- 8 Mart 2015
- 25.054
- 81.023
Yorumun hangi kısmı komik te gülenler olmus anlasilir gibi degil...Konu sahibi yaşadiklarin gerçek mi?Taş olsa çatlar 6 yıldır nasıl katlandin bütün bunlara.Esinin bahanesi olarak düşündüm hastaysa doktora gitsin değilse ona göre davransın sizi suçlu bulanlar aynılarını yaşasa ne durumda olurlardı çok merak ediyorum!En büyük sorunumuz empati!Teşekkürler.
Eşim aşırı kilolu değil. 170 küsürlerde boyu var 80 kilo. Ama sigara içiyor.
Bencil denilmiş benim için ama o zaman doktora gitsin. 6 yıl oldu. Doktorun kalp yetmezliği olabilir demesi 1 yılı geçti. Yani öyle demiş. Ben yoktum yanında. Grip olunca koşa kola doktora gidip muayene oluyor. İnsan kalp hastası olduğundan şüphelenip gitmez mi doktora ? İnatçıdır, ben randevu alsam gitmeyebilir. Banyoya girince bende girip yıkıyorum onu yardım ediyprum. Ev işi yapmaz, yorgunum der. Hastada olsam yapmaya çalışırım . Eşiminde hakkını yemeyeyim zorlamaz beni şunu yap bunu yap diye.
Bir yere gidilecekse, biri gelecekse, doktor randevusu varsa veya 2 haftayı geçip artık kokudan dolayı konuşmayıp odayı terk ettiysem ve kavga ettiysem öyle banyoya girer. Ya da canı isterse. Ama en sık banyo yapışı 1 hafta o da nadiren. Daha sık banyo yaptığı, 6 yılda 2 veya 3 tür.
Anlamıyorum inanın. Ar4ık birazda randevu alsın doktora gitsin diye dün akşam sitem ettim. Defalarca söyledim daha önce randevu al, hemen sıra vermiyorlar diye.
Tamam ben yatak dersindeyim ama bu adam neyin derdinde ? Hastaysa gitsin doktora
Adam basurum var sevisemem demiş bu mu sorun.(Eski konularınızı bilmiyorum bunu belirteyim başta...)
Haksızlık ediyorsun bu bariz ortada sen vajinismus sorunu yaşarken o seni sabırla bekliyor ona haksızlık olmuyor ama adam hasta ve ufak tefek bisey değil baya büyük sorunlar bunlari dile getiriyor sana haksızlık ettiğini düşünüyorsun... o imzayı hastalıkta sağlıkta diye atmıştınız unutmayın...
Yarına kimin ne olacağı belli değil unutmayin... Sağlık sorunu hallolunca bebekte olur inşallah...
Allah acil şifalar versin...
Defalarca doktora randevu almasını istedim. Yeni aldı ve yoğunluktan dolayı yılbaşından sonrasına verdiler. 6 yıldır bu böyle. Bir iki yıl oldu galiba, bir doktor kalbinde sorun olabilir, uzmana git dedi. Ama hala gitmedi. Az önce kavga ettik ve suçlu ben oldum. Ona inanmadığını, sağlık yüzünden bitecekse bitsin dedi.Farklı bir yönelim sezdim ya da ereksiyon problemi.
Kiloyla beraber kat kat artar ikinci şık.
Ama kalp problemi, ağrı vb durumlar gerçekten tehlikeli gibi, üzerine siz düşün.
Bu kadar çabuk yorulmak ya da banyoda bile yorulabilmek enteresan.
Acaba nörolojik bir sıkıntısı olabilir mi?
Ne yazık ki gerçek. Onun yüzünden psikolojik sorunlarım çıktı ve doktora gidiyorum. Doktora anlattığımda psikiyatristim normal değil dedi.Yorumun hangi kısmı komik te gülenler olmus anlasilir gibi degil...Konu sahibi yaşadiklarin gerçek mi?Taş olsa çatlar 6 yıldır nasıl katlandin bütün bunlara.Esinin bahanesi olarak düşündüm hastaysa doktora gitsin değilse ona göre davransın sizi suçlu bulanlar aynılarını yaşasa ne durumda olurlardı çok merak ediyorum!En büyük sorunumuz empati!
Peki gripte hemen doktora gidip rapor alan, göğsümde ağrı var diye ambulans çağıran adam niye uzman doktora gitmiyor ?(Eski konularınızı bilmiyorum bunu belirteyim başta...)
