- 7 Mart 2013
- 3.680
- 14
- Konu Sahibi KankamStyle
10 dakika engeline takilan , takilmayan, 30 yas ustu bayanlari bekliyorum. Amac yok, polemik yok, belirli bir konu yok; olan sadece klasik muhabbet. Girerken ayaginizi paspasa siliniz:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sabah sabah yalnızım ama şu üç cümlelik diyaloğu okudum ve keyiflendim :))) 30+3 ben makbul müdür eefenim
hoşgeldin london.....nerelerdeydin....tesadüf farkettim seni........40 a merdiven dayadım
of of,ben de 33 oldum
Merhabalar, iyi pazarlar
Hepiniz tekrar hosgeldiniz arkadaslar.
evet ben de hiç takmazdım yaşı, 24. 25, 26, 27, 28, 29... ama 30 diyince bi tuhaf hissetim:18: o hep bahsedilen yolun yarısı tabir edilen noktaya sadece 2 yıl kaldı hatta 1 de diyebilirim çünkü çok yakında 34 üme giricem... şimdilik 33 ün demenin keyfini çıkarıyorum şimdi farkettim de bu 34 rakamı da ağzı baya dolduruyormuş :)))
Ben 20 li yaslari hic hatirlamiyorum nedense:) 30 u gecince bucuk bucuk saymaya basladim. Onemli olan gorundugun hissettigin yastir. Onda bir sorun yoksa tamamdir
Gecen gun bir yerde okudum. 35 i gecen kadinlar bunalima giriyormus. Sanirim sinir 35, sonra farketmiyor:)
çok doğru söylüyorsun, çok şükür hala küçük bir kız gibi şımarıklıklar yapabiliyorum :))) bi de etraf "göstermiyorsun", "hadi canıııım" diyince daha da keyifleniyorum
hala beni neyin mutlu ettiğini bilmediğim için belki de......40 olmaktan korkuyorum........genç görünüyorum 20 kilo verdim. estetikle ve sporla mükemmele yakın bir görüntü elde edebilirim imkanım da var ama hiç içimden gelmiyor....kötü bir evlilik geçirdim.....kariyer yapabilirim...çocuğum yok.....annem ve kardeşimle aram iyi değil.........ne için yaşadığmı bilmiyorum
Kactin ki kac oldun Pepe:) Ben bir ara 80 e ciktim simdi 72 ye inmisim. Kararliyim bu yolda gidicem. NO SUGAR. Kotu bir evlilik , hic evlilik ayni sey. Kariyerini yap ne guzel doktorsun. Karamsar karamsar konusma. Annenle kardesinle aran niye degil.