Havalı mısınız? Nasıl havalı olursunuz?

yok vallahi havalı degilim.:KK6:
hatta beni o şekilde düsündüklerini hissettigimde direkt farkında olmadıgım tavrımı degiştirmeye calısırm.:KK51:

bana göre havalılık biraz farklı çünkü :KK14:

İlk sayfada demişssin ya biraz kendime güvenimi kaybettim bu ara diye.Havalı olmaya çalışarak olamazsın bir süre taklit edersin havalı gibi davranırsın ama güvenini yerine getirirsen kendine has bir havan ve duruşun olur o yüzden bence kendinle ilgili biraz düşün iyi ve kötü özelliklerini bir düşün biraz bakım yap kişiliğinde gördüğün yanlışlarını düzeltebileceğini düzelt, düzeltemediğin şeylerin ne kadar sana has kusurlar olduğunu farkedip kendini olduğun gibi sevmeye çalış bence :KK16: Benim tanıdığım kendini seven bütün insanların kendine has bir havası var :KK34:

Havalı insanları pek çekemezler. Kolay kaynaşmazlar, tedirgin olurlar. Bende de öyle. Tanıştıktan sonra çok havalısın derler. Samimiyet arttıkça ise kendime has bir havam olduğunu, farklı olduğumu söylerler. Başta onlara kötü gelen bu özellik zaman geçtikçe yerini hayranlığa bırakıyor. Aslında baştaki de hayranlık. Fakat tanımadıkları için anlamsız bir şekilde sevmediklerini sanıyorlar. Tanıyınca ise bu özellik onlara batmıyor ve içlerindeki gerçek düşünceler ortaya çıkıyor.:)

bence ikiye ayrılıyor bu durum

1.kendini beğenip,tavırlarıyla kendine aşırı güven duyduğunu adeta milletin gözüne sokarak bi şekilde kendini tatmin ederek bu arada da başkasını ezenler..ki bu tipler bana uzak Allaha yakın...

2.ise hiçbir şey yapmadan insanların kendine has bi hava,çekicilik,asalet bulduğu insanlar.Allah vergisi

maalesef değilim...hatta yakın çevrem çok güzel olduğumu fakat makyajla,giyim tarzıyla,havalı hareketlerle ön plana çıkmadığımı kendimi gizlediğimi söylerler...ah sendeki gözler bende olsa...ah saçın ne hoş,tenin ne hoşmuş vs. diye sürekli duyarım...ama kendime baktırmaktan,ön planda olmaktan,iltifat almaktan bile utanan biriyim...

maalesef değilim...hatta yakın çevrem çok güzel olduğumu fakat makyajla,giyim tarzıyla,havalı hareketlerle ön plana çıkmadığımı kendimi gizlediğimi söylerler...ah sendeki gözler bende olsa...ah saçın ne hoş,tenin ne hoşmuş vs. diye sürekli duyarım...ama kendime baktırmaktan,ön planda olmaktan,iltifat almaktan bile utanan biriyim...

Öyle iltifatlar alıyorsan demek ki göze çarpan, dikkat çeken birisin.
Caziben var yani. Bu da havalı olmanın içinde yer alır bence.
Sen farkında değilsin herhalde havalı olduğunun. :KK66:)
Ya da havalı olma kavramı senin için başka. Çünkü herkesin tanımı farklı burda gördüğüm kadarıyla.
Neyse.. Bana göre sen havalısınnn. :KK70:

bence zamana göre de değişiyor ya

mesela en yakın arkadaşlarımın yanında pek havalı değilimdir çünkü onların yanında bazen çocuklaşırım :))

ama başka bir ortamda normal dururum yada gerginimdir ne havalısın derler soğuk dururum halbuki hava değil :)

bazende öyle doğal davranırım ki farketmeden doğal bir havalılığım olur..

yürüyüş şekli tabi önemli ama sırf bunun içinde kasa kasa yürüyenler çok komik oluyolar :)

ben havalıyımdır, üzerimde süper seksi elbise de, eşofman da olsa havalıyımdır,
bütün arkadaşlarım benim cool karizmatik havalı olduğumu söylerler.
bence bunun duruş ve yürüyüşle alakası var.
yürürken mesela ben hiçbirşeyi sallamam, hızlı uzun adımlarla yürürüm, yüzüm simam sabittir ve rüzgarımla resmen saçlarım uçuşur, nerede yürürsem yürüyeyim mutlaka bütün bakışlar bana çevrilir, bundan pek hoşlanmıyorum aslında hoşlanmadığım için etrafa bakmıyorum ki bakanlarla göz göze gelmeyeyim diye bu da insanı havalı gibi gösteriyor, insanların daha çok bakası geliyor fln.
oturuşuma kalkışıma da dikkat ederim, bir de arkadaşlarım da hep populer tiplerdir, eli yüzü düzgün kız/erkeklerdir, böylece etraftan direk farklı bir kategoriye konuyorsun misal çok yakışıklı bi arkadaşım gelir yanak alır naber der, kızların hepsi :KK52: e ben de arkadaşım olduğu için yavşamam gayet düzgün konuşurum sonra benim hava binbeşyüz tabi ki.:KK52:

kadınların havalı olması özgüvenle alakalıdır
makyaj yapınca,bakım yapınca kadınların özgüveni yerine gelir
o zaman bakımlı kadınlar havalıdır
düz mantık:KK1:

X