HAY DAY

Ben Hay Day degil de Farm story oyununa saplanti yapmistim bu arada :) androidde bana gore en guzel ciftlik oyunu:) bununla beraber Fashion Story, restaurant story ve bakery story oyunlarina da takmistim.. ayni yapimcilari... yani bildiginiz facedeki farmville oyununun mobil haliydi.. ayy surekli oynar birseyler alir duzenlerdim bir de komsularpa sohbet komsu bahcesi sulama olayi vardi.. resmen saatlerimi bahceme ve komsu bahcelerini sulayip "suladim komsucum" notu birakmakti duvarlarina:) ay bak askim depresti tekrar mi indirsem :KK70:ama ben kendiligimden sıkıldim.. sanirim 80. Levele kadar gelmistim 1 yil falan oldu sileli.. belli bir yerden sonra ayni seyleri yapmak kucuk kucuk kareleri tek tek basarak ekmek sıktı.sizde de oyle olur sanirim..
Bi baksam mi bakmasam mi :KK17:

Oyun kolikler topigi oluyormuş burası :KK45:

Ya merak ettim ben de indiriyorum şu an ahahahahaha. Valla senden önce bu oyunu bir arkadaşımdan duymuştum. Annesiyle beraber oynuyorlardı. Telefonda kavga etmişlerdi bana sormadan çivileri neden harcadın diye. Bakayım nasılmış bu ana-oğul arasına nifak sokan inekli oyun

amanın benim oyunum taşınıyorum diye bakamıyorum bu aralar aklım çıkıyor be:KK70: tam bir hasatalık ben silmeye asla kıyamam sanırım.ben yetmiyormuşum gibi arkadşlarımda bulaştırdım :KK70:

Ya merak ettim ben de indiriyorum şu an ahahahahaha. Valla senden önce bu oyunu bir arkadaşımdan duymuştum. Annesiyle beraber oynuyorlardı. Telefonda kavga etmişlerdi bana sormadan çivileri neden harcadın diye. Bakayım nasılmış bu ana-oğul arasına nifak sokan inekli oyun[/Q hahahaha koptum aynen öyle valla o çivileri bulmak ne kadar zor :KK70: Bizim mahheleye beklerim :KK70: Oyunda mahalle varda :KK70:

Ya merak ettim ben de indiriyorum şu an ahahahahaha. Valla senden önce bu oyunu bir arkadaşımdan duymuştum. Annesiyle beraber oynuyorlardı. Telefonda kavga etmişlerdi bana sormadan çivileri neden harcadın diye. Bakayım nasılmış bu ana-oğul arasına nifak sokan inekli oyun
He ambarı falan geliştirmek için lazım oluyor çivi vida falan çok mühim yani cidden kavga sebebi :)

Bak bence :) :) uc cesidi var istersen rataurant istersen pastahane istersen de magaza yonetiyorsun :) ucunden birini sec :KK70: ilk basta bekleyebilirsin biraz malum utunler zamanli ama buyuttukce alisiyoraun :)
Bir bakıp silsem Nolcak sanki gibi bir hiç var içimde. Gece oldu uyku saati ya kafam iyi calismiyor galiba sabah olsun doğru kararı veririm :KK1:

amanın benim oyunum taşınıyorum diye bakamıyorum bu aralar aklım çıkıyor be:KK70: tam bir hasatalık ben silmeye asla kıyamam sanırım.ben yetmiyormuşum gibi arkadşlarımda bulaştırdım :KK70:
Kardes sen kaçıncı level :KK54:

Itinayla oyun silinir kac kez millete heveslendim baslayayim biseye yok nefret ediyorum ne nette ne telde hic bir oyun beni cekmiyor aksine gicik aliyorum. Tel filan aldigimda yukluyse ilk isim oyunlari silmek teli yavaslatmasin diye.

X