Hay ben bu kafami ..

Merhaba kizlar :KK43:

Burdan baska yardim alacagim kimsem yok bana lutfen yardimci olun. Ayrintilara girecegim biraz uzun olabilir lutfen yorum yapin yanlis hi gelecek kurmak istemiyorum ben :KK43:

Daha oncede bahsettigim gibi iskolik 6 yillik bir sevgilim var. Sozunun eri baskin bi karakter bu gune kadar beni uzmesi ve ilgisizligi haricinde bi uzuntu yasamadim.
En sonki tartismamizda cok yorulmustum kafama koydum bitti dedim uzatmalari oynuyorduk 1 gun hi yerde oturduk 3 4 saat beninekdar üzdüğünü ve yoruldgumu anlattim o gun ilk defa tartismadan ! ve kararlar aldik 2 aydirda herşey cok güzel gidiyordu baristigimizda okadar mutlu hir cif oluyoruz ki ama tartsmalarda ve ayrilinca karsimdaki insani taniyamiyorum :KK43:

birbirimizin hayatlarina cok olmadigimiz takdirde karisiyorduk. Dun ben sosyete pazarina gidecegimi yola cikinca haber verdim oncesinde vermedi diye cok kizdi bi arakadasimla sozlesmitik birde aksam meydanda yuruyus vardı ona katilacaktik babamla gidemezsin ne isin car bisey olur eve don dedi olmaz dedik arkadasim otobuse bindi coktan donemeyecegimi belirttim yyzume kapatti her gittigim.yerin resmini attim 5de gittim 9da eve geldim surekli aradim acmadi yazmadi..sadece sosyete gittim ve geldim babamla gorusmedik sirf kizmasin diye ustelik

25 gundur gormuyorum coook ozledim isleri yogun hic vakti.yok diye sabirla bekledim bayramda gitti 3 gun gezdi geldi gene gorusmedik hemen ise basladi tekrar dukkan kendinin galerisi var sozlesmistik bugun.buluscaktik .

Ne telefonlarima cikiyo ne msjparima cevap veriyo .

Ben bugun icin tek tek gun saydim,
Hergun 1 gun daha bitti diye her gece agladim.ozledim diye bir insan sevdigine kiyamaz kizar bagiri kuser ama boyoe cezalandirmaz ne kadar uzuldugumu bile bile yapti icimi yakmak icin bunu bahane etti hala saatlerce aradim ne mesgule atiyor ne bakiyo affedilmiycek birsey yapmadim oda benim gitme dedgim yerw gitmez . Baskin olamadi kendine yediremiyo sanirim bunu . Onumuzdeki bayramdan sonra nisanlancaktik .

Gelsede bugunki icimin acisi gecermi ?bi insan sevgiliyken cok yogunda olsa sevgi dolu olup tartisinca nasil boyle vicdansiz olabiliyor .

Ayda 1 gordugum gun boyu sadece gunaydin hayatim yazan gunde 1 kez o 1.kez ben arayip konusuyoruz ve gecde.yarim saat konusurken uyuyor ondada yorgunluktan .. 2 haftadir vi degisik elimde hic bi kanit yok ama baskasi oldgunu bile dusunuyorum .

Telefonu saklamaz facesi sifresi var . Surekli calisiyo is is is baska bisey yok hayatinda :KK43:

Barisinca hemej aldaniyorum ama bi hata daha kac kez sevilir inanilir bilmiyorum her tartsmada yerin dibine Giriyorum:KK43:
Ve her baristigimizda gökyüzüne çıkıyorum. Cok hassas bi yapim var ve cok yiprandim
Tel num bile degistrmeyi dusunuyorum. Bir vaskasini.hic düşünmedim ondan baska hayalimde olmadi nefesim kesiliyo

Ah biraz kinci olsam ne vardi daha yazmam aramam cokta gururluyum ama 1 ay sonra gene kancam biliyorum

Lutfen biseyler soyleyin sizde biyle oldunuzmu yasayan ve basaran varmi
Bu adamı takma,arama,seni ezmesine izin verme.o kendine ne kadar guveniyorsa sende güven.seni kaybetme korkusu hic kalmamış herdedigini yapmişsin.o korkuyi yaşat ona giderse geri gelmez diye düşünebilirsin ama inan sana değer veriyor seviyorsa kesin geri gelicek.

