• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri hatice şengül modacı!

ssmn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2010
20
0
36
İstanbul
arkadaşlar, hatice şengül ü tanıyan, kıyafet ve gelinliklerini bilen, moda evinden haberdar olan var mı? uzaktan bir arkadaşıma diktiği özel tasarım gelinliği gördüm, mükemmeldi. ben de incelemek ve hakkında bilgi almak istiyorum?

arkadaşlar, hatice şengül ü tanıyan, kıyafet ve gelinliklerini bilen, moda evinden haberdar olan var mı? uzaktan bir arkadaşıma diktiği özel tasarım gelinliği gördüm, mükemmeldi. ben de incelemek ve hakkında bilgi almak istiyorum?

merhaba, ben kendisine ulaşabiliyorum. eğer bana mail gönderirseniz sizinle irtibata geçiririm. (telefonunu burada aleni bir şekilde yazmak istemedim. Yoksa cep telefonu bende var) ggoksen@yahoo.com mail adresim

merhaba,
modacı hatice hanımın 2003 yılından önceki yıllarda bakırköyde moda evi vardı,
daha sonra teşvikiyede yeni bir yere taşınmıştı, 2005 yılında kız kardeşimin gelinliğini
benim ve anneminde tuvaletlerimizi hazırlamıştı, hala kendisini güzel anılarla hatırlıyoruz.
geçen sene artık evinde hizmet verdiğini haber vermişlerdi, maalesef telefon numaralarını
kaybettim :( şimdi düğün hazırlığındayım ve kendisine ulaşmak istiyorum.
burada daha önce yazılmış mesajları görünce ulaşabildiniz mi merak ettim, mümkünse iletişim
bilgilerini öğrenmek isterim.

Merhabalar,
Nihayet Modacı Hatice Şengül hanıma burdaki mail aracılığı ile ulaştım,
kendisi o kadar cana yakın, o kadar tatlı bir insan ki anlatamam,
bir gelini en iyi o anlar sanıyorum, sanki en yakın arkadaşınız,akrabanız hatta
anneniz gibi davranıyor, imkanım olsa tüm kıyafetlerimi onun ellerine teslim eder
şık şık gezerdim :) ama bunlar aynı zamanda ekonomi meselesi tabii ama olsun en
azından özel günlerimi sayesinde fotoğraflara baktıkça güzel anacağım.
fotoğraf yükleyebilseydim kardeşimin gelinliğini görünce demek istediklerimi anlardınız.
ulaşabilenlere gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum,hatta mümkünse bir kere görüşsünler
o elektiriği hissedeceksiniz zaten,pişman olmazsınız, sevgiyle kalın...

Merhabalar,
Nihayet Modacı Hatice Şengül hanıma burdaki mail aracılığı ile ulaştım,
kendisi o kadar cana yakın, o kadar tatlı bir insan ki anlatamam,
bir gelini en iyi o anlar sanıyorum, sanki en yakın arkadaşınız,akrabanız hatta
anneniz gibi davranıyor, imkanım olsa tüm kıyafetlerimi onun ellerine teslim eder
şık şık gezerdim :) ama bunlar aynı zamanda ekonomi meselesi tabii ama olsun en
azından özel günlerimi sayesinde fotoğraflara baktıkça güzel anacağım.
fotoğraf yükleyebilseydim kardeşimin gelinliğini görünce demek istediklerimi anlardınız.
ulaşabilenlere gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum,hatta mümkünse bir kere görüşsünler
o elektiriği hissedeceksiniz zaten,pişman olmazsınız, sevgiyle kalın...

Merhaba hatice hanım yıllar önce benimde kuzenime gelinliğini dikmişti ve gerçekten çok güzeldi bende yeni adresini ve numarasını öğrenmek istiyorum abiye diktirmek için fakat en son sadece teşvikiyedeki iletişim adresi var.Yeni iletişim bilgilerini sizden öğrenebilirmiyim?

Back