- 19 Ocak 2015
- 2.794
- 2.142
ama sonrada zaman kaybettik o yükseldi bu azaldı diyorlar işte canım dikkatli değillerşimdi yine iyi bir yıl dolmadan hiç bişi yapmıyolar...gerçi bizim sağlımız için ama :/
VARİKOSEL AMELİYATI SONRASI TEST YAPTIRACAĞIMIZ AY HAVUÇ SUYU İÇTİ EŞİM VE SONUÇ OLUMLU RABBİM SİZEDE NASİP ETSİN HAYIRLISIYLA EN KISA ZAMANDA:)İBRAHİM SARAÇOĞLU NDAN SPERM HAREKETLİLİĞİNİ ARTIRMAK İÇİN KÜR
* spermi yeterli kadar hareketli olmayan erkekler için havuç kürü:
ilk önce;1 ay boyunca keçi boynuzu kürünü uygulayın
2.ay,yine 1 ay boyunca ,taze ve gevrek havuçlardan hazırlayacağınız havuç suyunu için. Her akşam 1 su bardağı için.
Bu kürleri 1 aylık dönüşümlerle 3-4 ay uygulayın.
*havuç kürü spermlerin hareketliliğini artırır. keçiboynuzu kürü sperm sayısını artırır
bu kürü uygulayıp ilerleme kaydeden veya olumlu olumsuz sonuç alanlar düşüncelerini yazabilirmi...belki bizede çare, umut ,teselli vs. olur.....şimdiden teşekkürler
amin canım sağol hayırlı olsun bebeğin.....biz keçiboynuzu kürü ile havuç suyunu ay aya dönüşümlü kullanıyoruz ilk ay keçiboynuzu ikinci ay havuç kullandık artış oldu ama sadece hızlı ileri hareketli değişmedi bu ayda keçiboynuzu küründeyiz bakalım nasip olur inşallah doğal yollardan bebiş :)VARİKOSEL AMELİYATI SONRASI TEST YAPTIRACAĞIMIZ AY HAVUÇ SUYU İÇTİ EŞİM VE SONUÇ OLUMLU RABBİM SİZEDE NASİP ETSİN HAYIRLISIYLA EN KISA ZAMANDA:)
İNŞALLAH cnm......keçiboynuzu bizde pek işe yaramadı yani kullandığımz aylarda düşüş oldu zaten düşüyorduda ama havuç suyunu ilk kez kullandı bende sadece yumurtlama takibi yapıyordum o gün kullandım......herşey nasip var bir vakti elbet ....hız bizde %20 idi ileri hareketli ama morfoloji % 1 idi tabi ameliyatında etkisi oldu bu arada o ay yumurtlama günümü kaçırdım ama preesed jelde kullandım unutmadan yazayım......amin canım sağol hayırlı olsun bebeğin.....biz keçiboynuzu kürü ile havuç suyunu ay aya dönüşümlü kullanıyoruz ilk ay keçiboynuzu ikinci ay havuç kullandık artış oldu ama sadece hızlı ileri hareketli değişmedi bu ayda keçiboynuzu küründeyiz bakalım nasip olur inşallah doğal yollardan bebiş :)
onu duydum ama pahalı geldi bana....önce spermleri kalitelestirmeye calışalım olmazsa artık o zaman düşünürüm belki masrafa girmeyi :)İNŞALLAH cnm......keçiboynuzu bizde pek işe yaramadı yani kullandığımz aylarda düşüş oldu zaten düşüyorduda ama havuç suyunu ilk kez kullandı bende sadece yumurtlama takibi yapıyordum o gün kullandım......herşey nasip var bir vakti elbet ....hız bizde %20 idi ileri hareketli ama morfoloji % 1 idi tabi ameliyatında etkisi oldu bu arada o ay yumurtlama günümü kaçırdım ama preesed jelde kullandım unutmadan yazayım......
