- 18 Mayıs 2012
- 3.721
- 3.113
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimhelal olsun kiz
Ben ev konusunda gereksiz takintilardan sahip bir insanim maalesef. Ortada fazladan birşey olsa bile toplamadan temizlemeden yerime oturamiyorum. (Biraz dizginlemem lazım kendimi orta yolu bulmaliyim) bu sefer de gemi gönderilecek ev işi var nasıl stres nasıl stres allahım çok şükür bitti inşaallahSilince oyunun ne kadar boş oldugunu anlicaksin. Zaman kaybi evimin isini bile yapmamaya baslamistim
Bende buna sardim fena bi oyun :)
Gerci tuslari ogrenene kadar biraz zorlandim ama burda goruntu ne ise oyunda da aynisi ..
Oooooo sen fena cakilmissin. İyi ama yakan kurtarabilmissin maşallahBende bağımlısı olmuştum hay day ın gece 4 de Kalkıp gemi gönderiyordum net fazla çekmiyordu gündüz tüm gece oyun oynuyordum tel çaldığında meşgule Alıp oyuna devam ediyordum, evin işini bile çabucak yapıp oyuna oturuyordum sonra baktım ki kafayı yemek üzereyim kendi memleketime gittim kardeşimin çocukları teli elinden Alıp kendileri oynadılar 15 gün sonra üzerime ne kadar gereksiz bir yük aldığımı farkettim sonra asla girmedim, bağımlılık yapmadan bırakmak lazımmış .
Allah seni iyi etsin :)
Boş vaktin varsa biraz vakit geçirmek için iyi ama oyun için sorumluluklara ayrılması gereken zamandan çalıninca sıkıntı başlar.
Aman dikkat et bağımlı olma. Hiç hoş olmuyor
Canim oynamak istersen ben tarif edebilirim nasil yapacagini. Eger facebooktan giris yaptiysan zaten o sana giris yaparken soruyo :)Bendede ağır Hayday saplantısı vardı.Sadece bu oyunun şöyle bi artı yönü var,sürekli olarak zaten oynayamazsınız.En az sürede yapılan şey şeker kamışı oda 20 dk bee :))))) Yani zaten çok zamanınızı çalmaz sanki.Ayyyy silmeniz için ikna edelim diye açmışsınız ama resmen dilim varmadı Gerçi ben artık oynamıyorum,çünkü telefonumu değiştirdim.Yeni telefonda nasıl devam edebiliceğimi bulamadım.Baştan oynıyım dedim bomboşşşş geldi resmen ilerlemiyo gibi.Ben olmuştum 42. seviye. 1den başlamak imanımı gevretince yok olmicak gözde zorlama artık dedim ve sildim
Allah bereketini versin ciftliginin ne diyeyimMandıram bile oldu :)
Yani bi süre sonra insan kendini oyuna göre ayarlamaya başlıyor. Yarım saat sonra tekne gelecek hemen yemeği yapayım diye düşünüyordumAy keşke ben de silebilsem.. 48 level olacağım, bırakmıştım ama yazın tekrar başladım ders çalışacağıma.. Mat sorusu çözeceğime teknemin gelmesine kaç dakika var , inekleri ne zamana sağcam onu hesaplıyorum..