- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
İzm.deyim kuzum sen ?Bu tür insanlara hersey müstehak hangi sehırdensın cnm sen?
Kuzum o zaman ne buluyorsun onda, yaşın kaç bilmiyorum ama ben 22 yaşındaydım onunla nişanlandığımda , evet herşeyi bildiğimi sanıyordum ama aslında bir b.k bildiğim yokmuş , her geçen yaşta geriye bakıp aklımı beğenmiyorum.şuanda benım hayatımda olan cocukda tam senın anlattığın gıbı
Cümleten amiiiiiinnnnnpi.ileri kopsun öylelerin inşallah , inipte kalkamasınlar bir daha !
Bende eskiden yasadim ayni seyi benimki de daha konusali 2 ay olmus beni sorguya cekiodu sonra meger ögrendimki agzimi ario erken bosalma sorunu varmis malın.kompleksli yani. Sonra ayrildim simdi cok daha iyiyim nisanlim daha iyi biri bu konuda hic soru sormadi bana sukrki.Kuzum o zaman ne buluyorsun onda, yaşın kaç bilmiyorum ama ben 22 yaşındaydım onunla nişanlandığımda , evet herşeyi bildiğimi sanıyordum ama aslında bir b.k bildiğim yokmuş , her geçen yaşta geriye bakıp aklımı beğenmiyorum.
Evlilik gerçekten kurulması zor , ayrılması daha da zor bir kavram. Sevgililikle alakası yok . Evlilik yer,i geldiğinde tahammül sınırlarını zorluyor yeri geldiğinde seni çok mutlu ediyor. Kafanda en ufak soru işareti yada üzüldüğün incindiğin bir nokta varsa buunu evliliğe taşıma inanki mutlu olamazsın . Erkekler evlenince değişir diyolar ya , evet değişir ama iyi anlamda değişim değil bu , nişanlılıktaki yada sevgililikte ki kötü huyları değişmiyor aksine daha da fazlası oluyor. Ezdirme kendini ,altta kalma , ben inanki diğerinden ayrıldım kendimi bir kadın olarak gördüm , nefes aldım , üstümden yük kalktı inan hiç yanmadı canım .
Tabi o problemin suçlusu seni yapıcaktı ilerdeBende eskiden yasadim ayni seyi benimki de daha konusali 2 ay olmus beni sorguya cekiodu sonra meger ögrendimki agzimi ario erken bosalma sorunu varmis malın.kompleksli yani. Sonra ayrildim simdi cok daha iyiyim nisanlim daha iyi biri bu konuda hic soru sormadi bana sukrki.
Aaaaa pisliklere bak ya.. zaten cekmeden ölmezler merak etme..Tabi o problemin suçlusu seni yapıcaktı ilerdeAyy benim manyakta aldatılış , aldatılma korkusu yaşıyodu. Kafeye otururduk , erkek arkadaşınla buraya geldiniz mi derdi Bu kez son diyip en baştan başladı sorulara, elini tuttu mu , öpüştün mü , bi yerini elledimi , nereye gittiniz cart curtt anam bitmezdi yaa la Ben o kafeden bieşy kırıp çıkardım her defasında , ama özür dileyerek koşa koşa peşimden gelirdi yada bir baksam benden önce bizim eve gitmiş beni beklerdi. Snra kıyafet takıntısı başladı, o dar bu dar onu giyme , kırmızı ruj sürrme , poponu ört, kv.denin 2 kızı vardı aynı şeyleri giyiyoruz o da derdi ayy popon belli oluyo diye dedim ben çalışan insanım ne giymemi bekliyorsunuz , bi tarafım gözükse zaten ilk önce babam karışır bana çok abarttınız dedim bozmuştm bu şekilde Kıskançlıktan ve kv. sağolsun o kadar kafayı yedirtti ki çocuk büyücüye gidiyo , o da benim için demiş ki o kız değil seni askerdeyken aldattı ailesi o çocuğu yemeğe aldı diye ben şok bi çaktım tokadı yüzüne kodumun odununa snra bitti türk dizilerini aratmaz eski hikayem allah a havale ettim onları , bana nasıl iftira attılarsa ettiklerii çekmeden ölmesinler.
