- 16 Kasım 2014
- 732
- 362
Çalışıyor ama nedn kahkaha smile koydunuz yorumaEsiniz çalışmıyor mu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çalışıyor ama nedn kahkaha smile koydunuz yorumaEsiniz çalışmıyor mu.
Kokudan odayı terk ettıgınız adamdan cocuk yapıp omrunuzu gercekten onunla mı gecırmek ıstıyorsunuz?Teşekkürler.
Eşim aşırı kilolu değil. 170 küsürlerde boyu var 80 kilo. Ama sigara içiyor.
Bencil denilmiş benim için ama o zaman doktora gitsin. 6 yıl oldu. Doktorun kalp yetmezliği olabilir demesi 1 yılı geçti. Yani öyle demiş. Ben yoktum yanında. Grip olunca koşa kola doktora gidip muayene oluyor. İnsan kalp hastası olduğundan şüphelenip gitmez mi doktora ? İnatçıdır, ben randevu alsam gitmeyebilir. Banyoya girince bende girip yıkıyorum onu yardım ediyprum. Ev işi yapmaz, yorgunum der. Hastada olsam yapmaya çalışırım . Eşiminde hakkını yemeyeyim zorlamaz beni şunu yap bunu yap diye.
Bir yere gidilecekse, biri gelecekse, doktor randevusu varsa veya 2 haftayı geçip artık kokudan dolayı konuşmayıp odayı terk ettiysem ve kavga ettiysem öyle banyoya girer. Ya da canı isterse. Ama en sık banyo yapışı 1 hafta o da nadiren. Daha sık banyo yaptığı, 6 yılda 2 veya 3 tür.
Anlamıyorum inanın. Ar4ık birazda randevu alsın doktora gitsin diye dün akşam sitem ettim. Defalarca söyledim daha önce randevu al, hemen sıra vermiyorlar diye.
Tamam ben yatak dersindeyim ama bu adam neyin derdinde ? Hastaysa gitsin doktora
Benim eşim 25 yaşında tansiyon hastası oldu. 8 yıldır ilaç kullanıyor. Hastalığın yaşla bir ilgisi yok. Boyun ağrısı olduğu için şüphelenmiştik bizde.Esinizin tansiyon hastalığı cinsel isteksizlik yapiyor olabilir mi hani pek bir bilgim yok ama şeker hastalığı boyle yaparmis diye duymustum mesela .
Kendini nasıl bu kadar ihmal ediyor ki bende tansiyondan şüpheleniyorum boynum rahatsiz ve garip bir bicimde tansiyona sebep olabiliyormuş eşim ölçüm aleti almıyor aldırmıyor bilmemkac yasindaki dedesinde bile yokmus aletten diye. Bence.esinizi doktora siz götürün kalp bu şakası olmaz ..bu arada yaşınız kaç
Ya koku banyo falan yazmışsınız ya ona güldüm açıkçası bir de ben biraz herseye gülen birisiyimdir.. yanlis anlaşılma olmasın:)Çalışıyor ama nedn kahkaha smile koydunuz yoruma
Neden güldünüx alay edilmek için açmadım konuyuKokudan odayı terk ettıgınız adamdan cocuk yapıp omrunuzu gercekten onunla mı gecırmek ıstıyorsunuz?
Evet . Gelde anlat.. bunun icin gittigi doktor dahiliye uzmani miydi? Bende fitik var. Ancak fitigin da ilgisi varmis zaten fitik tansiyon yapabiliyormuş bazen yemekten sonra kotu hissediyorum kendimi. Size de gecmis olsun .Benim eşim 25 yaşında tansiyon hastası oldu. 8 yıldır ilaç kullanıyor. Hastalığın yaşla bir ilgisi yok. Boyun ağrısı olduğu için şüphelenmiştik bizde.