Babanla bir yere gitmene karisiyor sınır koyuyor ya ben sana diyim bununla evlenirsen sana ailenle görüşme bile diyebilir.Sen sen ol aralarindaki mesafeyi iyi öğret.Babamla gidiyorum o kim oluyor.Karisamaz sınırlarını belirle ona karşı

Kısırlaşmış bir ilişki.. Sizi peşinden sürüklemesine izin vermeyin, bu bir savaş değilki, ilişki.. Ne tavır, ne trip, ne kinmiş peheyyy! Koşmayın peşinden valla..

Bana kalsa alışkanlığa dönmüş,aslında birbirinize uygun değilsiniz ama 6yılı,sevginizi düşünüp ayrılamıyorsunuz.

Lakin önünüzde upuzun yıllar var (inşallah)
O 6 yıl ne ki? Geleceğe bakın, bu adamla ömür geçer mi, çocuk büyütebilir misiniz, yaşanır mı vs vs bunları düşünün.
Saçma sapan kaprislerle boyunduruğu altında yaşamak ne zamana kadar..

Ayrılın veya ayrılmayın kendi tercihiniz ama mutlu aşklar da var unutmayın.

Bir ilişki beni mutlu etmiyorsa neden var? Bu soruyu yıllar önce sordum kendime.. 8yıllık beraberliğimi noktaladım.
Sanki sevgili değilmişiz de onu tavlamaya çalışıyormuş gibi koşardım peşinde, öyle seviyordumki..
Gururluydu, ilgisizdi, olsun seviyordum ya..
Ama tak etti işte bir yerde... İyi ki de etmiş..

Eşimi tanıyamazdım ona takılıp kalsaydım...
Nasip...

Tebrik ediyorum sizi :nazar:
Nasil basardiniz bunu ?
Ben oldukca hassasim ve fmf hastasiyim cok uzuldugumde atak geciriyorum kaldiramiyor bunyem :KK43:
Bu kadar gaddar olmasi beni cok korkutuyi dedginiz gibi.sanki bir savas oldukca bencil sadece kendini kendi mutlulugunu dusunuyor.

Onuj yerinde bende olsam mutlu olurdum, arayan soran ozleyen onu gormek icin can atan her dedigini yapan kusneyen kizmayan ask dolu bi sevgili kim istemzki ??

Ben cok mutsuzum ve bugunu diyorum ya 1 ay gun saya saya.bekledigimi bile.bile yapti bunu bana tamam kizmista.olabilirdi yuz yuze.uyarabilirdi ??

Bu ilskiyi bi tek ayrilik paklar :KK14:

Babanla bir yere gitmene karisiyor sınır koyuyor ya ben sana diyim bununla evlenirsen sana ailenle görüşme bile diyebilir.Sen sen ol aralarindaki mesafeyi iyi öğret.Babamla gidiyorum o kim oluyor.Karisamaz sınırlarını belirle ona karşı

Olmuyor sinirlarimi koyamiyorum tartstigimizdada biyle yapiyor. Beni bu kadar uzup yipratmaya ne hakki varki :KK43:

Ya ayrilcam ya biyle devam etcem ama ben bu adamla evlilik goremiyorumki

Olmuyor sinirlarimi koyamiyorum tartstigimizdada biyle yapiyor. Beni bu kadar uzup yipratmaya ne hakki varki :KK43:

Ya ayrilcam ya biyle devam etcem ama ben bu adamla evlilik goremiyorumki
O zaman ayrilcan arkadaşım geri donersede kuralları sen koycan kabul etmezsede cekip gidicen.zor bir karakter bana göre uğraşmaya değmez.

ne kadar yoğun olursa olsun ayda bir görüşmek nedir yahu birde bayramda kendi başına gezmiş üstelik bu adam da gittiğin yere karışmasından çok daha başka şeyler var ben görmediğim adama 2 gün bile katlanmam kim ki o ya

Olay ne biliyormusun ondan 7 yas kucugum kendi bakimsiz ve gobekli. Ben cok daha dikkat ediyorum temizligime giyimime ve herkes birbimize yakistirmiyo. Bana diyorki ben gitme dersem sen gidersin ..
Kendince boyle sucluluk pakolojisi uyguluyor ve taktik uyguluyor. Bende ilk sevgilim cok sevdim sevgimede cok guveniyor
sana bir şey diyim mi güzelliğine gençliğine hiç güvenme benim evlenmek olduğum öküz ve benim durumumda böyleydi 125 kiloluk ayı beni terketti bir sene oldu ayrılalı çok kötü olmadım mı evet oldum ama şimdi iyi ki ayrılmışız diyorum geri döndü yalvardı içimde zerre bişey kalmamış yolverdim defoldu gitti benden daha iyisini bulsaydı vallahi elini öper başıma koyardım :KK70:

ben kocamdan izin almiyorum kaldiki sevgilinin karismaya hic hakki yok telefonu kapatmak falan ne demek cok terbiyesiz davranmis bence evlenirseniz daha uzgun bi hayat sizi bekliyor gibi umarim dogru karar verirsiniz

sana bir şey diyim mi güzelliğine gençliğine hiç güvenme benim evlenmek olduğum öküz ve benim durumumda böyleydi 125 kiloluk ayı beni terketti bir sene oldu ayrılalı çok kötü olmadım mı evet oldum ama şimdi iyi ki ayrılmışız diyorum geri döndü yalvardı içimde zerre bişey kalmamış yolverdim defoldu gitti benden daha iyisini bulsaydı vallahi elini öper başıma koyardım :KK70:

Yok guvenmiyorum canim istesem cok daha iyi biriylede olabilir sevgilim var ve sabrediyorum isterse ayriladabilir ben soyluyorum kimseyide zorla tutmuyorum sadece yaptiklar cok garip geldi.bana sornak isteidm

Tebrik ediyorum sizi :nazar:
Nasil basardiniz bunu ?
Ben oldukca hassasim ve fmf hastasiyim cok uzuldugumde atak geciriyorum kaldiramiyor bunyem :KK43:
Bu kadar gaddar olmasi beni cok korkutuyi dedginiz gibi.sanki bir savas oldukca bencil sadece kendini kendi mutlulugunu dusunuyor.

Onuj yerinde bende olsam mutlu olurdum, arayan soran ozleyen onu gormek icin can atan her dedigini yapan kusneyen kizmayan ask dolu bi sevgili kim istemzki ??

Ben cok mutsuzum ve bugunu diyorum ya 1 ay gun saya saya.bekledigimi bile.bile yapti bunu bana tamam kizmista.olabilirdi yuz yuze.uyarabilirdi ??

Bu ilskiyi bi tek ayrilik paklar :KK14:
Bakın ben eski ilişkimde özellikle son zamanlarında sık sık ağlıyordum.
Bir gün bir kız arkadaşıma dedimki "ben ayrılsam da ağlarım, ayrılmayınca da ağlıyorum, bu nasıl sevgililik, millet mutlu mesut yaşarken biz niye böyleyiz" hiç unutmam o dönemlerimi..

Eşimle tanıştığımda bir bayan olduğumu hissettim.
Gururum okşandı, sevgi sözcükleri, ilgi, anlayış, mutlu etme çabası, eğlence, bağlılık ne biliyim işte bütün güzel şeyleri o yaşattı bana.. Naz yaptım yahu, ilk kez bir erkeğe naz yaptım, ilk kez birini alttan almadım mesela, koşmadım peşinden...

Sonra dedimki böyle erkekler de varmış ama ben niye bir hanzonun peşinde tüketmişim en güzel yıllarımı..

Hanzo dedim ama sizinki gibi kısıtlayıcı bir insan değildi, bilakis rahattı, gayet ilgisiz, kibirli, sorumsuz,odun gibi..bense hiç böylesini istemezdim ama sevgim çoktu, acayip çoktu valla :KK43:
Ama yorulmuştum koşmaktan, niye koşuyorum sevgilim değil mi, neden hâlâ çaba?
Bıraktım işte sonunda, yıldım..
Zor bir karardı ama unuttum.....

Üzüntüye gelemeyen bir bünyeniz var diye ayrılamıyorsunuz ama şimdi de mutlu değilsiniz ki.. Ve ilerisi.. O da meçhul...

İyi düşünün, tek önerim budur size, iyi düşünün.
Yaşınız da küçük,karşınıza değer bilecek insanlar elbet çıkacaktır.
Yok illaki bu olsun derseniz, sizin istediğiniz kalıba sokun.. Sokuluyor mu? Olmaz değil mi.....
Hakkınızda hayırlısı olsun, üzülmeyin yeter

bu kadar inat kin, sadece gittin diye ne bileyim bir gün iki gün anlarımda bu kadar zaman çok uzatmış çok büyütmüş, bide sana üstün olmaya çalışıyor :KK12: böyle bir adamla evlenmek cidden çok sıkıntılı olur, hazır bitti demişsin bence bitir ama tabi bitir demekle olmuyor sanırım üzüldüm cidden senin adına

Bir gün bir kız arkadaşıma dedimki "ben ayrılsam da ağlarım, ayrılmayınca da ağlıyorum, bu nasıl sevgililik, millet mutlu mesut yaşarken biz niye böyleyiz" hiç unutmam o dönemlerimi..

