- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
Hoşgeldın kız ben seni cok sevdım valla :)))))
Aynen canım , öyle adamlarla evlenilmez de zaten . Neymiş 2 damla kan için doktor muayenesi ? Peki sen bakir misin biz nerden bilicez öyle insanlardan cidden iğreniyorum
Hoşbulduk canım ülee miii çok mutlu oldum
Aynen öyle ama kadın yapsın or...pu diye adını çıkartır . Bir kadın güvenip kendini teslim ediyorsa çok sevmiştir. Erkek yapıyorsa çoğunluğu zevkinee , erkeklerinde o...pusu var o zaman. Eşim allahtan benim gibi düşünüyor, ben bakire bile olmasan sorun etmezdim , çünkü yaptysanda sevdiğinden yapmışsındır kötü niyet yok onda dedi.Gecende bende bu konuyu actım kendılerı herseyı yaparlar sanırım aman el sürülmemiş olsun derler
Ne demek birbirmize destek için burdayız zatenAynen benim gibi neşelı birisin sende:))
İçimi açtın sagol cnm
Aynen öyle ama kadın yapsın or...pu diye adını çıkartır . Bir kadın güvenip kendini teslim ediyorsa çok sevmiştir. Erkek yapıyorsa çoğunluğu zevkinee , erkeklerinde o...pusu var o zaman. Eşim allahtan benim gibi düşünüyor, ben bakire bile olmasan sorun etmezdim , çünkü yaptysanda sevdiğinden yapmışsındır kötü niyet yok onda dedi.Sev,iyorum herifimi ya yerine göre koca kafalı bzende çok ince
Ne demek birbirmize destek için burdayız zatenEvet koç burcuyum ya enerjim bol Senin burcun ne ?
Söylüyorum hep zaten..bide bizi yargilamadigin icin ayrica cok cok tesekkur ederim.. hepimiz burda yaptgmz bi hatadan pismaniz o yuzden burda bi aradayiz kimse bizi anlamio saniyolarki her halti yiyosunuz mutlusunuz bizi anlamana cok sevindim..Ciddiyim kuzum , hatta bende tedirgin olmadım değil , bekledim bişeyler gelsin diye , eşime dedim benden bişey gelmemiş , yanlış anlamadın diye ben açtım konuyu, ama nette bile yazıyor , hatta ilk gece ile alakalı bilgilendirmeler var nette bence eşinizle bunu düğün öncesi paylaşın , okuması daha iyi , çok zor olur mu o gün korkuyorum vs. diyin geçin yani , eğer ki harbi adamsa bi damla kana mı takılcak
Aynen pskolojisini bende az çok tahmin edebiliyorum . Bende hep öyle dşünüyodum , pskolojim bozulur kaldıramam falan diye. Allah iyilerle karşılaştırsın , çok pis herfler var cidden.Bir ara çarşıdayım adamın biri yanımda konuşuyor , lan napçaz çözüm bul , hafta sonu kızın biriyle birlikte oldum üstüme kaldı daha liseye gidiyomuş bakireydi abi diyo , maksat aslında bakireliğini aldım benden yaşça küçük bi kızın diye havalara girip , arkadaşına anlatarak egosunu tatmin ediyodu. Yüzüne gidip tükürmek istedimAynen burdaki kızların hepsı öyle cok sevıp güvenmısler bazılarıda kaza ıste
Yazık valla hepsının piskolojısı mahvolmus
Ne oluyorsa kadınlara oluyo
Bilmiyorum benim gorduklerim ikiydi hep.. yani ortadan bi et parcasi gecirmis anladinmi hani oyle de bi kizlik zari tipi varya sanirim ona uydurmaya calismis ben öyle anladim2 delikli foto olmaz ya sorun yani
Bana gösterdıgı fotolarda tek delık vardı o minicik birsey
2 delık olayı sacma geldı akın hoca öyle ıslemler yapmaz bana gosterdıklerı tek delıklı vede cok güzeldi :/ bende fotoları gördüm yani
Bende tam ozel bi soru sorabilirmiyim diyip kayganlastrci kullandiniz mi dicektim sanirim uyusturucu o mu ki pek bilgim yok o konudaValla demedi kuzum , hatta biz evlendikten 1 ay sonra ilişkimiz oldu , çünkü benim canım çok yandı olmadı yani , uyuşturucu krem falan aldık , yavaş yavaş hergün denedik. 1Ay snra da oldu ama bir damla bişi gelmeyincede çok şaşırdım. Eşimde anlayışla karşılayınca da rahatladım
