Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun canım artar hayırlısıyla senin hem farklı yerler hemde üst üste vermişsin arada çokta fark yok rabbim nasip etsin bebeğin seninledir inşallahYok benimki tüp bebek![]()
İnşallahOlsun canım artar hayırlısıyla senin hem farklı yerler hemde üst üste vermişsin arada çokta fark yok rabbim nasip etsin bebeğin seninledir inşallah![]()
İnşallahama düştüğünü görünce etkileniyor insan tabi.
![]()
Olsun canım artar hayırlısıyla senin hem farklı yerler hemde üst üste vermişsin arada çokta fark yok rabbim nasip etsin bebeğin seninledir inşallah![]()
Sağlık ocağındaki hemşire de öyle söyledi ama bilemiyorum bir umut verdi bir vermedi çözemiyorum akışına bıraktım bayram sonu gel dedi. Reglini bekle belki atılır reglin ile dedi. Yoksa yarın bidaha gidesim vardıKızlar başka hastanelerde referans değeri farklı olabiliyor üzmeyin kendinizi birkaç gün bekleyin sonra verin ve hep aynı hastaneyi kullanın. İnanıyorum bebekleriniz sizinle![]()
Tabiki anlıyorum ben şok oldum enfeksiyonu bile unuttum idrar sonucunu da beklemedim eve geldimİnşallahama düştüğünü görünce etkileniyor insan tabi.
![]()
Bu olayada karşıyım ama çünkü erken öğrenmekte bazen iş görüyor bende pıhtılaşma çıktı eğer ki erken öğrenip kimyasal yaşadıklarımı anlamasaydım öylece gebelik beklerdim yada Allah korusun olurdu ama ilerde kalbi dururdu falan yani bazen birden fazla kimyasal sebebi pıhtılaşma olabiliyor ben çok şükür oğlumu bu şekilde kucağıma aldım iğne ve ilaçla ama bilmesem daha beklerdim de doktorlar da hemen test yapmıyor illa ki iki üç kimyasal olması gerek öyle diyorlar yani ilkler normal karşılanıyor falan ama bilmiyorumEvet testte bile görmemek üzüyor kanda var sanıp sonra olmaması sizin yaşadığınız durum ne bilim Allah hepımızın yardımcısı olsun en yakın zamanda sevınırız inşallahdoktorlar zaten adet tam gecıksın hatta üstünden gecsin yapın dıyorlar ana nedenı bu kımysal olaylar sanırım varmış bildikleri
Yanı kan versem mıBu olayada karşıyım ama çünkü erken öğrenmekte bazen iş görüyor bende pıhtılaşma çıktı eğer ki erken öğrenip kimyasal yaşadıklarımı anlamasaydım öylece gebelik beklerdim yada Allah korusun olurdu ama ilerde kalbi dururdu falan yani bazen birden fazla kimyasal sebebi pıhtılaşma olabiliyor ben çok şükür oğlumu bu şekilde kucağıma aldım iğne ve ilaçla ama bilmesem daha beklerdim de doktorlar da hemen test yapmıyor illa ki iki üç kimyasal olması gerek öyle diyorlar yani ilkler normal karşılanıyor falan ama bilmiyorum
Ben beta takibi bile yapmadım inanın. Rastgele reglime 4 gün kala evde yaptığım testle öğrendim ve bir kez kan verdim. Evet benimki yüksek çıktı bu yüzden içim rahattı ama dış gebelik de olabilirdi. Muayenelerimi oldum ve yurt dışına tatile çıktık. (Dikkatli gezdim regl ağrısı gibi ağrılarım oldu.) Planlarımı bozmadım çünkü öncesinde hamile kalmak için çok uğraşmış elim boş dönmüştüm. Her şeyimiz çok iyi görünmesine rağmen olmuyordu bir türlü. Bu yüzden nasibi varsa gelecek dedim. Şu an doğumuma birkaç hafta kaldı sadece. İçini ferah tutmak zor biliyorum ama yiyecek ekmeği varsa gelecek buna inan. Dikkat et kendine.Sağlık ocağındaki hemşire de öyle söyledi ama bilemiyorum bir umut verdi bir vermedi çözemiyorum akışına bıraktım bayram sonu gel dedi. Reglini bekle belki atılır reglin ile dedi. Yoksa yarın bidaha gidesim vardıinanın çok umutlanmak istiyorum ama rabbim verendir alırsa da dicek bir sözüm yok hayırlısı neyse o olsun diyorum
Kendini toparlayinca gidersin canımTabiki anlıyorum ben şok oldum enfeksiyonu bile unuttum idrar sonucunu da beklemedim eve geldim![]()
olsun 10 ay da çok değil ki, sen gönlünü ferah tut strese girmeMaşallah canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallahinşallah benimde öyle olur rabbim büyük verir yine inşallah 10.ayimdi sağlık olsun ne diyelim
Gebelikten şüpheniz varsa kan verin ona göre de gidişatı sakince takip edersiniz inşaAllah vardır sağlıkla ilerler ama aksi bi durum olursa kimyasal yada başka durumlar Allah korusun erken teşhis önemli korkutmak değil yazdıklarım sadece her kadın bilsin diye de diyorum dış gebelik yaşadım normal adet günümde adet oldum ben ama o adet olmadan önce bir iki gün önce test yapsam belki erken öğrenecektim ama hiç ayıkmadım çünkü adet günü adet olunca gebelik yok sandım ama tam on gün sonra acillik oldum ağrı ile doktor bana hamilesin dedi betam 702 olmuş dedim olamaz ama adetim ben yani ama olmuş o yüzden de iki ay uğraştım bi ona ben yani gebelik düşünen her kadının illa ki adet geçince falan test yapmasına gerek yok bence herkesin çünkü bünyesi yaşadıkları bir değil aynı değil o ay gebelik düşünülüp bi ilişki yaşanılıyorsa adete bir iki gün kala yada tam adet günü kan yada idrar testi kesin yapılsın bence ben bundan sonrası için öyle yapıcam zira bi kere değil defalarca canım yandı Rabbim hepimize hayırlısını versinYanı kan versem mı
