- 6 Ekim 2008
- 405
- 82
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Google play dan kayıtlı oynasaydiniz her android cihazdan devam edebilirdiniz :)Bendede ağır Hayday saplantısı vardı.Sadece bu oyunun şöyle bi artı yönü var,sürekli olarak zaten oynayamazsınız.En az sürede yapılan şey şeker kamışı oda 20 dk bee :))))) Yani zaten çok zamanınızı çalmaz sanki.Ayyyy silmeniz için ikna edelim diye açmışsınız ama resmen dilim varmadı Gerçi ben artık oynamıyorum,çünkü telefonumu değiştirdim.Yeni telefonda nasıl devam edebiliceğimi bulamadım.Baştan oynıyım dedim bomboşşşş geldi resmen ilerlemiyo gibi.Ben olmuştum 42. seviye. 1den başlamak imanımı gevretince yok olmicak gözde zorlama artık dedim ve sildim
Bu konu sayesinde ben bagimliligimdan kurtuldum ama birkaç kişi bağımlı olacak galibaCanim oynamak istersen ben tarif edebilirim nasil yapacagini. Eger facebooktan giris yaptiysan zaten o sana giris yaparken soruyo :)
Teşekkür ederim sen de çok tatlısınAyyy cok tatli ve sevimli geldin bana desem inanirsin sanirim:)
Dediğiniz gibi olsa silmeme gerek olmadı haklısıniz dediğiniz gibi inekleri açlıktan ölmez :)Telefon oyunlarını sevmem, lakin ben ve eşim de bilgisayar oyunu hastasıyız. Oyun oynamak güzeldir, vazgeçmeye gerek yok. Ancak sahip olduğunuz zamana göre ne kadar oynayabileceğinizi bilmeniz lazım. Yani kontrolü kaybedince durum vahim. Üniversitem sırf bilgisayar oyunları yüzünden uzadı, o derece kontrolsüzdüm bir zamanlar. =))
Neyse şimdi kontrol bizde. Mesela hafta sonu da dahil sadece akşamları oynuyoruz. Kendimize süre sınırı da koyuyoruz. Arta kalan zamanlarda birlikte zaman da geçiriyoruz, temizlik, yemek de yapıyoruz, dışarı da çıkıyoruz, işimizle hobilerimizle filan da ilgileniyoruz. Yani bence gerçekten zevk aldığınız şeyleri hayatınızdan tamamen çıkarmaktansa, kontrolü ele geçirmek daha sağlıklı. Oyunun ne faydası var diye düşünmüyorum asla, sırf zevk almak bile faydadır.
HayDay'i biliyorum bu arada. Oynamayı denedim ama sıkıldım, küçük ekran, minicik grafikler beni sıkıyor. Ancak çok vakit alan bir oyun olduğu belli. Eee bütün ekinleri toplamak, hayvanları beslemek zorunda değilsiniz ya, açlıktan ölecek halleri yok. Az az oynayın. =)
Bayaa ilerlemissin ben 24 de bıraktım.Bu oyuna benden cok bagimli kimse yoktur herhalde. Telefondan kendi ciftligime bakiyorum tabletten esiminkine cildiricim ama son gunlerde beni de sıkti gibi insallah darisi benim basima bende bi kurtulsam
Bu arada seviyem 80
Adını bile duymamıştım...meraktan yükledim...
Nolcak şimdi
Ne mi olacak ?Adını bile duymamıştım...meraktan yükledim...
Nolcak şimdi
Hedefim 100 u görmekBayaa ilerlemissin ben 24 de bıraktım.
Google play dan kayıtlı oynasaydiniz her android cihazdan devam edebilirdiniz :)
Google play dan kayıtlı oynasaydiniz her android cihazdan devam edebilirdiniz :)
Canim oynamak istersen ben tarif edebilirim nasil yapacagini. Eger facebooktan giris yaptiysan zaten o sana giris yaparken soruyo :)
Yani bi süre sonra insan kendini oyuna göre ayarlamaya başlıyor. Yarım saat sonra tekne gelecek hemen yemeği yapayım diye düşünüyordum