HAY DAY

Zadegan

Yeteeer,,, demek yetmez ki bazen...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
1.766
1.527
29
Bilmeyen azdır. Benim derdim şu çok meşhur çiftlik oyunu. Baştan anlatmam daha doğruca olur.

20 yaşındayım ve 2 yaşında bir prensesim var. Kursa gidiyorum haftada 6 gün. Fakat bayrama 1 hafta kala kurstan izin aldım. Ailemin yaNina gidip bayramı gecirmek için. (Esımın ailesi başka şehirde biz başka sehirdeyiz kendi ailem başka şehirde)
Velhasıl gittim ailemin yanına orada kuzenim oynarken gördüm bu oyunu. Baştan hoslanmadim ama kuzenimde izleyelim izleyelim hoş geldi. Telefonuma bi yükleyip bakayım hemen silerim dedim. Yükleyici hoşuma gitti eve dönünce silerim dedim. Eve döndüm kurs iznimin bitmesine 1 hafta kalmıştı. Kurs başlayınca silerim dedim. Bu arada seviyeleri atladım yeni ürünler makineler etkinlikler falan derken iyice baglandim oyuna. Ancak kurs zamanı geldi çattı. Aha da yarin sabah 9.30 da kurs var. Önümüzdeki cumartesi keman kursuna da başlıyorum inşaallah. Bir de kpss calismaya başlayagim. E bir de kızım var. Yani benim oyuna harcayacak boş vaktim kalmayacak. En mecbur artık silmek zorundayım. Ve inanın zor geliyor. Sanki ergenim. Utanç duyuyorum. Yani farkındayım oyuna harcayacagim 1 saati çöpe atacağıma kızıma ayırdığım full oyun saattlerine ilave etmeliyim. Birsey değil kızımın da hoşuna gidiyor beraber oturuyoruz telefon başına tavuk yumurtası inek sütu topluyor cimcime. Allah korusun 2 yaşındaki çocuğu oyun bağımlısı yapacağım. Yani bu gece uyumadan şu oyunu silmem şart.
E bizim durum ne diyeceksiniz. Sizlik durum şu ki 'kk kadınlarının ikna gücünü iyi biliyorum sayın ablamlarin kardeşlerim ve yasitlarim bana bir el atıp 2 gazlayiverseniz de şu oyunu beraberce siliversek....'

Benimde bagimliligim vardi candy crusha bir an dedim silecem seni sildim bir pisman oldum baya uzuldum sonra alistim bence sil gitsin bi an hic bisey dusunmeden

Bizde eşimin yüzünden battle camp diye bi oyun oynuyoruz bana kalsa hemen silerim ama eşim yüzünden oynuyoruz işte çünkü bu oyunu evde tek kişi oynarsa kesinlikle sorun olur neyseki benim boş vaktim olduğundan çokda sorun olmuyor

Bende çok oynadım

Arada bakıyorum ama sıkıldım

Candy crushta öyle bağımlık yapıyor ama ondan da sıkılıyor insan

Ya çok tatlısın. Gerçekten kocaman sarılmak istedim sana. Valla bir anda sileceksin başka yolu yok. İskeleden soğuk suya aylar gibi :)

Kız az kalsın eşim De başlayacaktı bu oyuna. Çok güzel mi ben de yuklesem mi diyordu

Kız az kalsın eşim De başlayacaktı bu oyuna. Çok güzel mi ben de yuklesem mi diyordu
Oyun güzel ama para harcamadan olmuyor maalesef sakın başlamasın hep aktif oynanılmaso gereken oyun biz bir iki sefer gelişmek için harcadık ama saçmalık aslında bakma

Bu oyunu ben 2 sene oynadim baglanio insan resmen. Yakinda dogumum var cocugumla ilgilenmem lazim ve buyuzden sildim cok zor oldu. Elim hep telefonuma gidiyodu bakiyodum oyunum yok sildigim aklima geliyodu. Bi boslukta gibiydim ama alistim sonra

Bu oyunu ben 2 sene oynadim baglanio insan resmen. Yakinda dogumum var cocugumla ilgilenmem lazim ve buyuzden sildim cok zor oldu. Elim hep telefonuma gidiyodu bakiyodum oyunum yok sildigim aklima geliyodu. Bi boslukta gibiydim ama alistim sonra

2 sene ha bayaa da ilerlemissindir sen hakkaten bırakmak zor olmuştur benim bile zor oldu halbuki 1 ay bile oynamadım.

Bende bağımlısı olmuştum hay day ın gece 4 de Kalkıp gemi gönderiyordum net fazla çekmiyordu gündüz tüm gece oyun oynuyordum tel çaldığında meşgule Alıp oyuna devam ediyordum, evin işini bile çabucak yapıp oyuna oturuyordum sonra baktım ki kafayı yemek üzereyim kendi memleketime gittim kardeşimin çocukları teli elinden Alıp kendileri oynadılar 15 gün sonra üzerime ne kadar gereksiz bir yük aldığımı farkettim sonra asla girmedim, bağımlılık yapmadan bırakmak lazımmış .

Siz silmişsiniz ama...
Ben de şimdi indiriyorum merak ettim çünkü
Allah seni iyi etsin :)
Boş vaktin varsa biraz vakit geçirmek için iyi ama oyun için sorumluluklara ayrılması gereken zamandan çalıninca sıkıntı başlar.
Aman dikkat et bağımlı olma. Hiç hoş olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…