Havadan sudan :)

Aynen canım , öyle adamlarla evlenilmez de zaten . Neymiş 2 damla kan için doktor muayenesi ? Peki sen bakir misin biz nerden bilicez öyle insanlardan cidden iğreniyorum

Gecende bende bu konuyu actım kendılerı herseyı yaparlar sanırım aman el sürülmemiş olsun derler

Gecende bende bu konuyu actım kendılerı herseyı yaparlar sanırım aman el sürülmemiş olsun derler
Aynen öyle ama kadın yapsın or...pu diye adını çıkartır . Bir kadın güvenip kendini teslim ediyorsa çok sevmiştir. Erkek yapıyorsa çoğunluğu zevkinee , erkeklerinde o...pusu var o zaman. Eşim allahtan benim gibi düşünüyor, ben bakire bile olmasan sorun etmezdim , çünkü yaptysanda sevdiğinden yapmışsındır kötü niyet yok onda dedi. Sev,iyorum herifimi ya yerine göre koca kafalı bzende çok ince

Aynen burdaki kızların hepsı öyle cok sevıp güvenmısler bazılarıda kaza ıste
Yazık valla hepsının piskolojısı mahvolmus
Ne oluyorsa kadınlara oluyo

Ne demek birbirmize destek için burdayız zaten Evet koç burcuyum ya enerjim bol Senin burcun ne ?

Boğa cnm:))) bende senın gıbıyımdir cogunlukla hep neselıyımdır en kötü seylerın bıle olumlu yönünden bakmaya calısıyorum
Bu olay basıma geldı dıye karalar baglamaya gerek yok burdakı kızlarada söylüyorum ama bazıları benı faxla rahat buluyo:) ama caresı var şukür yanı ne yapalım buda bızım sınavımız:)

Söylüyorum hep zaten..bide bizi yargilamadigin icin ayrica cok cok tesekkur ederim.. hepimiz burda yaptgmz bi hatadan pismaniz o yuzden burda bi aradayiz kimse bizi anlamio saniyolarki her halti yiyosunuz mutlusunuz bizi anlamana cok sevindim..

Aynen burdaki kızların hepsı öyle cok sevıp güvenmısler bazılarıda kaza ıste
Yazık valla hepsının piskolojısı mahvolmus
Ne oluyorsa kadınlara oluyo
Aynen pskolojisini bende az çok tahmin edebiliyorum . Bende hep öyle dşünüyodum , pskolojim bozulur kaldıramam falan diye. Allah iyilerle karşılaştırsın , çok pis herfler var cidden.Bir ara çarşıdayım adamın biri yanımda konuşuyor , lan napçaz çözüm bul , hafta sonu kızın biriyle birlikte oldum üstüme kaldı daha liseye gidiyomuş bakireydi abi diyo , maksat aslında bakireliğini aldım benden yaşça küçük bi kızın diye havalara girip , arkadaşına anlatarak egosunu tatmin ediyodu. Yüzüne gidip tükürmek istedim

Bilmiyorum benim gorduklerim ikiydi hep.. yani ortadan bi et parcasi gecirmis anladinmi hani oyle de bi kizlik zari tipi varya sanirim ona uydurmaya calismis ben öyle anladim

Bende tam ozel bi soru sorabilirmiyim diyip kayganlastrci kullandiniz mi dicektim sanirim uyusturucu o mu ki pek bilgim yok o konuda

Aynen öyle canım , benimde eski nişanlım vardı ahh ahh . Kıskançlığını ne çektim , daha önce el ele tutuştun mu , öpüştün mü diyerek beni çıldırtıyordu . Sanki kendi akkaşıktı Bugün gel sana vereyim desen koşa koşa gelcek bir insandı ama erkek eli değmemiş kız istiyordu o ayrı mesele

Boyle bizi yargılamadan anlayış içinde olabilmen ne kdr güzel biz cok büyük bir hata yaptık belki ama tövbemizi de ettik Allahtan yardım bekledik hep sonrasında bizi anlayabilmene ben de çok sevindim zannetmesinler ki biz her haltı yiyip gidip bu işlemi yaptırdık mecbur kaldık ama çoğu kişiye göre de daha ahlaklıyızdır

Allahindab bulsun öyleleri devir öyle bi devirki ne ar namus ne utanma kalmis. Gel görki bunun altinda ezilen biz oluyoruz kimbilir kac kizla beraber oluyolar biz bi hata yaptk die pismanliktan senelerce kahroluyoruz kimse acimio oh iyi olmus bile diolar valla

Bende tam ozel bi soru sorabilirmiyim diyip kayganlastrci kullandiniz mi dicektim sanirim uyusturucu o mu ki pek bilgim yok o konuda
Şöyle kuzum kayganlaştırıcı ve uyuşturucu farklı şeyler. Uyuşturmayı çok az yapıyodu ama aşırıda içeriyi yakıyodu tabi bir kendin uyuşmuyosun parnerinde uyuşuyo o da hissetmiyor İlk zamanlar kayganlaştırıcı olmalı insan stresten kuruyuveriyo o da ayrı bir konu

Bu tür insanlara hersey müstehak hangi sehırdensın cnm sen?

Tamam canim hazirlik asamasindayim da ben ondab sorayim dedim
Yalniz partnerinin uyusmasi hakkaten komik degilmi yaa

Yok canım ne haddime yargılamak , hepimiz insanız yani bunda kötü hiçbişey yok . Doğamız gereği olması gerekenler var ama tabi inancımıza göre önyagılı çok insan var , ama herkes kendinden mesul . Bu tüh kaka diyip ötelencek bişey değil yani çok normal. Erkekler tutturmuş bir zar meselesi mecbur işlem yaptırmk zorunda kalmanız sizin suçunuz değil . Doğuda bir aşiret kızı olsaydım kan gelmedi diye beni vururlardı diye düşünmüyorda değilim. Aileler bence erkek çocuklarını çok fazla şımartıyorlar bu konuda.

şuanda benım hayatımda olan cocukda tam senın anlattığın gıbı

pi.ileri kopsun öylelerin inşallah , inipte kalkamasınlar bir daha !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…