Havadan, sudan muhabbet... 30+

kankam benim eşim aksi bir adamdı .....yani dışardan baktığında ne kadar tuhaf....büyüklerine karşı ne kadar terbiyesiz dersin....doğruluk payı da var......bu adam ailemin yanında bizimkilerin asla kabullenemeyeceği hareketler yaptı........benimki zaten ailemle görüşmek istemiyordu......birbuçuk sene önce bizim yazlığa gittik.......yahu annemi pazara arabayla götürüyorum....eve bir geldik surat beş karış niye anneni pazara götürüyrsun.......senin annen nasıl böyle konuşur gibi saçmasapan tavırlar......tatili yarıda kesip geldik

annemin kalın ısrarlarını da sonuçsuz bıraktık......annem hassas bir insandır tabii......o noktadan sonra olaylar büyüdü iki tarafı da idare edemedim.......bizimkiler çok hassas.....eşimin ailesi hiçbirşeyi sorun etmez....o da ailesinden öyle görmüş

salak kardeşime bu tavırlar ne desem cevap ta alamam......gerçekten hasta oldum......annemin yüzünden

Eee sen bosanmiyor muydun. Kurtulmadin mi bu adamdan. Ailen destek olsun sana azicik. Ooo ben ablamin yaptiklarini anlatsam onlar heralde alaskaya kacardi. Sabirli olmalari lazim. Kardesinin de , annenin de sana yuklenmeleri yanlis.

torpilli olmakla bir ilgisi yok...bunlar yeni tedaviler.....dört dörtlük allerjik rinitim....tuzlu su işe yaramadı......sadece çok fenalaştığımda xyzal tb atıyorum o biraz rahatlatıyor

tedavi işe yararsa size de tavsiyede bulunurum

Beni sen goturursen hastahaneye gelirim baska turlu gelmem. :KK3:

boşanma durumları devem ediyor tabi ki.....ama bizim küçük sıpa biraz farklıdır....nuh der peygamber demez....zaten sorun da sebepsiz iletişimi kesmesi....bir sebebi olsa ben de bu konuyu içimde olgunlaştırırım...ama o öyle birşey değil.....bizim sorunumuz iletişimsizlik...ben de uğraşmıyorum artık.....galiba herşey üstüste geldi ve vücudum kaldırmıyor artık

yaş 25,5 :))

pepe sen boşamıo musun bu adamı?
boşanmak istiosun di mi ben öyle biliyorum da.
inşallah tez zamanda kurtulursun

ben ayrıldım kurtuldum yeni aşklar istiyorum hayatımda
mutlu olmak istiyorum

boşanma durumları devem ediyor tabi ki.....ama bizim küçük sıpa biraz farklıdır....nuh der peygamber demez....zaten sorun da sebepsiz iletişimi kesmesi....bir sebebi olsa ben de bu konuyu içimde olgunlaştırırım...ama o öyle birşey değil.....bizim sorunumuz iletişimsizlik...ben de uğraşmıyorum artık.....galiba herşey üstüste geldi ve vücudum kaldırmıyor artık

Yasi kac . Neden bosandigini , neden oyle davrandigini anlamayacak kadar kucuk mu. Tek kardesin o mu . Degilse otekiler araya girmiyor mu. Sen cok karamsarsin pepe. Dunyanin sonu gelmis gibi davraniyorsun kendine iyi davran. Bosaniyorsun ne olmus. Dua et cocugun yok. Yoksa o adamin yuzunu gormeye omrun boyunca mahkum olurdun. Neler var neler. Terapi almayi denedin mi. Bu kadar ofke seni daha cok hastalandirir. Burcun neydi.

avukatla görüştüm .....çok yakın zamanda......avukatım ne dedi biliyor musunuz......aldatma yüzünden kadınlar boşanmıyor dedi.......ben nadir gruba giriyorum galiba

avukatla görüştüm .....çok yakın zamanda......avukatım ne dedi biliyor musunuz......aldatma yüzünden kadınlar boşanmıyor dedi.......ben nadir gruba giriyorum galiba

ya bence de doğrudur
burda bile kaç kadın gördük aldatılıp ayrılan
maddi durumu iyi olan kadınlar bile cesaret edemiyor
herkes korkuyor galiba
yalnız kalma korkusu filan
bi yerden sonra aile yanına dönmek de zor tabi
sen dönmicektin ama di mi?
dönersen bence zorluk çekersin
valla tusta perifer deme yaz her yeri bence

Gayette bosaniyor. O avukat gormemis. Gelsin bana istatistiki verilerini cikartayim:) Bosanmalar hep dayak, gecimsizlik yuzunden mi oluyor. O kadar bosanan var. Belki aciklamiyorlardir.

ya bence de doğrudur
burda bile kaç kadın gördük aldatılıp ayrılan
maddi durumu iyi olan kadınlar bile cesaret edemiyor
herkes korkuyor galiba
yalnız kalma korkusu filan
bi yerden sonra aile yanına dönmek de zor tabi
sen dönmicektin ama di mi?
dönersen bence zorluk çekersin
valla tusta perifer deme yaz her yeri bence

O kendini yetistirmis, isi gucu olan bir kadin. Ailesine donmesine gerek yok. Gerci ben seviyorum ailemle oturmayi. Belki cok ayri kaldim o yuzden.

terazi burcuyum.......yakında psikiatriste de gideceğim.......karamsarlık değilde gerçekten ağır bir depresyon geçiriyorum......aslında spora başlayıp biraz iyileşmek istiyorum

şimdi bu salak kardeşim güya ben evlenmeden önce adamın beş para etmez olduğunu anlamış...beni sevmediğini de anlamış...ben de onun parası için evlenmişim güya...o öyle anlamış dangalak........benim eşimin maaşı iyiydi ama öyle zengin değildi....ailesinin malvarlığı çoktu.....e benim miras bekliyecek halim yok herhalde....gerçekten sevdiğim için evlenmiştim...ilk erkek arkadaşımdı

boşveer bu dünyada kardeşinde olsa annen de olsa herkese hakettiği değeri vereceksin.....kimse ona birşey demiyor çünkü o benden önce geliyor ailede

sonuçta ben istanbul da bir ev tutacağım...gerçeken bunlarla uğraşmayacağım

terazi burcuyum.......yakında psikiatriste de gideceğim.......karamsarlık değilde gerçekten ağır bir depresyon geçiriyorum......aslında spora başlayıp biraz iyileşmek istiyorum

şimdi bu salak kardeşim güya ben evlenmeden önce adamın beş para etmez olduğunu anlamış...beni sevmediğini de anlamış...ben de onun parası için evlenmişim güya...o öyle anlamış dangalak........benim eşimin maaşı iyiydi ama öyle zengin değildi....ailesinin malvarlığı çoktu.....e benim miras bekliyecek halim yok herhalde....gerçekten sevdiğim için evlenmiştim...ilk erkek arkadaşımdı

boşveer bu dünyada kardeşinde olsa annen de olsa herkese hakettiği değeri vereceksin.....kimse ona birşey demiyor çünkü o benden önce geliyor ailede

ya kardeşin de komikmiş be
yani dr.sun sen sonuçta hiç işin gücün yok kocana miras kalsın diye mi bekleyeceksin Allah aşkına yaa.
kardeşininki de neyin kafası acaba?
başka bişey oldu da bahane mi ediyor nedir?
valla ben daha evlenmedim ama biraz daha evlenmezsem ayrı eve çıkmak istiyorum
belli bi yaştan sonra olmuyor

Kilo vermissin, 20 kilo dedin. O da depresyon yapar biliyorsun, yememek insani hayattan sogutur. O kadar sey yasadim yikilmadim ama bir kac gun tatli yemeyeyim , niye yasiyorum ki diyorum :) O kadar yani. Git tabi psikiatriste ama o ilaclarinda faydasi yok biliyorsun. Ilacsiz tedavi en iyisi. Kardesini bilmem ama annenle arani bozma , anne ve baba bambaska oluyor.

Kilo vermissin, 20 kilo dedin. O da depresyon yapar biliyorsun, yememek insani hayattan sogutur. O kadar sey yasadim yikilmadim ama bir kac gun tatli yemeyeyim , niye yasiyorum ki diyorum :) O kadar yani. Git tabi psikiatriste ama o ilaclarinda faydasi yok biliyorsun. Ilacsiz tedavi en iyisi. Kardesini bilmem ama annenle arani bozma , anne ve baba bambaska oluyor.

annem hemen düzelir......bir dakika önce kızzsa bile ........ama bu kadar hassas olup kardeşimi etkilemsine kızdım

karbonhidrat bağımlılığı sigaradan ve diğer uyuşturuculardan daha ciddi bir bağımlılıkmış bunu biliyor muydun......protein diyetine başladığımın dördüncü günü kendimi pastaneye attım

annem hemen düzelir......bir dakika önce kızzsa bile ........ama bu kadar hassas olup kardeşimi etkilemsine kızdım

Dediklerine gore kardesinin hislerinin annenle alakasi yok. Kardesin sana birseyler demis galiba, onu dinlemeyip evlenmissin. Simdi bosanacagin icin kendini hakli goruyor. Neden mi, zenginmis. Zenginlik icin evlenseydin niye bosanasin degil mi bunu da dusunmesi lazim. Annenin alakasi yok , bu konuda yanlis dusunuyorsun. Anneni bahane olarak kullaniyorsun gibime geldi.

karbonhidrat bağımlılığı sigaradan ve diğer uyuşturuculardan daha ciddi bir bağımlılıkmış bunu biliyor muydun......protein diyetine başladığımın dördüncü günü kendimi pastaneye attım

:)))) :KK12: Peki cekirdek , o neden bu kadar hosuma gidiyor benim. O bambaska ya. Cekirdek olsun camurdan olsun. Oyle bagimliyim ama yemiyorum tabi. Kalorisi cok.

:)))) :KK12: Peki cekirdek , o neden bu kadar hosuma gidiyor benim. O bambaska ya. Cekirdek olsun camurdan olsun. Oyle bagimliyim ama yemiyorum tabi. Kalorisi cok.

çekirdeğn karbonhidrat oranı çok yüksek değil ama bazı insanlarda kilo vermeye engel oluyormuş......bünyeye göre değişirmiş.....hem çekirdek yararlıdır da.....

çekirdeğn karbonhidrat oranı çok yüksek değil ama bazı insanlarda kilo vermeye engel oluyormuş......bünyeye göre değişirmiş.....hem çekirdek yararlıdır da.....

Yararli ama belki bir avuc , ben paketi aldigimda bitiriyorum:) En buyuk paketlerini. Ahh ahhh olsa da yesem, ama yokk 65' e ineyim sonra.

Senin tus ne oldu?

Son düzenleme:
Yararli ama belki bir avuc , ben paketi aldigimda bitiriyorum:) En buyuk paketlerini. Ahh ahhh olsa da yesem, ama yokk 65' e ineyim sonra.

Senin tus ne oldu?

bir ay sonraki sınava gireceğim konuların yarısını bitirebildim......ama zaten sadece 6 puana ihtiyacım var

X