Aynen öyle canım , benimde eski nişanlım vardı ahh ahh . Kıskançlığını ne çektim , daha önce el ele tutuştun mu , öpüştün mü diyerek beni çıldırtıyordu . Sanki kendi akkaşıktıBoğa cnm:))) bende senın gıbıyımdir cogunlukla hep neselıyımdır en kötü seylerın bıle olumlu yönünden bakmaya calısıyorum
Bu olay basıma geldı dıye karalar baglamaya gerek yok burdakı kızlarada söylüyorum ama bazıları benı faxla rahat buluyo:) ama caresı var şukür yanı ne yapalım buda bızım sınavımız:)
Allahindab bulsun öyleleri devir öyle bi devirki ne ar namus ne utanma kalmis. Gel görki bunun altinda ezilen biz oluyoruz kimbilir kac kizla beraber oluyolar biz bi hata yaptk die pismanliktan senelerce kahroluyoruz kimse acimio oh iyi olmus bile diolar vallaAynen pskolojisini bende az çok tahmin edebiliyorum . Bende hep öyle dşünüyodum , pskolojim bozulur kaldıramam falan diye. Allah iyilerle karşılaştırsın , çok pis herfler var cidden.Bir ara çarşıdayım adamın biri yanımda konuşuyor , lan napçaz çözüm bul , hafta sonu kızın biriyle birlikte oldum üstüme kaldı daha liseye gidiyomuş bakireydi abi diyo , maksat aslında bakireliğini aldım benden yaşça küçük bi kızın diye havalara girip , arkadaşına anlatarak egosunu tatmin ediyodu. Yüzüne gidip tükürmek istedim
Şöyle kuzum kayganlaştırıcı ve uyuşturucu farklı şeyler. Uyuşturmayı çok az yapıyodu ama aşırıda içeriyi yakıyodu tabi bir kendin uyuşmuyosun parnerinde uyuşuyo o da hissetmiyorBende tam ozel bi soru sorabilirmiyim diyip kayganlastrci kullandiniz mi dicektim sanirim uyusturucu o mu ki pek bilgim yok o konuda
Aynen pskolojisini bende az çok tahmin edebiliyorum . Bende hep öyle dşünüyodum , pskolojim bozulur kaldıramam falan diye. Allah iyilerle karşılaştırsın , çok pis herfler var cidden.Bir ara çarşıdayım adamın biri yanımda konuşuyor , lan napçaz çözüm bul , hafta sonu kızın biriyle birlikte oldum üstüme kaldı daha liseye gidiyomuş bakireydi abi diyo , maksat aslında bakireliğini aldım benden yaşça küçük bi kızın diye havalara girip , arkadaşına anlatarak egosunu tatmin ediyodu. Yüzüne gidip tükürmek istedim
Tamam canim hazirlik asamasindayim da ben ondab sorayim dedimŞöyle kuzum kayganlaştırıcı ve uyuşturucu farklı şeyler. Uyuşturmayı çok az yapıyodu ama aşırıda içeriyi yakıyodu tabi bir kendin uyuşmuyosun parnerinde uyuşuyo o da hissetmiyorİlk zamanlar kayganlaştırıcı olmalı insan stresten kuruyuveriyo o da ayrı bir konu
Boyle bizi yargılamadan anlayış içinde olabilmen ne kdr güzel biz cok büyük bir hata yaptık belki ama tövbemizi de ettik Allahtan yardım bekledik hep sonrasında bizi anlayabilmene ben de çok sevindim zannetmesinler ki biz her haltı yiyip gidip bu işlemi yaptırdık mecbur kaldık ama çoğu kişiye göre de daha ahlaklıyızdır
şuanda benım hayatımda olan cocukda tam senın anlattığın gıbıAynen öyle canım , benimde eski nişanlım vardı ahh ahh . Kıskançlığını ne çektim , daha önce el ele tutuştun mu , öpüştün mü diyerek beni çıldırtıyordu . Sanki kendi akkaşıktıBugün gel sana vereyim desen koşa koşa gelcek bir insandı ama erkek eli değmemiş kız istiyordu o ayrı mesele
Allahindab bulsun öyleleri devir öyle bi devirki ne ar namus ne utanma kalmis. Gel görki bunun altinda ezilen biz oluyoruz kimbilir kac kizla beraber oluyolar biz bi hata yaptk die pismanliktan senelerce kahroluyoruz kimse acimio oh iyi olmus bile diolar valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?