Erkek İnfertilitesi havuç suyu ---> sperm hareketsizliği

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim bize hic ilac vermedi doktor tup bebek dedi okudugum arastirdigim kadariyla ilacla yukseliyormus ama biz kullanmadik hic ilac kexiboynuzunuda denedim yukselmedi sayi havuc suyu hareketlilik icin degilmi sayiyi arttiriyormu canim

canım 3 ay peş peşe mi havuc suyu kullandınız saraçoğlu dönüşümlü kullanın diyorya ondan sordum biz ilk keçiboynuzu ile başladık sonra havuç kullandık şimdi tekrar keçiboynuzuna döndük dün itibariyle hep mi havuç kullansaydık acaba off ne sıkıntı iş ya kafaya taka taka hormonlarımı bozdum

canım hsg ben yaptırdım bişi olmuyo bende 400 ödedim içine oturdu
otursun hep çileyi biz cekiyoz...bu arada anestezili miydi ameliyat ortamı mı yoksa doktorun odasında mı oluyo bide soyunuk mu oluyosun yoksa vajinal muayene gibimi

tatlım bizde gnc e vit pharmaton keçi boynuzu havuç arısütü bal pole propolis kullanıyoruz başka bilmiyorum klomen kendimiz alabiliyormuyuzki
Canım bunlar ek takviyeler asıl tedavi eden şey klomen. Kendin alma tabi, ilaç sonuçta. Klomeni bayanlar için de yumurta geliştirici olarak veriyor doktorlar. Başarabilirsen tüp bebek merkezi olmayan bir hastanede iyi bir ürolog araştırın, vakit kaybetmeyin bence.

Canim bize hic ilac vermedi doktor tup bebek dedi okudugum arastirdigim kadariyla ilacla yukseliyormus ama biz kullanmadik hic ilac kexiboynuzunuda denedim yukselmedi sayi havuc suyu hareketlilik icin degilmi sayiyi arttiriyormu canim
Canım tahlil sonucları nasıl ki bu kadar olumsuz konuşmuş.
Havuç suyu daha çok hoza etki ediyor, bizimki çok düşüktü hız.

Keçiboynuzunu çok önceden kullanmıştık, tahlillerde hiç etki etmediğini gördük. Sadece aralıksız hergün yatmadan bir bardak havuç suyu içti, bir damla zeytinyağı katıp. Balı da ihmal etmeyin bence, gerçi değerleriniz nasıl bilmiyorum.

otursun hep çileyi biz cekiyoz...bu arada anestezili miydi ameliyat ortamı mı yoksa doktorun odasında mı oluyo bide soyunuk mu oluyosun yoksa vajinal muayene gibimi
vajinal muayene gibi ama ameliyat ortamı ben anestezi almadım zaten bursada öyle bi seçenek yokkiii hiç bişey hissetmiyorsun şöyle düşün hani bi aletle iyice açıp muayene ediyor doktor aynı onun gibi ama çok hafif bi adet ağrısı hissediyorsun sal kendini nefes al çok kolay bu kocalara katlanıyoruz hsg vız gelir

hemen söyleyeyim değerleri :)

gitmezki huysuzum benim bu klomeni almanın bi yolunu bulayım ben

sizin değerler bize göre çok ii kuzum
bunlar 2 ay dan sonraki değerler eskiisinde sayı 65 hızlı ileri değişmedi yine 10 yavas ileri 20 idi yerinde hareket 30 du bunlar önemli değilmiş zaten şu 10 olan ve 2 ayda gıdım değişmeyen asıl önemli olanmış o da artmıyo inat benim cocuğum

aaay ay derdi yükü çeken biz kahrolan biz kürdü oydu buydu uğraşan biiiizzzz sonuç alamayan yine biiiizzz kafayı yiyen yine biz

Canım sadece hız düşük sizin bence, kan tahlili yapılıp herşey normal çıktıysa ve varikosel yoksa bence havuç suyuna son hız devam edin, bu arada ben hamile kalmadan ısı takibi de yapmıştım belki onunda faydası olur. Dediğim gibi hormonel bir sorun yoksa normal yolla hamilelik ihtimalin çok yüksek bence.

canım ovulasyon testiyle takip ediyorum ama nasip olmayınca ne içersen iç :) doktorda toparlamış spermler kendini dedi artık olsun bu bebek dedi sonra sana bi hormon testi yapalım dedi prolaktin yüksek çıktı normaldi aslında daha önce 2-3 kez daha yaptırmıştık galiba eşimin bu problemini cok kafaya taktım ondan galiba ilaç verdi işte hsg çekecek sonra ne olacak bakalım bekleyip görecez inşallah doğal yolla olur eşim biraz doktora gitme taraftarı değil zorla teste gönderdim inan 9 ay olmayınca cocuk gitti ....şimdi işler hsg ye hapa iğneye ilaca aşılama ya gelince benide göndermek istemiyo bu sabah dün akşam aldığım hormon ilacının etkisiyle baş dönmesi mide bulantısı oldu bayağı söylendi gidip ilaç alıyosun her seferinde yemiycen o ilaçtan daha falan filan allahtan 5 günde 1 tane yenecek 5 güne unutur :)

Prolaktini dert etme benimde yüksekti hemen düşüyor o ilaçla. Tiroit sorunumda var, fsh da yüksekti. Ama ben senin değil eşinin kan tahlili yapıldımı dedim canım?

Prolaktini dert etme benimde yüksekti hemen düşüyor o ilaçla. Tiroit sorunumda var, fsh da yüksekti. Ama ben senin değil eşinin kan tahlili yapıldımı dedim canım?
hııı bi de onu desem ona bana ne der acaba yok yaptırmadı yaptırcanı da sanmam öle kolay kolay

hııı bi de onu desem ona bana ne der acaba yok yaptırmadı yaptırcanı da sanmam öle kolay kolay
Canom kan tahlili yapılmadan bir yıl boşuma kür ve doktorlarda gezdik biz, ne zamanki kana bakmak akıllarına geldi iki ay sonra hamile kaldım, o yüzden dedim.

Canom kan tahlili yapılmadan bir yıl boşuma kür ve doktorlarda gezdik biz, ne zamanki kana bakmak akıllarına geldi iki ay sonra hamile kaldım, o yüzden dedim.
sağol canım bakalım doktor taksit taksit söylüyor her gitmeye bişi buna sıra gelsin bi 9 ayda bunun için uğraşırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…