Erkek İnfertilitesi havuç suyu ---> sperm hareketsizliği

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Istanbulda oturuyorum. Kararsizim dogrusu esime biraktim. Insallah sizlerede nasip olur annelik. Bizde simdi cocugumuza kardes verebilme istegi var inan buda cok önemli. Bir cocugun oldugunda anlarsin. Onun neden benim kardesim yok anne demesi bitiriyor beni. Rabbim daha fazla bekletmesin insallah. Ameliyati mikro cerrahi ilemi oldu esin?

Evet mikrocerrhi oldu çok şükür herhangi bir sorunla karsılasmadık bir hafta kadar dinlendi sonra tekrar işine basladı aslında bir haftaya bile gerek yok bizim içimiz rahat etsin diye yattı evlat sahibi olamamak gerçekten cok zor yasamayan bilmiyo anlamıyo

Arkadaslar esimin ilerleyen sperm orani ilk testte %16 cikdi . 1 ay sonra bir test daha yaptik ve sonuc %36 cikdi . ilerleyen sperm sayisi %36 gebe kalma ihtimalim varmi bu dusuk oranmi . bu arada kizlar benim esimde proxeed plusu kullanmaya basladi
Sonuc aldınız mi proxeed den

Kızlar eşim tadından dolayı içmek istemiyor tatlandırıcı ne koyabilirm incir kaynatıp kats olur mu acaba

cnm nasıl ğebe kaldın bu k
r kürlemı

Canım ne yapmadım ki keçiboynuzu kurleri çakşır otu bal ceviz fındık e vitamini keçiboynuzu pekmezi proxeed plus ..havuç suyu.....ufacık bir sayı artışı oldu ama hareket hiç artmadı ...başarısız birde aşılama yaptırdık...artık her şeyi bırakmıştım ne ilaç ne kur hiç birini yapmıyorduk aşılamadan sonra 6 ay falan geçti para biriktirip tüp bebek yapacaktık kendiliğinden oldu valla eğer değerleriniz aynı ise gün aşırı ilişkiye girin gerisini Allah a bırakın ...rabbim tez vakitte size de nasip etsin....ilişkiden sonra sabaha kadar yatmayı ihmal etme

arkadaslar merhaba ibrahim saracoğlunun sitesinde sperm testinin sonucuna göre paket kurler veriyorlar biz 1 .kur setini aldık benim esimde ileri hareklilik %5 seviyesınde tek sorunumuz bu bu kur setlerini kullanıp sonuc alan varmı acaba

Biz kullanıyoruz bakalım havuç suyu test yapacağız bayram sonrası hız artmazsa tüp bebek yolu görünecek bize :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…