Hatalı mıyım?

Farklı bir yönelim sezdim ya da ereksiyon problemi.
Kiloyla beraber kat kat artar ikinci şık.

Ama kalp problemi, ağrı vb durumlar gerçekten tehlikeli gibi, üzerine siz düşün.
Bu kadar çabuk yorulmak ya da banyoda bile yorulabilmek enteresan.
Acaba nörolojik bir sıkıntısı olabilir mi?

Teşekkürler.
Eşim aşırı kilolu değil. 170 küsürlerde boyu var 80 kilo. Ama sigara içiyor.
Bencil denilmiş benim için ama o zaman doktora gitsin. 6 yıl oldu. Doktorun kalp yetmezliği olabilir demesi 1 yılı geçti. Yani öyle demiş. Ben yoktum yanında. Grip olunca koşa kola doktora gidip muayene oluyor. İnsan kalp hastası olduğundan şüphelenip gitmez mi doktora ? İnatçıdır, ben randevu alsam gitmeyebilir. Banyoya girince bende girip yıkıyorum onu yardım ediyprum. Ev işi yapmaz, yorgunum der. Hastada olsam yapmaya çalışırım . Eşiminde hakkını yemeyeyim zorlamaz beni şunu yap bunu yap diye.
Bir yere gidilecekse, biri gelecekse, doktor randevusu varsa veya 2 haftayı geçip artık kokudan dolayı konuşmayıp odayı terk ettiysem ve kavga ettiysem öyle banyoya girer. Ya da canı isterse. Ama en sık banyo yapışı 1 hafta o da nadiren. Daha sık banyo yaptığı, 6 yılda 2 veya 3 tür.
Anlamıyorum inanın. Ar4ık birazda randevu alsın doktora gitsin diye dün akşam sitem ettim. Defalarca söyledim daha önce randevu al, hemen sıra vermiyorlar diye.
Tamam ben yatak dersindeyim ama bu adam neyin derdinde ? Hastaysa gitsin doktora
Yorumun hangi kısmı komik te gülenler olmus anlasilir gibi degil...Konu sahibi yaşadiklarin gerçek mi?Taş olsa çatlar 6 yıldır nasıl katlandin bütün bunlara.Esinin bahanesi olarak düşündüm hastaysa doktora gitsin değilse ona göre davransın sizi suçlu bulanlar aynılarını yaşasa ne durumda olurlardı çok merak ediyorum!En büyük sorunumuz empati!

(Eski konularınızı bilmiyorum bunu belirteyim başta...)
Haksızlık ediyorsun bu bariz ortada sen vajinismus sorunu yaşarken o seni sabırla bekliyor ona haksızlık olmuyor ama adam hasta ve ufak tefek bisey değil baya büyük sorunlar bunlari dile getiriyor sana haksızlık ettiğini düşünüyorsun... o imzayı hastalıkta sağlıkta diye atmıştınız unutmayın...
Yarına kimin ne olacağı belli değil unutmayin... Sağlık sorunu hallolunca bebekte olur inşallah...
Allah acil şifalar versin...:KK69:

Ya birde kadina giydirmissiniz 6 yil 6 kadin 6 yılda kocasiyla 1 kez sevişmiş sana yazanları çoğu ayda 1 yapsa ortalığı kaldırır takilma.
Adamin bu kadar büyük hastalığı olsa zaten doktora gider.
Basurum var sevisemem nedir ya 😃
Ya gay ya aseksuel bacım ne yipratiyon kendini bu kokusmusla.

Haksızlık ediyorsun bu bariz ortada sen vajinismus sorunu yaşarken o seni sabırla bekliyor ona haksızlık olmuyor ama adam hasta ve ufak tefek bisey değil baya büyük sorunlar bunlari dile getiriyor sana haksızlık ettiğini düşünüyorsun... o imzayı hastalıkta sağlıkta diye atmıştınız unutmayın...
Yarına kimin ne olacağı belli değil unutmayin... Sağlık sorunu hallolunca bebekte olur inşallah...
Adam basurum var sevisemem demiş bu mu sorun.
E doktora gitmis bir şeyin yok demiş kadin 6 yıldır git doktora diyor adam gitmiyor.
Sizce 6 yilda 1 kez sevismek normal mi?
Kadin tabi vajinusmus olacak olmayip napsin.
Girisler bile tikanir yahu 😃 evlilik seksi de icerir
6 yil paşa hastalığa care aramayacak ama tık yok bariz yalan 2 haftada bir yikanmasi dusta 2 saat surmesi falan aşırı anormal bir kere kadına yuklenmeyin yani.

Farklı bir yönelim sezdim ya da ereksiyon problemi.
Kiloyla beraber kat kat artar ikinci şık.

