya yavruna kavusmussun,,
Alahım bızlerede en beklenmedık zamanda nasıp etsın

ah canımmm,
ınsallah darısı bızlere olsun.. bende 3senedır hasret çekıyorum

ayyy ne maceraydı yanlış anlamayın ağlamaklı oldugum anda seviçten gözlerim doldu
Tebrik ederim Allah kuacagınızda göstersin.
Ben de şuan 17 Haflık hamileyim fakat benim de ablam çok çabalıyor onun için hepinizden dua istiyorum Rabbim ona da Anneliği tattırsın ismi Gülizar

hayırlı olsun çok sevindim. Ağlayarak okudum. Allah herkese bu mutluluğu yaşatsın. Alla bana ve benim gibi isteyen herkese nasip etsin inşallah

Ah aynı durumdayız ve çok yoruldum eşimde sperm az diye tüp bebek denerken benim yumurtalar boş çıktı şimdi 2. Denemeyi göze alamıyoruz içimden bir ses bekle zamanı var sabret diyor ama bir yandanda tedaviye başlamak istiyorum öyle ikilemdeyim ki Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…