Gururum okşandı, sevgi sözcükleri, ilgi, anlayış, mutlu etme çabası, eğlence, bağlılık ne biliyim işte bütün güzel şeyleri o yaşattı bana.. Naz yaptım yahu, ilk kez bir erkeğe naz yaptım, ilk kez birini alttan almadım mesela, koşmadım peşinden...

Sonra dedimki böyle erkekler de varmış ama ben niye bir hanzonun peşinde tüketmişim en güzel yıllarımı..

Hanzo dedim ama sizinki gibi kısıtlayıcı bir insan değildi, bilakis rahattı, gayet ilgisiz, kibirli, sorumsuz,odun gibi..bense hiç böylesini istemezdim ama sevgim çoktu, acayip çoktu valla :KK43:

Üzüntüye gelemeyen bir bünyeniz var diye ayrılamıyorsunuz ama şimdi de mutlu değilsiniz ki.. Ve ilerisi.. O da meçhul...

Yok illaki bu olsun derseniz, sizin istediğiniz kalıba sokun.. Sokuluyor mu? Olmaz değil mi.....

çok beğendim yazınızı çok doğru şeylere değinip yazmışsınız cidden

Surec nasil gecti cok sancilimiydi ?
Kim bitirdi iliskiyi, size ulasmaya calistimi pismanlik vs ?

Tel num degstrdinizmi

Surec nasil gecti cok sancilimiydi ?
Kim bitirdi iliskiyi, size ulasmaya calistimi pismanlik vs ?

Tel num degstrdinizmi
Tel no 3-4 ay sonra değiştirdim.
Ayrıldıktan sonra doğum günüm yakındı, onu bekledim nedense, belki kutlar diye..........
Kutlamadı...

Ben ayrılmak istedim.
'ara verelim, ayrılmayalım tamamen' dedi, kabul etmedim..
Üstelemedi..
Kolay oldu ayrılık, yakışmadı onca seneye ama olsun nasip diyorum ben.

Onca sevgime rağmen Allah içime soğukluk verdi, anıları yok ettim,pek kimseyle konuşmadım, ağladım zırladım.. Ama güçlüydüm hâlâ inanamam kendime, hem bir boşluğa düştüm hem de rahatladım sanki büyük bir yük kalktı..
Ve atlattım.
2 sene hayatımda kimse olmadı, sonrası eşim....

Tel no 3-4 ay sonra değiştirdim.
Ayrıldıktan sonra doğum günüm yakındı, onu bekledim nedense, belki kutlar diye..........
Kutlamadı...

Ben ayrılmak istedim.
'ara verelim, ayrılmayalım tamamen' dedi, kabul etmedim..
Üstelemedi..
Kolay oldu ayrılık, yakışmadı onca seneye ama olsun nasip diyorum ben.

Onca sevgime rağmen Allah içime soğukluk verdi, anıları yok ettim,pek kimseyle konuşmadım, ağladım zırladım.. Ama güçlüydüm hâlâ inanamam kendime, hem bir boşluğa düştüm hem de rahatladım sanki büyük bir yük kalktı..
Ve atlattım.
2 sene hayatımda kimse olmadı, sonrası eşim....

14 subatta buna.benzer birsey yasadim ondada ayriydik kutlamadi
Yildonumuzde ayriydik gene.kutlamadi. aramiz iyiyken.kutluyor ama .
Bana saat 6 olmus msj atiyor bugun bitti bulusmadi ya :KK43:

Siz cok gucluymussunuz ben transa geciyorum surekli mutsuz ve depresif oluyorum telefon num degistrmeyi dusunuyorum. Bugun beni istemedigini oyle iyi hissettimki cok uzgunum :KK43:

Olmuyor iste insallah.sizin kadar sansli olurum

14 subatta buna.benzer birsey yasadim ondada ayriydik kutlamadi
Yildonumuzde ayriydik gene.kutlamadi. aramiz iyiyken.kutluyor ama .
Bana saat 6 olmus msj atiyor bugun bitti bulusmadi ya :KK43:

Siz cok gucluymussunuz ben transa geciyorum surekli mutsuz ve depresif oluyorum telefon num degistrmeyi dusunuyorum. Bugun beni istemedigini oyle iyi hissettimki cok uzgunum :KK43:

Olmuyor iste insallah.sizin kadar sansli olurum
Önce kendinize değer verin :KK66:
Kendinize reva gördüğünüz ilişki, layık gördüğünüz adam 'o' ise devam edin, yoksa yol verin gitsin...