Preseed jel bizde işe yarar mı canım? Artık tüp bebek yaptırmayalım da ne olursa kullanalım:)onu duydum ama pahalı geldi bana....önce spermleri kalitelestirmeye calışalım olmazsa artık o zaman düşünürüm belki masrafa girmeyi :)
3 ay kullanması gerekiyor. Allah yardımcımız olsun hepimizin. Eşim gibi çok rahatsa senin eşin de psikolojin daha çok bozulur. Dua edelim bol bol.Canim
Canim ilgin icin cok tsk ilaci ne kadar kullanmak gerekiyor morfolojo
canım bu ilaç işe yarar mı ki ya psikolojim bozuldu çok canım ya ne kadar kullanmasi gerekir bu ilacı canım morfolojiye de bakılmamıs canım testlerde goremedim
denemekte fayda var ama zaten bunca şeye verilen para aşılama yapar hayli hayliPreseed jel bizde işe yarar mı canım? Artık tüp bebek yaptırmayalım da ne olursa kullanalım:)
3 ay kullanması gerekiyor. Allah yardımcımız olsun hepimizin. Eşim gibi çok rahatsa senin eşin de psikolojin daha çok bozulur. Dua edelim bol bol.
eşiniz sigara içiyorsa havuç suyu içirmeyin zararlıymış canıminşallah canım rabbim yardımcımız olsun aslında rahat değil eşim ama sigarayı bıraktıramıyorum gunde 3 tane içiyorum az diyor ne yapıcam bilmiyorum 4 yıl biticek rabbim bize de nasip eder inş .
Benimkide içiyor yaaa bırakmıyor ki çok içmiyorum ben diyoreşiniz sigara içiyorsa havuç suyu içirmeyin zararlıymış canım
allah korusun canım dikkat edin kaş yaparken göz çıkarmayalım ....ben proxeed in yanında keçiboynuzu suyu içiriyorum ama korkuyorum bazılarında 0 a indiriyormuş değerleriBenimkide içiyor yaaa bırakmıyor ki çok içmiyorum ben diyorama havucta içiyor oooofff of
Biz keçi boynuzu kullandık canım şimdi havuç deniyoruz ama ben umitsizimallah korusun canım dikkat edin kaş yaparken göz çıkarmayalım ....ben proxeed in yanında keçiboynuzu suyu içiriyorum ama korkuyorum bazılarında 0 a indiriyormuş değerleri
biz 3. aydayız ya sıra keçiboynuzuna geldi :) zaten katı meyve sıkacağını yıkmaktan sıkılmıştım bi ay dinlenim sonra devam canım ümitsiz olma çünkü bu ilaçlar kürler en az 6 ay sonra etkisini gösteriyorBiz keçi boynuzu kullandık canım şimdi havuç deniyoruz ama ben umitsizim
İnşallah nasip eder canım. Annelik duygusunu biz de tadarız İnşallah. Bazen hiç anne olamayacağımı düşünüyorum, ağladığım çok oluyor . Eşim çok rahat ama. İlaçları kürleri hep benim zorumla kullanır. Saatlerine dikkat etmez. Allah yardımcımız olsun.inşallah canım rabbim yardımcımız olsun aslında rahat değil eşim ama sigarayı bıraktıramıyorum gunde 3 tane içiyorum az diyor ne yapıcam bilmiyorum 4 yıl biticek rabbim bize de nasip eder inş .
aktardan keçiboynuzu almaya gittim aktardaki kadın bi geveze bi geveze anlatamam bu spermlere iyi geliyor yok sayıya harekete bilmem ne bende ses yok tabi bide çekiniyorum da acıkcası ama kadın sıraya koymuş takır takır sayıyo benden ses cıkmayınca diyorki tabi eşiniz beyfendiye bunları anlatmışlardır onun bilgisi vardır ama ben yine de söyleyeyim içimden diyorumki haa tam kocamın işi sanki çok umrunda ben araştırıp bulup pişirip getirmesem demezki böle bişi var ....iyi günler deyip kaçtımİnşallah nasip eder canım. Annelik duygusunu biz de tadarız İnşallah. Bazen hiç anne olamayacağımı düşünüyorum, ağladığım çok oluyor . Eşim çok rahat ama. İlaçları kürleri hep benim zorumla kullanır. Saatlerine dikkat etmez. Allah yardımcımız olsun.
Neeeeeeeeeeeeeeee 6 aymiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibiz 3. aydayız ya sıra keçiboynuzuna geldi :) zaten katı meyve sıkacağını yıkmaktan sıkılmıştım bi ay dinlenim sonra devam canım ümitsiz olma çünkü bu ilaçlar kürler en az 6 ay sonra etkisini gösteriyor
6 ay dediğin nedir ki göz açıp kapayıncaya kadar geçerNeeeeeeeeeeeeeeee 6 aymiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii