- 7 Mart 2013
- 3.680
- 14
- Konu Sahibi KankamStyle
kankam benim eşim aksi bir adamdı .....yani dışardan baktığında ne kadar tuhaf....büyüklerine karşı ne kadar terbiyesiz dersin....doğruluk payı da var......bu adam ailemin yanında bizimkilerin asla kabullenemeyeceği hareketler yaptı........benimki zaten ailemle görüşmek istemiyordu......birbuçuk sene önce bizim yazlığa gittik.......yahu annemi pazara arabayla götürüyorum....eve bir geldik surat beş karış niye anneni pazara götürüyrsun.......senin annen nasıl böyle konuşur gibi saçmasapan tavırlar......tatili yarıda kesip geldik
annemin kalın ısrarlarını da sonuçsuz bıraktık......annem hassas bir insandır tabii......o noktadan sonra olaylar büyüdü iki tarafı da idare edemedim.......bizimkiler çok hassas.....eşimin ailesi hiçbirşeyi sorun etmez....o da ailesinden öyle görmüş
salak kardeşime bu tavırlar ne desem cevap ta alamam......gerçekten hasta oldum......annemin yüzünden
Eee sen bosanmiyor muydun. Kurtulmadin mi bu adamdan. Ailen destek olsun sana azicik. Ooo ben ablamin yaptiklarini anlatsam onlar heralde alaskaya kacardi. Sabirli olmalari lazim. Kardesinin de , annenin de sana yuklenmeleri yanlis.
torpilli olmakla bir ilgisi yok...bunlar yeni tedaviler.....dört dörtlük allerjik rinitim....tuzlu su işe yaramadı......sadece çok fenalaştığımda xyzal tb atıyorum o biraz rahatlatıyor
tedavi işe yararsa size de tavsiyede bulunurum
Beni sen goturursen hastahaneye gelirim baska turlu gelmem.