Alay edilmek istemiyorum. Gerçekten zor durumdayım. Severek, umutlarla evlendim. Hayatım çok zor geçti. Bir de üstüne bu.Ya koku banyo falan yazmışsınız ya ona güldüm açıkçası bir de ben biraz herseye gülen birisiyimdir.. yanlis anlaşılma olmasın:)
Evet sizi anlıyorum,durumunuza da üzüldüm eski konularınızı da biliyorum ancak neden ısrar?Alay edilmek istemiyorum. Gerçekten zor durumdayım. Severek, umutlarla evlendim. Hayatım çok zor geçti. Bir de üstüne bu.
Sizi kırmak istemem ama 2 hafta banyo yapmayıp artık koktuğu için banyo yapan biriyle ilişki istemeniz de bi tuhaf.Teşekkürler.
Eşim aşırı kilolu değil. 170 küsürlerde boyu var 80 kilo. Ama sigara içiyor.
Bencil denilmiş benim için ama o zaman doktora gitsin. 6 yıl oldu. Doktorun kalp yetmezliği olabilir demesi 1 yılı geçti. Yani öyle demiş. Ben yoktum yanında. Grip olunca koşa kola doktora gidip muayene oluyor. İnsan kalp hastası olduğundan şüphelenip gitmez mi doktora ? İnatçıdır, ben randevu alsam gitmeyebilir. Banyoya girince bende girip yıkıyorum onu yardım ediyprum. Ev işi yapmaz, yorgunum der. Hastada olsam yapmaya çalışırım . Eşiminde hakkını yemeyeyim zorlamaz beni şunu yap bunu yap diye.
Bir yere gidilecekse, biri gelecekse, doktor randevusu varsa veya 2 haftayı geçip artık kokudan dolayı konuşmayıp odayı terk ettiysem ve kavga ettiysem öyle banyoya girer. Ya da canı isterse. Ama en sık banyo yapışı 1 hafta o da nadiren. Daha sık banyo yaptığı, 6 yılda 2 veya 3 tür.
Anlamıyorum inanın. Ar4ık birazda randevu alsın doktora gitsin diye dün akşam sitem ettim. Defalarca söyledim daha önce randevu al, hemen sıra vermiyorlar diye.
Tamam ben yatak dersindeyim ama bu adam neyin derdinde ? Hastaysa gitsin doktora
Evet düşündüm ama annem kalp hastası ve kanser atlattı ışın tedavisi gördü. Babam yok. Eve geri dönersem annem çok üzülür. Ve ben eşimin düzeleceğini umut ettim bu güne kadar. Hep söz verdi.Evet sizi anlıyorum,durumunuza da üzüldüm eski konularınızı da biliyorum ancak neden ısrar?
Cinsellik yok aranizda
Esiniz banyo yapmıyor
Doktora gitmiyor vs birsuru sorun var. Boşanmayı hic düşündünüz mu bu evlilik sizin psikolojinizi bozuyor bence.
Çok geçmiş olsun canım fıtıkta zor Allah yardımcın olsun. Bizim gitmediğimiz doktor kalmadı aylarca süren baş ağrıların sebebini bulmak için. Sonra ben söyledim tansiyondan olmasın hadi bir ölçelim diye. Baktık ki tansiyon 17ye 14.5 şoke olduk. Beyin cerrahı uygun dozda ilaçları reçete etti aynı zamanda ağrılarını kesmek için iki ilaç daha kullanıyor maalesef.Evet . Gelde anlat.. bunun icin gittigi doktor dahiliye uzmani miydi? Bende fitik var. Ancak fitigin da ilgisi varmis zaten fitik tansiyon yapabiliyormuş bazen yemekten sonra kotu hissediyorum kendimi. Size de gecmis olsun .
