merhaba bayanlar bizdede hareketlilik sorunu var sadece bende havuç kürüne başladım muz ve yer fıstığı yediriyorum portakal suyu yapıyorum gündüzleri bide sabah akşam keçiboynuzu özü veriyorum. daha önceki gebeliğimdede sorun aynıydı bunları deneyerek 2 ay sonra hamıle kaldım ama malesef bebeğm öldü şimdi gene başladım yılmak yokk kızlarrrr bebişler gelsiinn
evet sadece hreketlılık azSadece hareketlilikte mi sorun var canım?
yalnız değilim anlaşılan inşallah düzelir canım....ilaç olarak ne kullanıyorsunuz....havuc suyu tüketiyomu eşin....evet sadece hreketlılık az
Çok şükür ben kurtuldum varikoselden bizim 3. Dereceydi perşembe amaliyat oldu 3 sonra bakalım değişen birşey olacakmış şimdiye kadar havuç suyu keçi boynuzu pekmzi denedik 2/ yildir düzenli şekilde sadece keçi boynuzu nun faydası oldu 4. Spermi 17bine ye çıkardı :) bilginizeşu varikoselden bi kurtulalım Allahın izniyle de hepsini deneriz inşallahbu havuç suyu kürünün katı meyve sıkacağı reklamıyla bi ilgisi olmalı diyor içimdeki ses kafamda deli sorular
yalnız değilim anlaşılan inşallah düzelir canım....ilaç olarak ne kullanıyorsunuz....havuc suyu tüketiyomu eşin....[/QUOT degilsin bacım bizde amaliyat olduk zorla tabi hadi geçti gecicek ha oldu ha olacak derken varikoseli 3. Dereceye getirdik rabbim hayirlisindan versin inşallah.
Canım bizim 4.1 mm ameliyat oldu 20 şubatta toplam 12 milyondu sayı dr 3 ay sonra test yapalım dedi gebelik hakkında bişey demedi sayı artinca aşılama olur dediÇok şükür ben kurtuldum varikoselden bizim 3. Dereceydi perşembe amaliyat oldu 3 sonra bakalım değişen birşey olacakmış şimdiye kadar havuç suyu keçi boynuzu pekmzi denedik 2/ yildir düzenli şekilde sadece keçi boynuzu nun faydası oldu 4. Spermi 17bine ye çıkardı :) bilginize
İnşallah doğal yoldan olur canım. Bizi haberdar et sonuçlardan. Havuç suyu işe yaratmıştır İnşallah. Bizde hareket de morfoloji de sorun. Keçi boynuzu pekmezi yediriyorum eşime morfolojiye iyi geliyormuş.Bu ay adet olunca eşim tekrar test verecek duruma göre sırayla hsg aşılama
İnşallah hiçbiri ne gerek kalmaz kendiliğinden olur
Allah herkese şifa versin canım düzelir inşallahİnşallah doğal yoldan olur canım. Bizi haberdar et sonuçlardan. Havuç suyu işe yaratmıştır İnşallah. Bizde hareket de morfoloji de sorun. Keçi boynuzu pekmezi yediriyorum eşime morfolojiye iyi geliyormuş.
Bu yenı günde rabbimm hepimizin derdine derman versin inşaallah.
