Hatalı mıyım?

Kalp hastalığında normal değil benim annemde kalp hastası.adam sizi kandırmaya sizde kendinizi kandırmaya devam edin o zaman ne diyelim.iyi kardeslikler size.

Gerçekten zor olmalı yaşadıklarınız. Baya da sabırlı bir hanımsınız.
ivedilikle yapılması gereken bir kardiyoloji uzmanından nesi var öğrenmek. Eger herşey Temiz cıkarsa tüm tablo agır bir şekilde ruhsal görünüyor.
Burda da daha ne kadar sabredeceksiniz kısmı devreye giriyor.

Ben size bazı noktalarda hak verdim. Sigara içiyorsa hiçbir bahane bulmasın sağlık için. İyi çekmişsiniz. Hastalık hastası bile olabilir. Ben en ufak şeyde korkup hastaneye koşarım. Can tatlıdır neticede. Bu kadar rahat olduğuna göre bir derdi yok beyefendinin. Belki sizi paravan olarak kullanıyor bile olabilir. Iyyy o kadar uzun süre yıkanmayan adamla aynı evde bile durulmaz. Onun oturduğu başını koyduğu koltuğa falan nasıl oturuyorsunuz

Eşinin cinsel bir sorunu var gibi geldi.
İstediği doktordan ona söylemeden randevunuzu alın randevu gününden 2 gün önce söyleyin sadece. Böylece kaçamaz.
Bahane bulamaz. Gitmek istemezse boşanacağınızı söyleyin.
Çünkü hem sorunu olup(gerçekten varsa) hem çözmeye çalışmayıp hem de sizi yıpratması isteklerini ertelemesi hoş değil.

Daha fazla bekleyecek sabrım yok. Tükenmiş durumdayım psikolojik açıdan. İnanın yaşadıklarımı anlatsam şaşarsınız. Fiziksel değil ama insanlardan(aile,arkadaş,sevgili,vb) psikolojik şiddeti çok gördüm. Belki bundan dolayı eşime bağımlıyım.

Sigaraya karıştırtmıyor. Elalemin annesi nasıl güzel dua eder benim annem bir defasında sigarasına karıştım diye Allah sana sigara içen koca versin dedi bedduası tuttu galiba. Daha neler var anlatsam kesin fake ilan edilirim. Normal bir düzenimiz yok. Ha bugün düzelir ha yarın diye diye bekledim. Annem hasta olunca kafama göre harekette edemiyorum şu anda.

Haklısınız defalarca yalvardım kendini düzeltmesi için. Zayıf noktamı biliyor, yalnızlığımı kullanıyor

Haklısınız tabii o zaman.
Arkadaşlar eşinizin kokusundan bahsetmiş,gerçekten işiniz kolay değil.
Ama neden bu hayata katlanıyorsunuz onu anlamadım.
Adam hem sevgisiz saygısız hem de pis maalesef.

Bence sadece tembel
Tembellik farklı bir kavram ama.
İnsan sevdiği kişiye çorba yapar,bilmiyorsa da internette bin tane tarif var,birini dener.
Duş almamak zaten tembellikle alakası yok sadece pis yaşamı sevmekten. Maalesef öyle insan çok var. Bu üşengeçlik ve tembellik değil pis gelmiyor zaten onlara bu hayat. Hani metroda bazen nefes alamazsınız yanınızdaki yüzünden. İşte eşiniz onlardan biri.

Banyoda ins hasta oldugu icin uzun duruyordur ben fesatim sanirim biraz. 6 yildir hic kendini tatmin etmeyen bi adam garip geldi ev arkadsi gibi olmussunuz artik

yazmiyim dedim ama
insanları bu kadar çok çok mu önemsiyorsunuz
ne derlerse desinler yaaa Allah aşkına

bide hep böyle isyan mı edersiniz? burda neden ben vs yazmışsınız önceki konulardan birinde niye Allah ım niye vs

mübarek gün kalbinizi kırmayayım da isyanı bırakın önce
6 yılda düzelmeyen şimdi mi düzelecek? elalemi bırakın
ayrılsanız dahi annenizin yanına gitmeyebilirsiniz yalnız oturursunuz

İlişki esnasında kalp krizi geçirmekten feci korkuyor..
Banyonun o denli uzun sürmesi de yine ölüm korkusu sanırım.
Acil şifalar dilerim.

Maalesef yanılıyorsunuz.
Eşiniz evet iğrenç kokuyordur.
Siz o kokuya alıştığınız için farkedemiyorsunuzdur ama iş arkadaşları,metroda,vapurda yanına oturmak zorunda olanlar kokudan yanında zor duruyorlardır ya da duramıyorlardır.
Evet camı açamadıkları da oluyordur,havalar serinlemeye başladı malum.
Ayrıca bu neden inanılmasın ki?
Hiç kimse kokan,pis biriyle evli kalmak istemez. Bu abes bir bahane değil ki.

tansyon hapi kullaniyor mu? bu haplarin cogu ereksyon sorunu yapiyor. birde bu kadar sorun varken cocuk isteme bence. haklisin anliyorum anne olma istegini ama..

Açıkçası doktordeğilim yanlış yönlendirmek istemem ama başım ağrıyor demiş önemli bir sebebi yokmuş, basur demiş zaten birçok kişide var. İlaçla geçebilecek şeylermiş çok mühim deüilmiş. Kalbinden korktuğu için seks yapmaya çocuk sahibi olmaya yanaşmıyor ama sigaradan da vazgeçmiyor (!) bu ne perhiz bu ne lahana turşusu... ya vitamin, kan, tiroit değerlerinde sıkıntı var ya da sana söylemediği cinsel sorunları...

Bende bundan korkuyorum

Çabuk yorulma kalp hastalarında çok sık görülen bir şikayet, sanırım durum düşündüğünüzden ciddi, acilen doktora gitmesini sağlayın

6 yıllık evlisiniz. Sağlık açısından talihsizlikler olmuş. Allah acil şifalar versin. Randevuyu siz alın, belki sizin desteğinizden o da güç alır. Banyosuna yardım edebilirsiniz elinizden geldiğince. Kalp sorunu çözümlenirse çocuk için büyük bir engel kalkar bence. Yeter ki adım atılsın bi an önce. Hem Allah korusun ilerlemeden çözülmesi daha iyi olur eğer birşeyler varsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…