Sizi üzmek istemem ama gerçek ne yazık ki. Geçmiş konulara bakın. İşten atılmıyor çünkü kadrolu ve işini düzgün yapıyor. Tahmin ettiğiniz gibi de iğrenç kokmuyor. Çünkü bende bazı insanlarla konuşuyorum ve odadan çıkınca cam açıyoruz. Eşim o kadar değil. Ama evde rahatsız oluyorum haliyle.Konuda cidden tutarsizliklar var. Yani adam banyo yapamiyor ama ise gidiyor. Bas agrisi, basur deniliyor fakat bu bahane ile en fazla 1 yil geçer. Kalan 5 yil ne oluyor?
Konu sahibide esi ile beraber banyoya giriyormus, eh o zaman niye halen 2 saat sürüyor? Banyomu yapiliyor, atommu parçalaniyor belli degil.
Madem adam çalisiyor, nasil o koku ile gidip çalisabiliyor? Coktandir isten atilmaliydi.
Bana yine fakeçi diyecekler ama gerçekten konu o kadar tutarsiz ki, nerden tutsan elinde kalacak cinsten.
Alay edilmek istemiyorum. Gerçekten zor durumdayım. Severek, umutlarla evlendim. Hayatım çok zor geçti. Bir de üstüne bu.
Hangi yorum altına hangi emojıyı koyacağımı kimseye sormayacagım. Site emojı vermıs kullanıyorum.Neden güldünüx alay edilmek için açmadım konuyu
Sizi üzmek istemem ama gerçek ne yazık ki. Geçmiş konulara bakın. İşten atılmıyor çünkü kadrolu ve işini düzgün yapıyor. Tahmin ettiğiniz gibi de iğrenç kokmuyor. Çünkü bende bazı insanlarla konuşuyorum ve odadan çıkınca cam açıyoruz. Eşim o kadar değil. Ama evde rahatsız oluyorum haliyle.
Bugün yarın diye diye 6 yıl geçti. Kime anlatsam inanmaz biliyorum ama ne yazık ki gerçek. Çok şık ağlıyorum neden ben diye. Boşanamama sebeplerimden biride bu. Kimseye bu kadar saçma bi şeyi anlatamam. İnanmazlar. Ve ilginç ki etrafım ailem arkadaşlarım ve iş arkadaşları eşimi çok seviyor, çok iyi diyor. Boşanırsam insanlar kabahati bende bulacaklar
Ben alay edilecek biri değilim. Bunu istemedim sizden. Ama siz bilirsiniz . Allah a havale ediyorum alay edeniHangi yorum altına hangi emojıyı koyacağımı kimseye sormayacagım. Site emojı vermıs kullanıyorum.
Emojı kullanmak alay edilmek ne alaka? Bence daha muhım konularınız var emojılere cok takılmayın.Ben alay edilecek biri değilim. Bunu istemedim sizden. Ama siz bilirsiniz . Allah a havale ediyorum alay edeni
Bakın konu zor anlatmakta sıkıntı olabilir. Ama durum bu. İşyerinde parfüm falan gizliyor . Daha detaylı anlatmak istemiyorum. Kendi başınıza gelmediği neden doğruluğundan şüphe duydunuz ki ? Burada yorum isteyen onlarca insan var. Onlara da söyleyin aynı şeyi. Kolay mı boşanmak ? Annem kalp ameliyatı oldu ve kanser atlattı. Şimdi gidersem ne olacak sağlığı? Düşündüğüm bir ton şey var. Sadece kalp hastalığında bu normal mı fikir almak istedim. Alay edilmek veya yalancılıkla suçlanmak değilIki sayfa önce esinin bazen o kadar koktugu için, ayni odada kalamadigini söylüyordun. Yada çok koktugunda ancak banyoya girdigini,..
Ben söyleyeceklerimi söyledim. Bu sekilde daha öncede konular açmistin ve herkes tavsiyelerde bulunmustu. Bosanmazsan, her hafta konumu açacaksin? Millletin ne dedigi niye önemli olsun? Bosanmak istiyorsan, bosan, avukat tut. Sanki millet sizi bosayacak. Hakem bosuyor neticede.
Neyse benden bu kadar. Iyi forumlar dilerim.