Havalı mısınız? Nasıl havalı olursunuz?

yaradışıltan geliyosa bu durum ne ala..

ama zorla olunmaya çalışılıyosa komik

ben havalı değilim...

Havalı olunmaz havalı doğulur:)
Hele birde güzelsen kendini ünlü gibi hissedersin bakışlardan

Son düzenleme:
işin açıkçası o kadar basit öylesine sıradanım ki havalı olmak şöyle dursun hava alamıyorum.

Dışardan havalı olduğumu söylerler ama içimi giren insan ne kadar sıcak kanlı olduğumu anlar.

Kendimi havali bulmuyorum..
Ama bazen aynaya bakip kendimi simartmiyo da degilim
Son zamanlarda havali oldugumu cokca duyar oldum öyle göründügümü ya da..
bana öyle gibi gelmiyor halbuki.

beni de havalı bulurlar ama nedenini bilmiyorum sanırım doğuştan gelen bişey :26:

hiç havalı olmak gibi bi derdim olmadı
beni tanımayanlar çok havalı olduğumu söylerler ama tanıdıktan sonraaa taammmm tersiiiiiiiiii :)))))

havalı olmak biraz içten gelen birşey heralde ama dıştan müdahale olacaksa bence bakımlı olmak çünkü bakımlı olmak kendine güvenide getirir
biraz soğuk durmak çok gülüp fazla konuşmamak belki deniyor işte havalı başka sıcakkanlı başka ama işte insanlara biraz içten candan yaklaşınca nedense o hava o gizem yok ediliyor

Bu havalıdan kasıt markalı kıyafetler ve yüksek topuklular giyip upuzun saçlarını düz fön yapıp, savuran tipler mi? yoksa cool diye tabir ettiğimiz doğuştan gelen bir tarzı varmış gibi duran kişiler mi?

Hiç ama hiç havalı ,burnu büyük tiplerden değilim .Bugüne kadar da hiç kimseden duymadım ne kadar havalısın diye

bana göre çok mutevazi hanımhanımcık bişeyim :) ama dışardan bakanlar çok havalı burnu yukarda herkesi aşağlayan bir tip olduğumu zannediyorlar dış görünüştenmi artık bakıştanmı kaynaklanıyor bilmiyorum ama daha sonra beni tanıdıklarında açık açık smylüyorlar biz seni böyle zannederdik biye belki bir bakış bile insanı kendini beğenmiş bir tip olmaya savuruyorda olabilir bence kimsenin elinde değil tabi bazı tipler var bariz kendilerini birşeyler zannediyorlar ama onlarada insanların bakış açıksı çok farklı

Havalı olmak ve burnu büyük olmak ne alaka anlamadım.
Neredeyse herkes öyle bir bağ kurmuş.
Havalı olmak hani yürüdüğünde yeri titreten, dikkat çeken, waow dedirten tarzdaki tiplere deniyor benim bildiğim.
Hani bir ışığı, cazibesi olan insan türlerinden olmak.
Yoksa burnu büyüklük taslayıp bi şeye benzemeyen çok insan var.

Havalıymışım................. :44:

En sade makyajsız,hatta kendimi gayet çirkin ve sıradan hissettiğim zamanlarda bile bana söylenen söz..Bakış,duruş,tavır bunda etkili galiba da farkında olmadan oluyor bende sanırsam........:44:

Son düzenleyen: Moderatör:
Havalı olmak...
Burnu havada olmak,herkese tepeden bakmak anlamında değil :)
Kendine has bir havası olmak anlamında kullanılıyor.

Öyle kadınlar vardır ki,bir jean bir beyaz tişört giyerler,yine havalı görünürler.
İllaki çok güzel veya süslü olmak gerekmez.
Hatta güzel ama havası yok denen kadınlar vardır.
Mesela Nefise K. için öyle derler çoğunlukla.

evet havalıyım benımle konusmaya çoğu kişi çekinir kaynaştıktan sonra itiraf ediyorlar yani..aslında bunun için yaptıgım özel bişey yok sadece kendime cok güveniyorum neolursa olsun kendine güvenen insanın yürüyüşü bakışı gülüşü konuşması bile farklı olur

havalı değilim ama güzel olduğumu söylerler..

Son düzenleme:
Burnu büyük tiplerden lafını ben kullandım ve herkes onun üstüne yazmış hayret .
O zaman cümlemi tekrarlıyorum :/ ne havalıyım ,ne de burnu büyük kendini bir bk sanan tiplerden .

Çok havalıyım çoook

Girdiğim her ortamda dikkat çekerim;

girer girmez değil ama konuşmaya başlayınca

Havalı derken sanırım karizmadan bahsettin,
yanlış anlaşılmalar olmuş

bu sonradan edinilen bişey değil,
karizmatik olunmaz karizmatik doğulur öhööhöööö

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…