Erkek İnfertilitesi havuç suyu ---> sperm hareketsizliği

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yaptırdınız mı aşılama...ya evet öyleymiş illa tutacak diye bişi yokmuş ben önceden sanıyordum ki. Aşılama olunca kesin olacak...%25 miş tutma olasılığı..sizin değerleriniz nasıldı
Canım doktor bana kesin tutar dedi yaşadığım yıkımı sana anlatamam resmen para tuzağı 32 milyon morfoloji %4 hareketlilik hızlı%5 normal%32 değerler böyle ama tutmadı boş ümit işte ben çok araştırdım canım örnek vermeye rahat girmeyince tutmuyormuş

Desene ben hiç zahmet etmim ...kendi rahat olmadığı gibi beni de gerer ...rabbim doğal yoldan nasip etsin inşallah...bizdede değerler aynı sayılır hızlı ileri hareketli %10 yavaş ileri hareketli %20 yerinde hareketli %30 hareketsiz %40

Ben aşılamaya ağlayarak girdim sen düşün canım halimi hiç gidip kendini üzme canım normal yoldan inşallah olur olmasada en azından sebebin o olduğu kafasına dank etmiş olacak iyice ben su an bi sürü kür yediriyorum

O konuda ben umudunu kırmak istemiyorum ama ne yedirirsen yedir bi işe yaramıyor keçiboynuzu çakşır otu kökü havuç suyu proxeed plus ....bişi yok ortada....bakalım sevgili kocacığım pazartesi günü teşrif eder de test yaptırırsa bakıcaz ilerleyen varmı

benim psikolojim çok bozuldu bu konuda inş hayırlısıyla kavuşuruz bebişlere

allah yardımcınız olsun cnm cok zor seni anlıyabiliyorum ben 1 sene de bu haldeysem ....allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah
amin canım rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın az önce komşu geldi torunu olucak onu aldım bunu yaptım anlatıp duruyor gözlerim doldu zor tuttum yaşlarımı çok zor rabbim bu imtihanı bitirsin inşallah

tüp bebek düşünmez misin canım eşini bi şekilde ikna etsen biraz zorlu ve maddiyatlı bi sürec aama ....amin güzel duana canım benim ....yalnız değilsin merak etme

tüp bebek düşünmez misin canım eşini bi şekilde ikna etsen biraz zorlu ve maddiyatlı bi sürec aama ....amin güzel duana canım benim ....yalnız değilsin merak etme
canım ben biraz sooğuğum tüp bebek durumuna ama mecbur kalırsak yapacak bir şey yok bide borcumuz çok bi tüp bebek 10000 lirayı buluyor çok üzülüyorum

canım ben biraz sooğuğum tüp bebek durumuna ama mecbur kalırsak yapacak bir şey yok bide borcumuz çok bi tüp bebek 10000 lirayı buluyor çok üzülüyorum
evet çok pahalı devlet de aptırınca ne kadar olur acaba sanırım şartları var 40 yaşından büyük olmayacaksın 23 den küçük bütün tedaviler denenmiş ama sonuç alınamamış vs. vs. evet ismi bile korkutuyo beni sen yine aşılamaya cesaret etmişsin bende o cesaret de yok eşimde malum cabası

benimde eşim okadar para vermek istemiyor galiba bişey demiyor ama ben anlıyorum devlette 650 lira tutuyormuş inş rapor alırızda yaparlar ama gerçekten korkuyorum tüp bebek yapmaktan çünkü benim aşılama çok kötü geçti

650 lira iyiymiş inşallah alırsın rapor. işlem acılı bi işlemmi yokssa eşin ve psikolojin mi canım ben bide utanıyorum o işlemleri yaptırmaktan eşşimde örnek vermeye yanaşmıyo

650 lira iyiymiş inşallah alırsın rapor. işlem acılı bi işlemmi yokssa eşin ve psikolojin mi canım ben bide utanıyorum o işlemleri yaptırmaktan eşşimde örnek vermeye yanaşmıyo
canım benim canımı çok yaktılar millet hiç bişey anlamıyormuş ben acıdan delirdim işlem sırasında zaten bişeyler ters gitti anladım doktordan yani

canım benim canımı çok yaktılar millet hiç bişey anlamıyormuş ben acıdan delirdim işlem sırasında zaten bişeyler ters gitti anladım doktordan yani
hımmm çok geçmiş olsun canım ....yok soğuma öyle doktorunu değiştir nasibinde varsa mutlaka bebişin gelecek canım ....duanı et elinden geleni yap gerisini allah a bırak

babyinlove Siyetem sizlere yazmadan geçemedim. Tüp bebek tedavisi gerçekten çok zorlu ve stresli bir süreç. Yani size bunu kesin söylemem lazım. Her doktor/hastane aynı değil.. Tedavi süresince pek bir şey anlamıyor insan. Ama negatif sonuç alınca her bir saniyesi tedavinin, gözünün önüne geliyor. Benim pek ağrım vs. olmadı. Işlemler hızlı ve rahatsızlık vermeyecek şekilde geçti.. Doktorum dokunmuyordu sanki ,herkes etrafimda dört dönüyordu. Benim sadece 2 embiryom 1.kaliteydi diğerleri dondurmaya değmezdi diye 2embriyo transferim oldu .ama olmayınca olmuyor işte.. bir sene olacak transferiimden geçeli ,ama hala travmayı atamadim üstümden. Ve evet ,benim eşime kalsa şimdiye yapmıştık yine tüp bebeği.. ama ben kaldıramam uzun bir süre doğal yolla olsun diye eşimi ikna etmeye çalışacağım..

8bin Tutu bizim tedavi herşey dahil. Ankara HRS Hastanesi. Doktorum Tarık Aksu. (Özel klinik)

ilgine teşekkür ederim canım inşallah tüp bebeğe aşılamaya gerek kalmadan gelir bebiş

[ 2 ay proxeed plus, 1 ay keçiboynuzlu çakşır, 1 ay havuc suyu sonrası]
sperm sayısı 65 milyon ilaç sonrası 71 milyon
hızlı ileri hareketli %10 ilaç sonrası %10
yavaş ileri hareketli %20 ilaç sonrası %25
yerinde hareketli %30 ilaç sonrası %35
hareketsiz %40 ilaÇ sonrası %30
lökosit 1-2 ilaç sonrası 3-4 pek işe yaramamış

Tatlım üzülme hayırlısı demekki kısmette aşılama var hiç üzülme oda sonuçta bi vesile nasıl yazıldıysa öyle olacak bizim kısmetimiz dertli maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…