Istanbulda oturuyorum. Kararsizim dogrusu esime biraktim. Insallah sizlerede nasip olur annelik. Bizde simdi cocugumuza kardes verebilme istegi var inan buda cok önemli. Bir cocugun oldugunda anlarsin. Onun neden benim kardesim yok anne demesi bitiriyor beni. Rabbim daha fazla bekletmesin insallah. Ameliyati mikro cerrahi ilemi oldu esin?Senin bir çocugun var en azındn ne güzel bizede nasip olsa bir tane olsa yeterdi inan benim eşimnde sayısı iyiydi hareketide sizinle aynı dördüncü derece varikosel çıktı ve hemen ameliyat oldu birkaçgün içinde işe yaradımı diye sor sayı iki katından daha fazla çıktı hareketi 25 den 35 e çıktı testi vereli üç ay oldu toplamda altı ay henüz gebelik yok kimi hemen hamile kalıyor ameliyattan sonra kısmet meselesi bir iki hafta içinde testi teklarlayacagız ne durumda diye eger imkanınız varsa ameliyatı yaptırın zararı oldugunu snmıyorum nerde oturuyorsunuz
Evet mikrocerrhi oldu çok şükür herhangi bir sorunla karsılasmadık bir hafta kadar dinlendi sonra tekrar işine basladı aslında bir haftaya bile gerek yok bizim içimiz rahat etsin diye yattı evlat sahibi olamamak gerçekten cok zor yasamayan bilmiyo anlamıyoIstanbulda oturuyorum. Kararsizim dogrusu esime biraktim. Insallah sizlerede nasip olur annelik. Bizde simdi cocugumuza kardes verebilme istegi var inan buda cok önemli. Bir cocugun oldugunda anlarsin. Onun neden benim kardesim yok anne demesi bitiriyor beni. Rabbim daha fazla bekletmesin insallah. Ameliyati mikro cerrahi ilemi oldu esin?
Doktorun adı neydi acabaZeynep kamil hastanesinin üroloji bölümüne gidin doktor çok iyi memlun kalırsınız
Abdullah arman özdemir zaten bir tane üroloji doktoru varDoktorun adı neydi acaba
Sonuc aldınız mi proxeed denArkadaslar esimin ilerleyen sperm orani ilk testte %16 cikdi . 1 ay sonra bir test daha yaptik ve sonuc %36 cikdi . ilerleyen sperm sayisi %36 gebe kalma ihtimalim varmibu dusuk oranmi . bu arada kizlar benim esimde proxeed plusu kullanmaya basladi
Hayırlı olsun. Çok sevindim senin adına.kızlar ben galiba hamileyim darısı başınıza inşallah
Gözün aydın çok sevindim :)kızlar ben galiba hamileyim darısı başınıza inşallah
Hayırlı olsun canım çok sevindimkızlar ben galiba hamileyim darısı başınıza inşallah
cnm nasıl ğebe kaldın bu kİBRAHİM SARAÇOĞLU NDAN SPERM HAREKETLİLİĞİNİ ARTIRMAK İÇİN KÜR
* spermi yeterli kadar hareketli olmayan erkekler için havuç kürü:
ilk önce;1 ay boyunca keçi boynuzu kürünü uygulayın
2.ay,yine 1 ay boyunca ,taze ve gevrek havuçlardan hazırlayacağınız havuç suyunu için. Her akşam 1 su bardağı için.
Bu kürleri 1 aylık dönüşümlerle 3-4 ay uygulayın.
*havuç kürü spermlerin hareketliliğini artırır. keçiboynuzu kürü sperm sayısını artırır
bu kürü uygulayıp ilerleme kaydeden veya olumlu olumsuz sonuç alanlar düşüncelerini yazabilirmi...belki bizede çare, umut ,teselli vs. olur.....şimdiden teşekkürler
cnm proxeedlemı kaldın acaba?2. kutu bitmek üzere canım doktor 4 kutu bitince tekrar test verin bi daha bakalım dedi
Merhaba havuç suyu size fayda etmiş miydi hız artışı vs sonucunu gördünüz muKeçi boynuzu kürünü uyguladık sperm sayısı arttı ama havuç suyunu kullanmadık hemen havuç suyunu da deneyelim.