Hamilesinşz evet ama tutunmadan gidecek sanırım adetinizle. Kimyasal gebelik yani.İlk sağlık ocağında vermiştim 60 di.. salı günü sizlerle de paylaşmıştım fakat bugün hastaneye gittik kadın doğuma 30 çıktı... Canım çok skildi.. saglik ocağındaki hemşire. Hastanenin cihazlarıyla bizimki farklı olabiliyor ya da çalışma sistemleri mi ne öyle bişey söyledi..mesela iki gün önce orda betan 15 çıkabilirdi dedi az çok umut verdi gibi bana ama küçük bir ihtimal sanırımböyle başına gelip ardından betasi düzenli artan var mı acaba? Ya da ne diyorsunuz bu konuda...adetimle belki atadabilirmisim şuan gebesin ya da değilsin diyemeyiz dediler arada kaldım inanın sevincim yarı kaldı
![]()
Benim su an adetim gecıktı mı onu da anlamıyorum ki 24 25 günde bır adet görüyorum sat 1 martı beklenen 24 25 martı hiç şaşmazdı döngüm ama adet döngüme göre ayın 14 yumurtam catladı yumurta catlama hesabına göre adetim 28 de gelmesi lazım letu hap kullandım o mu böyle şaşırttı benim adetım gecıkıyor mu ya da adet olcam mı anlamıyorum benim kendi döngü hesabıma göre gecıktıGebelikten şüpheniz varsa kan verin ona göre de gidişatı sakince takip edersiniz inşaAllah vardır sağlıkla ilerler ama aksi bi durum olursa kimyasal yada başka durumlar Allah korusun erken teşhis önemli korkutmak değil yazdıklarım sadece her kadın bilsin diye de diyorum dış gebelik yaşadım normal adet günümde adet oldum ben ama o adet olmadan önce bir iki gün önce test yapsam belki erken öğrenecektim ama hiç ayıkmadım çünkü adet günü adet olunca gebelik yok sandım ama tam on gün sonra acillik oldum ağrı ile doktor bana hamilesin dedi betam 702 olmuş dedim olamaz ama adetim ben yani ama olmuş o yüzden de iki ay uğraştım bi ona ben yani gebelik düşünen her kadının illa ki adet geçince falan test yapmasına gerek yok bence herkesin çünkü bünyesi yaşadıkları bir değil aynı değil o ay gebelik düşünülüp bi ilişki yaşanılıyorsa adete bir iki gün kala yada tam adet günü kan yada idrar testi kesin yapılsın bence ben bundan sonrası için öyle yapıcam zira bi kere değil defalarca canım yandı Rabbim hepimize hayırlısını versin
İşte o zamanda hafta sonu giriyor.. aslında ayrı yerde yarın iki gün olmuş olacak. Ben bugün başka yerde verdiğim değer 30 du.. hemşire de işte belkide orada önce vermiş olsaydın 15 çıkacaktı dedi. Kafamı karıştırdı. Olmazsa yarın versem miHamilesinşz evet ama tutunmadan gidecek sanırım adetinizle. Kimyasal gebelik yani.
Referans aralığı farkeder evet her hastanenin farklı olur fakat arada 2 gün var. En fazla yerinde saymasını beklerdim yani yarısı kadar düşmüş. Bilemiyorum ne kadar farkettiğinle bağlı. Anlamanın tek yolu aynı yerde bir daha kan vermeniz ama iki gün sonra.
Tamam canım inşallah bakalımolsun 10 ay da çok değil ki, sen gönlünü ferah tut strese girme
Yarın haber ver bari güzel haberi senden duyayimKendini toparlayinca gidersin canım![]()
Özel mi bu 30 çıkan yerİşte o zamanda hafta sonu giriyor.. aslında ayrı yerde yarın iki gün olmuş olacak. Ben bugün başka yerde verdiğim değer 30 du.. hemşire de işte belkide orada önce vermiş olsaydın 15 çıkacaktı dedi. Kafamı karıştırdı. Olmazsa yarın versem mi![]()
Çok isterim güzel haber vermek ama bakalım hayırlısıYarın haber ver bari güzel haberi senden duyayim![]()
Ayy canım inan ki çok üzüldüm kendim hamile kalmış kadar sevinmiştimİlk sağlık ocağında vermiştim 60 di.. salı günü sizlerle de paylaşmıştım fakat bugün hastaneye gittik kadın doğuma 30 çıktı... Canım çok skildi.. saglik ocağındaki hemşire. Hastanenin cihazlarıyla bizimki farklı olabiliyor ya da çalışma sistemleri mi ne öyle bişey söyledi..mesela iki gün önce orda betan 15 çıkabilirdi dedi az çok umut verdi gibi bana ama küçük bir ihtimal sanırımböyle başına gelip ardından betasi düzenli artan var mı acaba? Ya da ne diyorsunuz bu konuda...adetimle belki atadabilirmisim şuan gebesin ya da değilsin diyemeyiz dediler arada kaldım inanın sevincim yarı kaldı
![]()