İzm.deyim kuzum sen ?
Neler ogrendik bu sayede gerci bende bi tane iki delikli dikilmis sonrasi zar gormustumkızlar netten bakmıştım bazılarında öyle oluyormuş iki tane delik oluyormuş . anatomik yapıdan dolayı
Ayy inşallahAaaaa pisliklere bak ya.. zaten cekmeden ölmezler merak etme..
GunaydinnnnnGünadyınn kızlar
Uzakmışız yahuİstanbul cnm ben:)
Himm anladim canim simdi seniYani benim bahsettigim pürüz dikis ipinin puruzu onlar dusunce dhaa iyi oldu tabi
Allahtan bulsunlar düşünme bile O yaşanması gerekeni verir onlaraTabi o problemin suçlusu seni yapıcaktı ilerdeAyy benim manyakta aldatılış , aldatılma korkusu yaşıyodu. Kafeye otururduk , erkek arkadaşınla buraya geldiniz mi derdi Bu kez son diyip en baştan başladı sorulara, elini tuttu mu , öpüştün mü , bi yerini elledimi , nereye gittiniz cart curtt anam bitmezdi yaa la Ben o kafeden bieşy kırıp çıkardım her defasında , ama özür dileyerek koşa koşa peşimden gelirdi yada bir baksam benden önce bizim eve gitmiş beni beklerdi. Snra kıyafet takıntısı başladı, o dar bu dar onu giyme , kırmızı ruj sürrme , poponu ört, kv.denin 2 kızı vardı aynı şeyleri giyiyoruz o da derdi ayy popon belli oluyo diye dedim ben çalışan insanım ne giymemi bekliyorsunuz , bi tarafım gözükse zaten ilk önce babam karışır bana çok abarttınız dedim bozmuştm bu şekilde Kıskançlıktan ve kv. sağolsun o kadar kafayı yedirtti ki çocuk büyücüye gidiyo , o da benim için demiş ki o kız değil seni askerdeyken aldattı ailesi o çocuğu yemeğe aldı diye ben şok bi çaktım tokadı yüzüne kodumun odununa snra bitti türk dizilerini aratmaz eski hikayem allah a havale ettim onları , bana nasıl iftira attılarsa ettiklerii çekmeden ölmesinler.
Evet o lanet kanamadan bahsediyoruzAy ben anlamaya çalışıyorumda ilk gece kanamasından mı bahsediyosunuz?
Allahtan bulsunlar düşünme bile O yaşanması gerekeni verir onlara
Salla ya ne işlem yaptrcaksın , açıpda bakmıyo kimse zar varı yok mu diye , kanamada gelcek diye bişey yok , bırakın partnerinz size güven duysun. Herşey o demek değil, ağzını yoklayın önceden , çok önemliyse zar sal gitsinBende işlem Yok da yırtık olduğunu öğrendiğimde deliden farksız bir hal almıştım o sırada mı zarar verdim diye düşündüm ondan sordum kızlar :) normal mi değil mi bilemiyorum... şu doktora gitme işi şimdi bile canımı sıkıyor o yüzden gitmiyorum. İşlem için Allah güç versin :))
Canim banada atsana resmi bi cok merak ettimYok canim ama sana attimmi bilmiyorum akin beyin bi islem resmi vardi bayildim falan demistim ya o resimdekine benzer bisey olucak benimkide ama benimki daha dar olucakmis sabirim oyle demisti akin bey asagida minik bi adet kalintilari icin delik birakicakk esinin dikkatibi cekmez falab dedi ama bilmiyorum ya cekerse naparimki
Anliyorum seni insanjn elinde degil canim yaHaklisin aslinda canim hep olumsuzluk zamanla hep boyle oluyo iste dusundukce yeni seyler uretiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?