Erkek İnfertilitesi havuç suyu ---> sperm hareketsizliği

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Keçi boynuzu aylardır programizda.. kullanmdigimiz car çöp kalmadı önce azo denildi sonra bi elin parmakları kadar Sperm çıkışı oldu.. sonra güzel bir artış yaşadık ve vur ay önce iki kat düşüş.. yarın yine test günü bakalım ne bekliyor bizi

İlginç miş neden tekrar düştü acaba ilaç ı falan mı bıraktın bazılarında oyyle oluyormuş ilaçı bırskınca düşüyormuş...hadi hayırlısı olsun bakalım buraya yazarsın sonuçları canım

Canim
Canim 3 ay kullandık keçi boynuzunu. L.arginine kullanın siz eczaneden alıp. Yükseltiyor sperm sayısını. Morfolojiniz nasıldı canım?
Canim ilgin icin cok tsk ilaci ne kadar kullanmak gerekiyor morfolojo
Canim 3 ay kullandık keçi boynuzunu. L.arginine kullanın siz eczaneden alıp. Yükseltiyor sperm sayısını. Morfolojiniz nasıldı canım?

canım bu ilaç işe yarar mı ki ya psikolojim bozuldu çok canım ya ne kadar kullanmasi gerekir bu ilacı canım morfolojiye de bakılmamıs canım testlerde goremedim

Arkadaşlar eşinizde fsh bakılmadıysa mutlaka baktırın, bizde fsh bir yıl sonra bakıldı, geçen bir yıl boşa çaba harcamışız. İki ayda sonuç aldık, morfolojimiz 1 di, o hiç düzelmedi. Morfolojiyi sorun yapmayın.

canım fsh bakılmıs sonuç 15.24 morfolojiye bakılmamıs arastırma hastanesine gittik ki iyice araştırılsın diye fsh da normal değer kaç acaba bizimki yuksek mı kı

canım fsh bakılmıs sonuç 15.24 morfolojiye bakılmamıs arastırma hastanesine gittik ki iyice araştırılsın diye fsh da normal değer kaç acaba bizimki yuksek mı kı
Üst sınır nedir bilimiyorum, bizimki çok düşük çıkmıştı ona göre tedaviye başlandı. Siz ne kullanıyosunuz ilaç olarak?
Bu arada bize keçiboynuzu kürü hiç fayda etmedi ama havuç suyunun çok faydasını gördük, tabi ilaçlarla beraber.

Canım morfolojiyi sorun yapmayın demissin ama bizimde çok düşük ve doktor kesinlikle ja olmaz dedi ?????? Sizin normal yoldan mı tüp mü

Dayı düşük hareket az morfoloji aynı sizin gibi delirmek üzereyim tatlım konuyu biliyorum hatta yapışmıştık dediğin duası yapamıyorum sanki bisey engel oluyor dayanamıyorum artık

Dayı düşük hareket az morfoloji aynı sizin gibi delirmek üzereyim tatlım konuyu biliyorum hatta yapışmıştık dediğin duası yapamıyorum sanki bisey engel oluyor dayanamıyorum artık
Canım ne ilaç kullanıyorsunuz? İstanbuldaysanız bahsettiğim doktorlarla görüşün mutlaka.

Havuç suyu nu ne kadar kullandınız biz 1 ay. Kullandık şimdi tekrar keçiboynuzu kuru yapıyoruz ama hızlı ileri hiç artmadı...

Bursa canım ama benim eşim doktor istemiyor doktorlarla uğraşamam diyor para harcamak istemiyor ben ne yapıcağım bilemiyorum
Ayy hiç sorma proxeed pahalı boşver almayalım olursa olur diyor ddun doktor hsg xekilçen dedi ben korkuyorum o diyoki 300 lira mı ne kadar pahalı...ne olacak bunlar dun bide keçiboynuzu aldım bu ay sıra onda

Bursa canım ama benim eşim doktor istemiyor doktorlarla uğraşamam diyor para harcamak istemiyor ben ne yapıcağım bilemiyorum
Canım paralık bişey yokki, biz özele gittik de ne oldu bir yıl para yedirdik adamlara verdikleri tek şey proxeed oldu, hiçbir işe yaramadı. Sonra çapa ve taksimilkyardımda bulduk şifayı. Bal ve gnc den vitamin aldık ona para verdik tabi ama benek olsa daha çok para gidecek hemde bir ömür.
Havuç suyu nu ne kadar kullandınız biz 1 ay. Kullandık şimdi tekrar keçiboynuzu kuru yapıyoruz ama hızlı ileri hiç artmadı...
Havuç suyunu 3 ay kullanmıştır en az, belki biraz geçmiştir. O arada karakovan kestane balına arısütü bal polen ve propolis karıştırdık, hergün onu yedi. Gnc den iki çeşit vitamin ve klomen +e vitamini. Klomene başladığının 2. Ayında hamile kaldım. Doktor 6 ay kullan demesine rağmen.

Ayy hiç sorma proxeed pahalı boşver almayalım olursa olur diyor ddun doktor hsg xekilçen dedi ben korkuyorum o diyoki 300 lira mı ne kadar pahalı...ne olacak bunlar dun bide keçiboynuzu aldım bu ay sıra onda
canım hsg ben yaptırdım bişi olmuyo bende 400 ödedim içine oturdu

tatlım bizde gnc e vit pharmaton keçi boynuzu havuç arısütü bal pole propolis kullanıyoruz başka bilmiyorum klomen kendimiz alabiliyormuyuzki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…