Merhaba kizlar :KK43:

Burdan baska yardim alacagim kimsem yok bana lutfen yardimci olun. Ayrintilara girecegim biraz uzun olabilir lutfen yorum yapin yanlis hi gelecek kurmak istemiyorum ben :KK43:

Daha oncede bahsettigim gibi iskolik 6 yillik bir sevgilim var. Sozunun eri baskin bi karakter bu gune kadar beni uzmesi ve ilgisizligi haricinde bi uzuntu yasamadim.
En sonki tartismamizda cok yorulmustum kafama koydum bitti dedim uzatmalari oynuyorduk 1 gun hi yerde oturduk 3 4 saat beninekdar üzdüğünü ve yoruldgumu anlattim o gun ilk defa tartismadan ! ve kararlar aldik 2 aydirda herşey cok güzel gidiyordu baristigimizda okadar mutlu hir cif oluyoruz ki ama tartsmalarda ve ayrilinca karsimdaki insani taniyamiyorum :KK43:

birbirimizin hayatlarina cok olmadigimiz takdirde karisiyorduk. Dun ben sosyete pazarina gidecegimi yola cikinca haber verdim oncesinde vermedi diye cok kizdi bi arakadasimla sozlesmitik birde aksam meydanda yuruyus vardı ona katilacaktik babamla gidemezsin ne isin car bisey olur eve don dedi olmaz dedik arkadasim otobuse bindi coktan donemeyecegimi belirttim yyzume kapatti her gittigim.yerin resmini attim 5de gittim 9da eve geldim surekli aradim acmadi yazmadi..sadece sosyete gittim ve geldim babamla gorusmedik sirf kizmasin diye ustelik

25 gundur gormuyorum coook ozledim isleri yogun hic vakti.yok diye sabirla bekledim bayramda gitti 3 gun gezdi geldi gene gorusmedik hemen ise basladi tekrar dukkan kendinin galerisi var sozlesmistik bugun.buluscaktik .

Ne telefonlarima cikiyo ne msjparima cevap veriyo .

Ben bugun icin tek tek gun saydim,
Hergun 1 gun daha bitti diye her gece agladim.ozledim diye bir insan sevdigine kiyamaz kizar bagiri kuser ama boyoe cezalandirmaz ne kadar uzuldugumu bile bile yapti icimi yakmak icin bunu bahane etti hala saatlerce aradim ne mesgule atiyor ne bakiyo affedilmiycek birsey yapmadim oda benim gitme dedgim yerw gitmez . Baskin olamadi kendine yediremiyo sanirim bunu . Onumuzdeki bayramdan sonra nisanlancaktik .

Gelsede bugunki icimin acisi gecermi ?bi insan sevgiliyken cok yogunda olsa sevgi dolu olup tartisinca nasil boyle vicdansiz olabiliyor .

Ayda 1 gordugum gun boyu sadece gunaydin hayatim yazan gunde 1 kez o 1.kez ben arayip konusuyoruz ve gecde.yarim saat konusurken uyuyor ondada yorgunluktan .. 2 haftadir vi degisik elimde hic bi kanit yok ama baskasi oldgunu bile dusunuyorum .

Telefonu saklamaz facesi sifresi var . Surekli calisiyo is is is baska bisey yok hayatinda :KK43:

Barisinca hemej aldaniyorum ama bi hata daha kac kez sevilir inanilir bilmiyorum her tartsmada yerin dibine Giriyorum:KK43:
Ve her baristigimizda gökyüzüne çıkıyorum. Cok hassas bi yapim var ve cok yiprandim
Tel num bile degistrmeyi dusunuyorum. Bir vaskasini.hic düşünmedim ondan baska hayalimde olmadi nefesim kesiliyo

Ah biraz kinci olsam ne vardi daha yazmam aramam cokta gururluyum ama 1 ay sonra gene kancam biliyorum

Lutfen biseyler soyleyin sizde biyle oldunuzmu yasayan ve basaran varmi

Edit : saat 6da msj atti bundan sobra sende bana.karsmiycaksin babamdan.izin.aldim bende .. sana odetirim beni ezmeyi dedi.. bende herseyin.bittigi evlilik soz nisan hic bisey olmayacagini herkesin kendi yoluna bakacagini soyledim...

Gun bitti 6 oldu ya yazar yabi sirf bulusmamk.icin yapti
Bence iliskine bir sans daha ver erkekler kadınının nereye gittiğini naptigini merak eder haklı eder

Bence sen özür dile ilk adimi sen at gerçekten seviyorsan yap kendinle kal seviyor muyumde ...

Iş konusunda da benim esimde öyle sinir olurum pazar tatilinde bile müşteri arar sabırlı olmayı öğrendim bende naparsin ..

X