şu varikoselden bi kurtulalım Allahın izniyle de hepsini deneriz inşallahİBRAHİM SARAÇOĞLU NDAN SPERM HAREKETLİLİĞİNİ ARTIRMAK İÇİN KÜR
* spermi yeterli kadar hareketli olmayan erkekler için havuç kürü:
ilk önce;1 ay boyunca keçi boynuzu kürünü uygulayın
2.ay,yine 1 ay boyunca ,taze ve gevrek havuçlardan hazırlayacağınız havuç suyunu için. Her akşam 1 su bardağı için.
Bu kürleri 1 aylık dönüşümlerle 3-4 ay uygulayın.
*havuç kürü spermlerin hareketliliğini artırır. keçiboynuzu kürü sperm sayısını artırır
bu kürü uygulayıp ilerleme kaydeden veya olumlu olumsuz sonuç alanlar düşüncelerini yazabilirmi...belki bizede çare, umut ,teselli vs. olur.....şimdiden teşekkürler
dertler bizi karşılaştırıyo dimişu varikoselden bi kurtulalım Allahın izniyle de hepsini deneriz inşallahbu havuç suyu kürünün katı meyve sıkacağı reklamıyla bi ilgisi olmalı diyor içimdeki ses kafamda deli sorular
biz bugün senle ikimiz buranın tozunu attırıyoruz bakalımdertler bizi karşılaştırıyo dimireklam da olsa umut ışığı proxeed plus a 140*2 =280 lira her ay veiyoruz bunada veririz işe yarayacanı bilsek ....allah sifa versin denemekden zarar gelmez olduğu kadar olmadığı kader
bende elmalı kurabiye yapıcam da burdan kalkabilseydim iyiydibiz bugün senle ikimiz buranın tozunu attırıyoruz bakalımdersim bitti eve geldim temizlik yaptım doktorları izledim 30456748t63. kez ve de asli görevim olarak burada takılıyorum napiyim yawwwww
proxeed ne zamandır kullanıyorsunuzdertler bizi karşılaştırıyo dimireklam da olsa umut ışığı proxeed plus a 140*2 =280 lira her ay veiyoruz bunada veririz işe yarayacanı bilsek ....allah sifa versin denemekden zarar gelmez olduğu kadar olmadığı kader
2. kutu bitmek üzere canım doktor 4 kutu bitince tekrar test verin bi daha bakalım dediproxeed ne zamandır kullanıyorsunuz
proxeed de çok pahalı yaaaaa2. kutu bitmek üzere canım doktor 4 kutu bitince tekrar test verin bi daha bakalım dedi
masraflı çocuklar bunlar anam...kız olursa süsü püsü bitmez :)proxeed de çok pahalı yaaaaaama şifası olacaksa kullanılacak mecburrr... Allah imkan versin
bitmesin, yeter ki...............................................................................boşluğa uygun ifadeyi ekleyinizmasraflı çocuklar bunlar anam...kız olursa süsü püsü bitmez :)
bitmesin, yeter ki...............................................................................boşluğa uygun ifadeyi ekleyiniz
çok güzel olurbunlar olur mu
İBRAHİM SARAÇOĞLU NDAN SPERM HAREKETLİLİĞİNİ ARTIRMAK İÇİN KÜR
* spermi yeterli kadar hareketli olmayan erkekler için havuç kürü:
ilk önce;1 ay boyunca keçi boynuzu kürünü uygulayın
2.ay,yine 1 ay boyunca ,taze ve gevrek havuçlardan hazırlayacağınız havuç suyunu için. Her akşam 1 su bardağı için.
Bu kürleri 1 aylık dönüşümlerle 3-4 ay uygulayın.
*havuç kürü spermlerin hareketliliğini artırır. keçiboynuzu kürü sperm sayısını artırır
bu kürü uygulayıp ilerleme kaydeden veya olumlu olumsuz sonuç alanlar düşüncelerini yazabilirmi...belki bizede çare, umut ,teselli vs. olur.....şimdiden teşekkürler
dertler bizi karşılaştırıyo dimireklam da olsa umut ışığı proxeed plus a 140*2 =280 lira her ay veiyoruz bunada veririz işe yarayacanı bilsek ....allah sifa versin denemekden zarar gelmez olduğu kadar olmadığı kader
bizde 1 ay kullandık keçi boynuzlu çakşırlı karışım şimdi bu ayda havuc suyu kullanıcaz ondan sonra inşallah önce böleKeçi boynuzu kürünü uyguladık sperm sayısı arttı ama havuç suyunu kullanmadık hemen havuç suyunu da deneyelim.
Keciboynuzu icine mi katiyorsunuz caksiri kürü hazirlarken. Biz de basladik keciboynuza 1 hafta oldu. Hem sayi hem hiz sorunumuz var[/QUOTE]="arsinli, post: 39502127, member:caksirikürüinli1 ay kullandık keçi boynuzlu çakşırlı karışım şimdi bu ayda havuc suyu kullanıcaz ondan sonra inşallah önce bölesonra böle
bizde 1 ay kullandık keçi boynuzlu çakşırlı karışım şimdi bu ayda havuc suyu kullanıcaz ondan sonra inşallah önce bölesonra böle