HAY DAY

canım sen biraz geç başlamışsın bu oyuna.. ben de geçen sene çok feci sarmıştım deli gibi oynuyordum:) hatta ipad almıştım onda daha da zevkli oluyordu. ama belli bir seviyeden sonra sıkmaya başlıyor. 30. seviyelerden sonra sanırım..ben kendiliğimden sıkılıp silmiştim.

Adını bile duymamıştım...meraktan yükledim...
Nolcak şimdi :KK75:

Bendede ağır Hayday saplantısı vardı.Sadece bu oyunun şöyle bi artı yönü var,sürekli olarak zaten oynayamazsınız.En az sürede yapılan şey şeker kamışı oda 20 dk bee :))))) Yani zaten çok zamanınızı çalmaz sanki.Ayyyy silmeniz için ikna edelim diye açmışsınız ama resmen dilim varmadı :KK70: Gerçi ben artık oynamıyorum,çünkü telefonumu değiştirdim.Yeni telefonda nasıl devam edebiliceğimi bulamadım.Baştan oynıyım dedim bomboşşşş geldi resmen ilerlemiyo gibi.Ben olmuştum 42. seviye. 1den başlamak imanımı gevretince yok olmicak gözde zorlama artık dedim ve sildim :KK43: :KK43:
Google play dan kayıtlı oynasaydiniz her android cihazdan devam edebilirdiniz :)

Telefon oyunlarını sevmem, lakin ben ve eşim de bilgisayar oyunu hastasıyız. Oyun oynamak güzeldir, vazgeçmeye gerek yok. Ancak sahip olduğunuz zamana göre ne kadar oynayabileceğinizi bilmeniz lazım. Yani kontrolü kaybedince durum vahim. Üniversitem sırf bilgisayar oyunları yüzünden uzadı, o derece kontrolsüzdüm bir zamanlar. =))

Neyse şimdi kontrol bizde. Mesela hafta sonu da dahil sadece akşamları oynuyoruz. Kendimize süre sınırı da koyuyoruz. Arta kalan zamanlarda birlikte zaman da geçiriyoruz, temizlik, yemek de yapıyoruz, dışarı da çıkıyoruz, işimizle hobilerimizle filan da ilgileniyoruz. Yani bence gerçekten zevk aldığınız şeyleri hayatınızdan tamamen çıkarmaktansa, kontrolü ele geçirmek daha sağlıklı. Oyunun ne faydası var diye düşünmüyorum asla, sırf zevk almak bile faydadır.

HayDay'i biliyorum bu arada. Oynamayı denedim ama sıkıldım, küçük ekran, minicik grafikler beni sıkıyor. Ancak çok vakit alan bir oyun olduğu belli. Eee bütün ekinleri toplamak, hayvanları beslemek zorunda değilsiniz ya, açlıktan ölecek halleri yok. Az az oynayın. =)
Dediğiniz gibi olsa silmeme gerek olmadı haklısıniz dediğiniz gibi inekleri açlıktan ölmez :)
Fakat haftalik derbiler ve etkinlikler oluyor. Derbide aktif olarak oynamazsak mahalleden atıyorlar :confused: çünkü aktif oynayıp derbi puanı toplamazsan mahalleni de geriletiyorsun bu yüzden ya aktif oynayıp sorumluluklarimdan calacaktim ya da silecektimm sildim gitti bitti çok şükür :KK73:

Bu oyuna benden cok bagimli kimse yoktur herhalde. Telefondan kendi ciftligime bakiyorum tabletten esiminkine cildiricim :KK70: ama son gunlerde beni de sıkti gibi insallah darisi benim basima bende bi kurtulsam :KK70:

Bu arada seviyem 80 :KK70:
:KK57: Bayaa ilerlemissin ben 24 de bıraktım.

Bende candy c. Oynuyordum baya seviyeler atlamıştım ve telfonu değiştirince oyun silindi ve yeni telefonda eklediğimde ben ilk seviyeden başlayacaktım oda başlayınca seviye 1 de olmak çok sıkıcı geldi ve oynamadım öyle oyunu sildim . Sende sil eklediğimde kendin sklırsın zaten

Su gorev bu gorev oyun degil is yahu bunlar. Candy crush oynuyorum ben ama emzirirken, uykum gelsin diye, tuvaletteyken falan :KK70: oyle oyle 650 leveli gectim :KK70:

Canim oynamak istersen ben tarif edebilirim nasil yapacagini. Eger facebooktan giris yaptiysan zaten o sana giris yaparken soruyo :)

Facebook'tan giriş yapmadım yaa :KK43: İndirdim telefona ve başladım yani.Google Play'e kayıtlımı oynadım onuda bilmiyorum.Ama yapabilirsem öyle bişey çok sevinirim gerçekten.Boşluğa düştüm yahuuu :)

Ayy bir ara bende fena sarmistim gece kalkip ekin hasat ediyordum.nese ki sonra arsa almalar makina almalar zorlasinca cok sinir oldum sildim. Simdi cok sıkıcı geliyor bana

benim önce eşim başladı çocukmusun bu ne diye kızıyordum derken bende yükleme gafletinde bulundum ama telefon elimden düşmüyor eşimlede konuştuğumuz tek şey oyun oldu 2 sene kadar önce tabi :) neyse ben gece saat kurup makinedeki ürünleri tazeliyorum :KK70: eşim vardiyalı çalışıyordu gece bana yazıyor bana şunu sat bunu üret görevim var diyordu :KK70: :KK70: falan filan sonra baktık 1 2 ayım öyle çöpe gitti sürekli elimde telefon tek yaptığım oyunn bir anda sildim oyunu boşluğa düştüm ilk derken alıştım 6 ay önce arkadaşım oynarken gördüm nasıl caanım çektii :KK70: nasıl anlatamam oyunu tekrar yükledim hesabıda kaydetmişim zaten kaldığım yerden başladım 2 hafta yine sardım oyuna şimdi oyun hala yüklü ama açmıyorum bile arada bir çok sıkılırsam bakıyorum :KK70: gelişme var yalnız bende dimi:rolleyes:

Ben Hay Day degil de Farm story oyununa saplanti yapmistim bu arada :) androidde bana gore en guzel ciftlik oyunu:) bununla beraber Fashion Story, restaurant story ve bakery story oyunlarina da takmistim.. ayni yapimcilari... yani bildiginiz facedeki farmville oyununun mobil haliydi.. ayy surekli oynar birseyler alir duzenlerdim bir de komsularpa sohbet komsu bahcesi sulama olayi vardi.. resmen saatlerimi bahceme ve komsu bahcelerini sulayip "suladim komsucum" notu birakmakti duvarlarina:) ay bak askim depresti tekrar mi indirsem :KK70:ama ben kendiligimden sıkıldim.. sanirim 80. Levele kadar gelmistim 1 yil falan oldu sileli.. belli bir yerden sonra ayni seyleri yapmak kucuk kucuk kareleri tek tek basarak ekmek sıktı.sizde de oyle olur sanirim..

X