- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.328
Ama cinselligin olmadigi evlilik cidden evlilik degil. 8 aylik hamileyim. Ara verdik esimin istegiyle nolur nolmaz diyeTeşekkür ederim
Vajinusmus için doktora gittim. Egzersizleri yaptım. Ama sıra eşime gelince hastalığı bitmedi. Baş ağrısı , grip, basur ve kalp. İki seneyi geçti galiba doktora gitmiştim iyi değilim diye psikiyatriye sevk ettiler. Doktorla konuşurken ben tedavi ederim ama eşin şart dedi. Kapıda bekliyor söyleyeyim dedim çıktım dışarı. Anlattım eşime bal doktor yardım edecek vajinusmus için ama senin de gelmen şart dedim. Bana tezgah mı kurdun dedi. Çök kötü olmuştum. Kabul etti sonra girdik doktorun yanına konuştuk, her randevuya geldi. Bana ait olan egzersizleri yaptım, hatta aksatırsam kızdı bana eşim. Sonra sıra ona gelince hastalıklar başladı.ıo dönemde bir defa denedik ilişkiyi ve oldu. Ama devamı gelmedi. Hastaya saygım sonsuz, ama bu yeni bir şey değil, belki 1 hatta 2 yıl oldu acildeki doktorlar demiş eşime. Uzmana git diye. Ama gitmedi. Daha yeni randevu aldı. Bir defa göğsümde ağrı var diye ambulans çağırttırdı. Başka bir defa anjiyo yapıldı( sonuç iyi, stent falan takılmadı, bir kaç plak falan dendi ) . Tanıştığımızdan beri ilaç kullanıyor. Benim anlamadığım bana bunu söylüyor o zaman şimdiye kadar neden doktora gitmedi. Bunu anlamıyorum. Daha önce bir kez başka bir acilde doktor ciğerlerinmahvolmuş demişti, ama göğüs cerrahiye gitti hiç bir şey yok dendi. Geçen kendi de hatırlattı bunu. Sigara içiyor bu arada. Özellikle tuvalette içiyor sürekliSizi tebrik ediyorum6 yıl beklenir mi ya hu! Ya ciddi bir seyi varsa adamin. Pat diye ölüp giderse ne olacak
Yok eger ciddi bi seyi yoksa iliskiniz bitmis demektir. Bosanmaniz mantikli. Bazi ciftler baslarda yasanan vajinusmus benzeri cinsel problemlerden sonr birbirinden kopabiliyor. Yakin arkadasim 9 yil mucadele ettikten sonra esi bir turlu evliligi devam ettirmeye ve tedaviye razi olmadigi icin ayrilmak zorunda kaldi. Esi o surecte kendisinden sogumus söyledigine göre. Velhasil böyle seyler de olabiliyor.
Ancak eger ilk dedigimse para falan bulup bulusturup özele gidin hemen bence kalp sakaya gelmez
Doktor ne dedi? Ben Sezeryana gireceğim gün bile yapmıştım logusalik yaşıcaz diye. Neyseki uzun sürmedi logusalik dönemiAma cinselligin olmadigi evlilik cidden evlilik degil. 8 aylik hamileyim. Ara verdik esimin istegiyle nolur nolmaz diyeadami asker arkadasim gibi gormeye basladim yeminle. Cinsellik olmadan evlilik olmaz arkadas. Seviyorum o ayri ama annemi de seviyorum yani
Ben kedileri de seviyorum mesela.Ama cinselligin olmadigi evlilik cidden evlilik degil. 8 aylik hamileyim. Ara verdik esimin istegiyle nolur nolmaz diyeadami asker arkadasim gibi gormeye basladim yeminle. Cinsellik olmadan evlilik olmaz arkadas. Seviyorum o ayri ama annemi de seviyorum yani
Nasıl yani doğumdan önce ilişkiye mı girdiniz ? Ya bitek bana mı inanılmaz geliyor bu işler. Arkadaş ben kırk takla atıyorum adam yorulmasın, aman ağdaki yapayım falanDoktor ne dedi? Ben Sezeryana gireceğim gün bile yapmıştım logusalik yaşıcaz diye. Neyseki uzun sürmedi logusalik dönemi ☺
Doktor sorun yok dedi bence de yok ama esim cocuga bi sey olur diye korkuyoDoktor ne dedi? Ben Sezeryana gireceğim gün bile yapmıştım logusalik yaşıcaz diye. Neyseki uzun sürmedi logusalik dönemi ☺
Morelini bozmak istemiyorum ama eşim parmağını oynatamayacak kadar yorgun olsa bile istekliysem karşılık verir. Kuzum bak senin kocan hasta filan değil escinsel. Belki kendisi bile bilmiyordur daha.Nasıl yani doğumdan önce ilişkiye mı girdiniz ? Ya bitek bana mı inanılmaz geliyor bu işler. Arkadaş ben kırk takla atıyorum adam yorulmasın, aman ağdaki yapayım falan