Haksızlık ediyorsun bu bariz ortada sen vajinismus sorunu yaşarken o seni sabırla bekliyor ona haksızlık olmuyor ama adam hasta ve ufak tefek bisey değil baya büyük sorunlar bunlari dile getiriyor sana haksızlık ettiğini düşünüyorsun... o imzayı hastalıkta sağlıkta diye atmıştınız unutmayın...
Yarına kimin ne olacağı belli değil unutmayin... Sağlık sorunu hallolunca bebekte olur inşallah...
Allah acil şifalar versin...
Bu sayfada neler okuyorum. 2 aydır sevişmiyoruz diye boşanmaya kalkanlar var. Ben vajinusmusu tek başıma yenemem ki. Koca lazım. E kocaya diyorum hadi diye banyo yapmadım diyor. Eskiden arada yanaşırdı ama o zamanda bir kaç ayda bir.Ya birde kadina giydirmissiniz 6 yil 6 kadin 6 yılda kocasiyla 1 kez sevişmiş sana yazanları çoğu ayda 1 yapsa ortalığı kaldırır takilma.
Adamin bu kadar büyük hastalığı olsa zaten doktora gider.
Basurum var sevisemem nedir ya
Ya gay ya aseksuel bacım ne yipratiyon kendini bu kokusmusla.
Eskiden arada yanaşırdı ama bir kaç ayda bir birde yeni gelinsin, yapamazdım. Vajinusmus dediler ama onu yenmek için koca lazım. E kocaya diyorum gel deneyelim yok. Arada keyfi olursa , bir kaç ayda bir gelirdi yanıma. Ama onu da kim olsa zor yapar bence6 yilda 1 iliski. Yok yani oluru yok. Bence o isin icinde baska bir is var
Kendimi kadın olarak hissetmiyorum artık. Çirkin kabul ediyorum kendimi. Eşim bile istemiyorsa diyorum bazen. Kendime zarar verdim. İnsanlar kızdı hatta kimisi alay etti. Ama asıl sebep kendimden nefret etmem oldu. Bedenimden nefret ediyorum. Saçlarımı kazıtmakgeçti içimden. Deli gibi kıyafet alıyorum. Sanırım çirkinliğimi örtmek için. Kendimden soğudum. Bir kadın kocasının bile ilgisini çekmez mı? Tv de insanlar öpüşürken bile garip geliyorDalga geçmiyorum yeminle ama bence nurtopu gibi bir escinseliniz var evde. Yanlış anlaşılmasın escinsellerle derdim yok hatta severim kendilerini ☺. Vibrator al kendine boşanmayacaksan. Bas edilmez bu bastırılmış cinsel hayatla. Ben hastanede yatarken tuvalette sevismistik kocamla. Düz duvara tırmanır insan çok üzüldüm senin için
Kocan escinsel diyorum ben olay senle ilgili değil yani. Birde o kadar pis bir adamla yatma sakın, mikrop filan kaparsınKendimi kadın olarak hissetmiyorum artık. Çirkin kabul ediyorum kendimi. Eşim bile istemiyorsa diyorum bazen. Kendime zarar verdim. İnsanlar kızdı hatta kimisi alay etti. Ama asıl sebep kendimden nefret etmem oldu. Bedenimden nefret ediyorum. Saçlarımı kazıtmakgeçti içimden. Deli gibi kıyafet alıyorum. Sanırım çirkinliğimi örtmek için. Kendimden soğudum. Bir kadın kocasının bile ilgisini çekmez mı? Tv de insanlar öpüşürken bile garip geliyor
Bu evlilik galiba bittiKocan escinsel diyorum ben olay senle ilgili değil yani. Birde o kadar pis bir adamla yatma sakın, mikrop filan kaparsın
Hastanede ne icin yatiyodun ya merak ettimDalga geçmiyorum yeminle ama bence nurtopu gibi bir escinseliniz var evde. Yanlış anlaşılmasın escinsellerle derdim yok hatta severim kendilerini ☺. Vibrator al kendine boşanmayacaksan. Bas edilmez bu bastırılmış cinsel hayatla. Ben hastanede yatarken tuvalette sevismistik kocamla. Düz duvara tırmanır insan çok üzüldüm senin için
Mide kanamasındanHastanede ne icin yatiyodun ya merak ettim