canım hiç kafana asılama tüb bebk getirme bak esınde amalıyat olmus sayılarında bi problem yok varıkoselde duzeldıkden sonra spermler kendıne 3 ayda gelıyormus sendede bı sorun yoksa 1 tane canlı sperm yetecek inşallah rabim de ol diyecek kafamıza takmayalım sonrunlarda cözüldü bukadar bekledik bı bukadar daha beklerız ınsallah bızım doktorumuz ınsallah olacak kendılıgınden dedı zaten umutsuz konusan bı doktor degl hastalarına hep umut verıyor buda morale ıyı gelıyor hamıle kalmamamızı bızde engellıyoruz bı nevı sureklı aklmızda oluyo nezaman kaldım kalcam dıye buda duzenı alt ust edıyı iş beyinde bitiyo ne zzman beyınden cıkardık ozaman olacak inşallahCanım bizim 4.1 mm ameliyat oldu 20 şubatta toplam 12 milyondu sayı dr 3 ay sonra test yapalım dedi gebelik hakkında bişey demedi sayı artinca aşılama olur dedi
canım hiç kafana asılama tüb bebk getirme bak esınde amalıyat olmus sayılarında bi problem yok varıkoselde duzeldıkden sonra spermler kendıne 3 ayda gelıyormus sendede bı sorun yoksa 1 tane canlı sperm yetecek inşallah rabim de ol diyecek kafamıza takmayalım sonrunlarda cözüldü bukadar bekledik bı bukadar daha beklerız ınsallah bızım doktorumuz ınsallah olacak kendılıgınden dedı zaten umutsuz konusan bı doktor degl hastalarına hep umut verıyor buda morale ıyı gelıyor hamıle kalmamamızı bızde engellıyoruz bı nevı sureklı aklmızda oluyo nezaman kaldım kalcam dıye buda duzenı alt ust edıyı iş beyinde bitiyo ne zzman beyınden cıkardık ozaman olacak inşallah
Kürelere boşa veriyorsun o doğru fakat kimisine de şifa a oluyor asilamanin tutma oranı %30 herkesçe tütmüyor ama maddiyat iyiyse tub bebek yaptır derim %80 kesinlikle tutuyor diğer turlu boşa hayal kirikligiof ya öle olmuyo işte insan yoruluyo ben 2 ayda yoruld
of ya öle olmuyo işte insan yoruluyo ben 2 ayda yoruldum eşim 2 aydır ilaçç kullanıyo ama ben olsun istiyorum olmuyo artık aşılamaya sıcak bakmaya bbaşladım yoruldum artık ilaçdan kürden 2 ayda böle olduysa uzun zaman uğraşanları çok iyi anlıyorum bazan sinirleniyorum ilaca birsürü para veriyoruz kür müş oymuş buymuş hepsini bırakmak istiyorum
Ya illaki maddi problem olur her turlu de asıl problem eşim böyle test vermek istemiyor hem benim için hem kendi için diyorum ona aşılama yaptıralım yyok ben gelip örnek veremem yok sen oranı buranı acıcan acı cekecen falan filan...inan 9 ay denedik olmadı 9 ay yalvardım belki sperm de sorun vardır bi test yaptır. İşte daha. Yeni öğrendik hareketsizliği sonumuz hayrola artıkKürelere boşa veriyorsun o doğru fakat kimisine de şifa a oluyor asilamanin tutma oranı %30 herkesçe tütmüyor ama maddiyat iyiyse tub bebek yaptır derim %80 kesinlikle tutuyor diğer turlu boşa hayal kirikligi
Canım seni çok iyi anlıyorum bütün o acı veren işlemleri muayeneleri biz çekiyoruz ama onlara örnek vermek zor geliyor maalesef zaten o örnekten de hayır gelmiyor bizim aşılama tutmadı isteYa illaki maddi problem olur her turlu de asıl problem eşim böyle test vermek istemiyor hem benim için hem kendi için diyorum ona aşılama yaptıralım yyok ben gelip örnek veremem yok sen oranı buranı acıcan acı cekecen falan filan...inan 9 ay denedik olmadı 9 ay yalvardım belki sperm de sorun vardır bi test yaptır. İşte daha. Yeni öğrendik hareketsizliği sonumuz hayrola artık
Yaptırdınız mı aşılama...ya evet öyleymiş illa tutacak diye bişi yokmuş ben önceden sanıyordum ki. Aşılama olunca kesin olacak...%25 miş tutma olasılığı..sizin değerleriniz nasıldıCanım seni çok iyi anlıyorum bütün o acı veren işlemleri muayeneleri biz çekiyoruz ama onlara örnek vermek zor geliyor maalesef zaten o örnekten de hayır gelmiyor bizim aşılama tutmadı iste