Havalı mısınız? Nasıl havalı olursunuz?

rihannaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
634
85
Her kadının kendine özgü bir havası vardır. Fakat bazıları bu havayı kullanamazken bazıları ise geçtiği yerlerde izini bırakır.
Peki siz havalı mısınız? Havalı olmak için ne yapmak gerekir veya ne yapıyorsunuz?
Mesela benim ruh halim çok değişken. Bazı günler çok soğuk olurum ve arkadaşlarım bunun beni çok havalı ve gizemli yaptığını söylerler. Peki sizce havalı bir kadın nasıl olmalı?

havali degilim,kendimi kimseden üstün görmem,
tabi bu benim fikrim elbette disardan havali oldugumu dusunenler vardir,
ama bu sadece bir on yargi hic kimse gorundugu gibi degildir...

ama bazi insanlara karsida havali davranmak gerekiyor,
etkiye tepki yani :)

Son düzenleme:
havalı ifadesi o kadar değişken olabiliyor ki.. sokağa pijamayla çıkmış bir kadının bazen öyle bohem ve rahat bir havası oluyor ki hayran kalıyorsun. ama çok şık giyimli birinde hiç böyle bir durum olmuyor bazen. çok başarılı birinde de olmayabiliyor.

öncelikle kendine güvenini hissettirmeli. ve onu diğer insanlardan farklı kılacak bir tavır. bu giyimle, konuşmayla, olaylara karşı duruşuyla, kendine has hareketleriyle olan bir şey.

Son düzenleme:

Ah, yanlış anladınız, ya da ben anlatamadım Hani çok neşeli de olsa, çok soğuk ta olsa, hiçbir hareket yapmasa bile o asil duruşu veren kadınlardan bahsediyordum; havali gözükmek için etraftakileri küçümseyen görmemişlerden değil

Kesinlikle haklısınız! Ne yazık ki şu sıralar kendime olan güvenimi kaybetmiş durumdayım..

hee ben yanlis anlamisim o zaman kusura bakma canim

beni genelde çok havalı bulurlar dışarıdan görenler ben öyle biri değilimdir ama sanırım bu duruş jest ve mimiklere bağlı.

Canım bence fikirlerinle,durusunla,zekanla,konusmanla,yürüyüsünle vb. digerlerinden farkın oluncunca havalı oluyorsun herhalde..aslında bu ınsanın özünde var gibi..yani dedıgın dogru bi asillik,dikkat ceken bi yan oluyor cool diyorlar ya hani o hesap

Havalıyım da nasıl havalı olunur kısmına cevap verilemez bence.
Havalıysan havalısındır. Bir şey yapmıyor ki havalı olan insanlar özel olarak.
İnsanın bakışıyla, duruşuyla, konuşmasıyla ortaya çıkan bir şey bu.

Mesela bizim fakültede bir kız var. Hayatımda onun gibi havalısını görmedim.
Bir yürüyüşü var sanki ağır çekime giriyor o an her şey ve siz de vaayyy beee sözcükleri eşliğinde ona bakıyorsunuz.
Sanki o an hayat duruyor. O derece havalı.
Ayrıca gözlerini hafif kısıp baktığında yuh artık dersiniz.
Büyülüyor insanı. İnanılmaz bir şey.

benim çok havalı ve asil olduğum söylenir.yani o havalı derken kendini beğenmiş değilde karizması olan bir bayan imajı veriyormuşum.özellikle kardeşim abla ben seni tanımasam çok kültürlü bir ailenin kızı sanırım der...benimle dışı havalı diye konuşmayanlarıda öğrendim.napıyım asalet var belki doğuştan

benimde çok havalı olduğum söylenir ama hiç değilimdir.
hatta dershaneye başladıktan 1 ay kadar sonra biri 'özgüven dersini nerde aldığını sorsam ne dersin' demişti.
nasıl yani dedim. yürüyüşünde bile ayrı bi hava güven var demişti.
ama bu bilerek yaptığım birşey değil, zaten kassam kendimi doğal durmaz.
yapıla, kişilikle alakalı sanırım.

zaman zaman havalara giriyorum ama insanlar bakınca çok fazla rahatsız oluyorum paspal halime geri dönüyorum...havam olsun ama insanlar bana bakmasın... burda havam kime? kendime...

burnunuzu yukarı doğru dikin, kolunuzu kıvırıp kocaman bi çanta takın, bir de boynunuza fular takın. saçlar çakma olduğu belli olacak kadar sarı olacak 10 metre öteden ben burdayım diyecek. yüzünüzde 2 kat fondoten üzeri allık, tırnaklar kırmızı ŞAKA ŞAKA hani klasik tiki olmaya çalışan kızlar var ya onlar geldi aklıma. ama doğal havalı nasıl olunur bilemiyorum. fazla konuşmamak, gizemli olmak,bakımlı olmak filan olabilir belki

kimin havalı olup olmadığı göreceli bir kavram olabilir mi çünkü bende tam olarak bilmiyorum.
tanıdığım biri vardı hiç konuşmazdı lemandaki erdener abi gibiydi bana ve bir çok kişiye sünepe gelirken bir çok çok kişiye cool gelirdi..

Göreceli bir kavram olabilir tabi ki, bahsettiğin örnekte olduğu gibi.

Güzel olmayıp da havalı olanlar var.Güzel olup da havası olmayanlar.Işıkla ,süsle püsle de ilgili bir durum bu.

tanıdıklarım çok havalı yürüdğümü düşünürler.ama havalı değilimdir.yürüyüş tarzım bu hiçte değiştiremedim.ama ben sıcak kanlı alçak gönüllü özelliklede bakımlı ve uzun saçlı bayanları havalı bulurum.birde bunlara sahip olup çok sıradan kadınlarda var elbette.bu biraz duruşla yaradılışla ilgili.tıpkı seksilik gibi.kimi kadından seksapalite fışkırır kimiside dünya güzelidir peh dersin yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…