- 5 Kasım 2010
- 4.249
- 2.710
- Konu Sahibi KumkatNedir
Bu adamı takma,arama,seni ezmesine izin verme.o kendine ne kadar guveniyorsa sende güven.seni kaybetme korkusu hic kalmamış herdedigini yapmişsin.o korkuyi yaşat ona giderse geri gelmez diye düşünebilirsin ama inan sana değer veriyor seviyorsa kesin geri gelicek.Merhaba kizlar
Burdan baska yardim alacagim kimsem yok bana lutfen yardimci olun. Ayrintilara girecegim biraz uzun olabilir lutfen yorum yapin yanlis hi gelecek kurmak istemiyorum ben
Daha oncede bahsettigim gibi iskolik 6 yillik bir sevgilim var. Sozunun eri baskin bi karakter bu gune kadar beni uzmesi ve ilgisizligi haricinde bi uzuntu yasamadim.
En sonki tartismamizda cok yorulmustum kafama koydum bitti dedim uzatmalari oynuyorduk 1 gun hi yerde oturduk 3 4 saat beninekdar üzdüğünü ve yoruldgumu anlattim o gun ilk defa tartismadan ! ve kararlar aldik 2 aydirda herşey cok güzel gidiyordu baristigimizda okadar mutlu hir cif oluyoruz ki ama tartsmalarda ve ayrilinca karsimdaki insani taniyamiyorum
birbirimizin hayatlarina cok olmadigimiz takdirde karisiyorduk. Dun ben sosyete pazarina gidecegimi yola cikinca haber verdim oncesinde vermedi diye cok kizdi bi arakadasimla sozlesmitik birde aksam meydanda yuruyus vardı ona katilacaktik babamla gidemezsin ne isin car bisey olur eve don dedi olmaz dedik arkadasim otobuse bindi coktan donemeyecegimi belirttim yyzume kapatti her gittigim.yerin resmini attim 5de gittim 9da eve geldim surekli aradim acmadi yazmadi..sadece sosyete gittim ve geldim babamla gorusmedik sirf kizmasin diye ustelik
25 gundur gormuyorum coook ozledim isleri yogun hic vakti.yok diye sabirla bekledim bayramda gitti 3 gun gezdi geldi gene gorusmedik hemen ise basladi tekrar dukkan kendinin galerisi var sozlesmistik bugun.buluscaktik .
Ne telefonlarima cikiyo ne msjparima cevap veriyo .
Ben bugun icin tek tek gun saydim,
Hergun 1 gun daha bitti diye her gece agladim.ozledim diye bir insan sevdigine kiyamaz kizar bagiri kuser ama boyoe cezalandirmaz ne kadar uzuldugumu bile bile yapti icimi yakmak icin bunu bahane etti hala saatlerce aradim ne mesgule atiyor ne bakiyo affedilmiycek birsey yapmadim oda benim gitme dedgim yerw gitmez . Baskin olamadi kendine yediremiyo sanirim bunu . Onumuzdeki bayramdan sonra nisanlancaktik .
Gelsede bugunki icimin acisi gecermi ?bi insan sevgiliyken cok yogunda olsa sevgi dolu olup tartisinca nasil boyle vicdansiz olabiliyor .
Ayda 1 gordugum gun boyu sadece gunaydin hayatim yazan gunde 1 kez o 1.kez ben arayip konusuyoruz ve gecde.yarim saat konusurken uyuyor ondada yorgunluktan .. 2 haftadir vi degisik elimde hic bi kanit yok ama baskasi oldgunu bile dusunuyorum .
Telefonu saklamaz facesi sifresi var . Surekli calisiyo is is is baska bisey yok hayatinda
Barisinca hemej aldaniyorum ama bi hata daha kac kez sevilir inanilir bilmiyorum her tartsmada yerin dibine Giriyorum
Ve her baristigimizda gökyüzüne çıkıyorum. Cok hassas bi yapim var ve cok yiprandim
Tel num bile degistrmeyi dusunuyorum. Bir vaskasini.hic düşünmedim ondan baska hayalimde olmadi nefesim kesiliyo
Ah biraz kinci olsam ne vardi daha yazmam aramam cokta gururluyum ama 1 ay sonra gene kancam biliyorum
Lutfen biseyler soyleyin sizde biyle oldunuzmu yasayan ve basaran varmi