Allah allah ilgincmis cidden. Panik atak mi var acabaVajinusmus için doktora gittim. Egzersizleri yaptım. Ama sıra eşime gelince hastalığı bitmedi. Baş ağrısı , grip, basur ve kalp. İki seneyi geçti galiba doktora gitmiştim iyi değilim diye psikiyatriye sevk ettiler. Doktorla konuşurken ben tedavi ederim ama eşin şart dedi. Kapıda bekliyor söyleyeyim dedim çıktım dışarı. Anlattım eşime bal doktor yardım edecek vajinusmus için ama senin de gelmen şart dedim. Bana tezgah mı kurdun dedi. Çök kötü olmuştum. Kabul etti sonra girdik doktorun yanına konuştuk, her randevuya geldi. Bana ait olan egzersizleri yaptım, hatta aksatırsam kızdı bana eşim. Sonra sıra ona gelince hastalıklar başladı.ıo dönemde bir defa denedik ilişkiyi ve oldu. Ama devamı gelmedi. Hastaya saygım sonsuz, ama bu yeni bir şey değil, belki 1 hatta 2 yıl oldu acildeki doktorlar demiş eşime. Uzmana git diye. Ama gitmedi. Daha yeni randevu aldı. Bir defa göğsümde ağrı var diye ambulans çağırttırdı. Başka bir defa anjiyo yapıldı( sonuç iyi, stent falan takılmadı, bir kaç plak falan dendi ) . Tanıştığımızdan beri ilaç kullanıyor. Benim anlamadığım bana bunu söylüyor o zaman şimdiye kadar neden doktora gitmedi. Bunu anlamıyorum. Daha önce bir kez başka bir acilde doktor ciğerlerinmahvolmuş demişti, ama göğüs cerrahiye gitti hiç bir şey yok dendi. Geçen kendi de hatırlattı bunu. Sigara içiyor bu arada. Özellikle tuvalette içiyor sürekli
İlk hamileligimde benim eşimde zarar veririm diye korkmuştuDoktor sorun yok dedi bence de yok ama esim cocuga bi sey olur diye korkuyoben de üstüne atlayamiyorum napiyim adamin analik hormonu benimkini bastirdi
Ohoo o da olmasa zate iyice haci dayi moduna geceriz zatwn onda sikinti yok cok sulurİlk hamileligimde benim eşimde zarar veririm diye korkmuştuilk çocuklarda normal bozma morelini. Ama birleşme yaşamadan da oynaşabilirsiniz☺ onunda kendine göre bir eğlencesi var
O zaman idare et, ne kaldı şunun şurasında sayılı gün çabuk geçerOhoo o da olmasa zate iyice haci dayi moduna geceriz zatwn onda sikinti yok cok sulur
Olabilir. Psikiyatri doktoruna anlattım. Gelmesi lazım, normal değil dedi. Adam ilk başta bizim için çok çaba sarfetti gerçekten. Öğle saatlerinde bize zaman ayırdı devlet doktoru olmasına rağmen. Artık o da pes etti. Sormuyor bile.Allah allah ilgincmis cidden. Panik atak mi var acaba
Bizim gibi yaniOhoo o da olmasa zate iyice haci dayi moduna geceriz zatwn onda sikinti yok cok sulur
Kesin tanı bile konulmamış ki.Teşekkürler.
Eşim aşırı kilolu değil. 170 küsürlerde boyu var 80 kilo. Ama sigara içiyor.
Bencil denilmiş benim için ama o zaman doktora gitsin. 6 yıl oldu. Doktorun kalp yetmezliği olabilir demesi 1 yılı geçti. Yani öyle demiş. Ben yoktum yanında. Grip olunca koşa kola doktora gidip muayene oluyor. İnsan kalp hastası olduğundan şüphelenip gitmez mi doktora ? İnatçıdır, ben randevu alsam gitmeyebilir. Banyoya girince bende girip yıkıyorum onu yardım ediyprum. Ev işi yapmaz, yorgunum der. Hastada olsam yapmaya çalışırım . Eşiminde hakkını yemeyeyim zorlamaz beni şunu yap bunu yap diye.
Bir yere gidilecekse, biri gelecekse, doktor randevusu varsa veya 2 haftayı geçip artık kokudan dolayı konuşmayıp odayı terk ettiysem ve kavga ettiysem öyle banyoya girer. Ya da canı isterse. Ama en sık banyo yapışı 1 hafta o da nadiren. Daha sık banyo yaptığı, 6 yılda 2 veya 3 tür.
Anlamıyorum inanın. Ar4ık birazda randevu alsın doktora gitsin diye dün akşam sitem ettim. Defalarca söyledim daha önce randevu al, hemen sıra vermiyorlar diye.
Tamam ben yatak dersindeyim ama bu adam neyin derdinde ? Hastaysa gitsin doktora
Eğer o güne kadar bu evlilik devam edersebende gitmeyi düşünüyorum yanındaKesin tanı bile konulmamış ki.
Eşiniz bahane üretiyor gibi bence.
Çok haklısınız.
Banyoyu da sevişmemek için yapmıyor sanki.
Yerinizde olsam doktora bende giderdim onunla. Ancak böyle emin olabilirsiniz,rahatsızlığı var mı yok mu