Erkek İnfertilitesi havuç suyu ---> sperm hareketsizliği

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tatlım üzülme hayırlısı demekki kısmette aşılama var hiç üzülme oda sonuçta bi vesile nasıl yazıldıysa öyle olacak bizim kısmetimiz dertli maalesef
inşallah en güzeli en hayırlısı yazılmıştır cnm bu sürec insanı çok yıpratıyor

inşallah en güzeli en hayırlısı yazılmıştır cnm bu sürec insanı çok yıpratıyor
Aynen canım ben eşimide çok hirpaliyorum ama tutamıyorum kendimi onun boşvermiş tavrı beni deli ediyor daha doğrusu o öyle olmasa bile bana öyle geliyor çok yoruldum

Keçi boynuzu kürünü uyguladık sperm sayısı arttı ama havuç suyunu kullanmadık hemen havuç suyunu da deneyelim.

canım merhaba benımde eşimde sperm azlığı var 1 milyon keçi boynuzu kurunu ne kadar kullandınız bızde denedik ama değişikli olmadı keçiboynuzu kurunden sonra havuç suyuna ne zaman başladın 3 tup denemem oldu başarısız eşime hiç ilaç da vermediler bilgi verirmisin lütfen

Canım böyle durumlarda ufak çaplı doktor araştırması yapıp önce doktorunu değiştir...proxeed plus da mı vermedi öyle uçuk miktarlarda olmasa da artış sağlıyor bizim 2 ayda 5 milyon arttı ama hala yeterli değil o ayrı.....keçiboynuzu kuru nu 1 ay sonra havuç suyu 1 ay şeklinde donuşumlu kullandık

canım eşimde 1.5 milyon sperm var varikosel var ameliyat dediler oldu 2 yıl geçti düzelmedi doktor ilacda vermedi hiç ilaç kullanmadı eşim proxeed plus bu ilacı kendim alıp kullansam mı sayı daha da düşermi bilmiyorum bu ilacı ne kadar kullanmamız gerekir başka neler kullandınız sayının artması için

ilaç ı zaten sgk vermiyor 134 tl eczaneden alabilirsin ama genelde erkek inferilitesinde ilk verilen ilaç bu sayı problemi yok bizde hareket sorunu var canım havuc suyu içti eşim bir ay da keçi boynuzu böle dönüşümlü kullanıyoruz ....ama ilaçı doktora danışmadan almak istemezsen keçiboynuzu küründen herkes memnun onu dene istersen

kızlar kocayla uğraşırken benim prolaktin hormonu sen fırla ol 37 ....anam bi üzüldüm sormayın yamalı don gibi bi tarafını dikiyosun öbür taraf gidiyo ....doktor eşimin sperm sonuclarına kendini toparlamış biraz gibi gözüküyo dedi .....bana ilaç verdi dostinex verdi 5 günde 1 tane yiyecekmişim kıymetli ilaçtan bide dediki adet bitiminden 2-3 gün sonra gel rahim filmi çekelim sordum anestezili 300 liraymış çok tırsıyorum ama el mahkum artık 6 nisan a denk geliyo kaçış yok .....

Tırsma tatlım ben yaptırdım 5 dakika hiç bi şey anlamıyorsun valla sal kendini hemen bitiiyor

Ayy güldürdün beni ya öyle bi yazmışsın ki hem üzüldüm hem güldüm kuzum

anestezili mi yaptırdın canım cok acıyo diyolar o yüzden anestezili yaptırsam uyuyup uyanmam bayağı zamna alır gibi me geliyo
Yok be tatlım ne anestezisi güven bana rahat ol çok kolay ilaçtan dolayı hafif adet ağrısı oluyor okadar

Kıyamam ya ..sanki biri bizim halimizi anlatıyor gözümün önüne ben geldim

Allah kimseyi evlat hasreti ile sınamasın.. zor ya hem maddi manevi hemde ruhen çok yıpratıcı..

Yok be tatlım ne anestezisi güven bana rahat ol çok kolay ilaçtan dolayı hafif adet ağrısı oluyor okadar
hiç cesaretim yok valla napim herşeye para bulluyoz bide anesteziye veririrz allah yardımcımız olsun kadın olmak ne zor

Kıyamam ya ..sanki biri bizim halimizi anlatıyor gözümün önüne ben geldim

Allah kimseyi evlat hasreti ile sınamasın.. zor ya hem maddi manevi hemde ruhen çok yıpratıcı..
canım keçiboynuzu kürü uyguluyomusun sen şimdi ben ilk defa yaptım yarım litre suya 7 keçi boynuzu kırıp attım 3 dk kaynadı kapadım altını dinlendi suyunu aldım ama keçiboynuzları pişip dağılmamış hiç azıcık yumusamış o kadar atıcammı şimdi ben onları

Tatlım zararlı anestezi yaaa Inan hıc hıssetmzsın
o kişiden kişiye değişiyormuş ya of korkuyorum ben inan şuana kadar altan muayene bile olmadım yani o derece :) çok acı ceken hikaye dinledim o yüzden napim zararı da olsun o kadar

o kişiden kişiye değişiyormuş ya of korkuyorum ben inan şuana kadar altan muayene bile olmadım yani o derece :) çok acı ceken hikaye dinledim o yüzden napim zararı da olsun o kadar
Hiiiiii altan muayene olmadıysan acıyabilir canım ons bisey diyemem

Canim 3 ay kullandık keçi boynuzunu. L.arginine kullanın siz eczaneden alıp. Yükseltiyor sperm sayısını. Morfolojiniz nasıldı canım?

anestezili mi yaptırdın canım cok acıyo diyolar o yüzden anestezili yaptırsam uyuyup uyanmam bayağı zamna alır gibi me geliyo
Anestezili yaptır canım ağrısız oluyormuş. Ben de cektirmedim ama arkadaşa sordum anestezili de hiç ağrı yokmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…