Ama kalp problemi, ağrı vb durumlar gerçekten tehlikeli gibi, üzerine siz düşün.
Bu kadar çabuk yorulmak ya da banyoda bile yorulabilmek enteresan.
Acaba nörolojik bir sıkıntısı olabilir mi?
Defalarca doktora randevu almasını istedim. Yeni aldı ve yoğunluktan dolayı yılbaşından sonrasına verdiler. 6 yıldır bu böyle. Bir iki yıl oldu galiba, bir doktor kalbinde sorun olabilir, uzmana git dedi. Ama hala gitmedi. Az önce kavga ettik ve suçlu ben oldum. Ona inanmadığını, sağlık yüzünden bitecekse bitsin dedi.

Yorumun hangi kısmı komik te gülenler olmus anlasilir gibi degil...Konu sahibi yaşadiklarin gerçek mi?Taş olsa çatlar 6 yıldır nasıl katlandin bütün bunlara.Esinin bahanesi olarak düşündüm hastaysa doktora gitsin değilse ona göre davransın sizi suçlu bulanlar aynılarını yaşasa ne durumda olurlardı çok merak ediyorum!En büyük sorunumuz empati!
Ne yazık ki gerçek. Onun yüzünden psikolojik sorunlarım çıktı ve doktora gidiyorum. Doktora anlattığımda psikiyatristim normal değil dedi.

Peki gripte hemen doktora gidip rapor alan, göğsümde ağrı var diye ambulans çağıran adam niye uzman doktora gitmiyor ?

Ya birde kadina giydirmissiniz 6 yil 6 kadin 6 yılda kocasiyla 1 kez sevişmiş sana yazanları çoğu ayda 1 yapsa ortalığı kaldırır takilma.
Adamin bu kadar büyük hastalığı olsa zaten doktora gider.
Basurum var sevisemem nedir ya 😃
Ya gay ya aseksuel bacım ne yipratiyon kendini bu kokusmusla.
Bu sayfada neler okuyorum. 2 aydır sevişmiyoruz diye boşanmaya kalkanlar var. Ben vajinusmusu tek başıma yenemem ki. Koca lazım. E kocaya diyorum hadi diye banyo yapmadım diyor. Eskiden arada yanaşırdı ama o zamanda bir kaç ayda bir.

6 yilda 1 iliski. Yok yani oluru yok. Bence o isin icinde baska bir is var
Eskiden arada yanaşırdı ama bir kaç ayda bir birde yeni gelinsin, yapamazdım. Vajinusmus dediler ama onu yenmek için koca lazım. E kocaya diyorum gel deneyelim yok. Arada keyfi olursa , bir kaç ayda bir gelirdi yanıma. Ama onu da kim olsa zor yapar bence

İlk mesajı da düzenleyeceğim. Önce buraya yazayım . Nihayet randevu aldı ama yılbaşından sonraya. Öncelikle birlikte olmak değil ilkderdim. Düzenli banyo. İşine devam eden, yeri gelince dışarıda gezen adam banyosunu da yapar herhalde. Ama yok. On gün oldu galiba en son yapalı. Sabah güzellikle söyledim. Kendimi iyi hissedersem dedi. Az önce yine dedim, hatta buradaki kızların tavsiyesi ile gel bende yardım edeyim dedim. Yorgunum, karnım şiş falan dedi. Karni şişken banyo yaparsa kalbe zararlıymış. Öyle diyor. Yarın iş var, biliyorum haftasonuna kadar asla yapmaz. Kavga ettik. Sen bana inanmıyorsun diyor. Şimdiye kadar neden randevu almadın dedim. Bu kadar geç tarihe randevu vereceklerini nerden bileyim dedi. Sen bana inanmıyorsun diyor. Sende bana inanmıyorsun dedim. Annem kalp ameliyatı oldu. Doktor, tamam banyo yapabilirsin der demez, kadın evde kimse yokken girmiş yapmış banyosunu. Kızdım hatta bize gel diye. Çok rahatsız oldum kendimden kızım dedi. Bu örneği verdim ama yok. Bu iş biterse bundan bitecek, dedim. Eşimde bana bu benim sağlık problemim , bu sebeptenbitecekse bitsin dedi.
Ev işi yapmaz, ayda iki belki üç kez tabakları falan sofraya taşır. Aradada yemekten sonra mutfağa götürür. İkimizde çalışıyoruz ve aynı saatte çıkıyoruz. Yemek, ütü, bulaşık, çamaşır, aklınıza ne gelirse hiç birine karışmaz. Çöpü atar, şu alır sadece. Birde haftasonlari markete gider. Haftaiçi ise buluşur birlikte alırız alınacakları. Eşyaları taşır falan. Banyo yapacağı gün hiç iş istemem, dışarı çıkmaz. Yorulmasın, başı ağrıması , bahanesi olmasın diye istemem hiç bir şey . Yine de 2-3 haftada bir yapar banyoyu. Pazar günleri bir bahane bulur hep. Hep söz verir banyodan sonra normal olacak evliliğimiz diye. Ama 6 yıl geçti.
Bu evliliği yürütmek ne kadar mantıklı ? Etrafınızda var mı kalp hastası, yaptığı normal mı eşimin? Bugün hiç dışarı çıkmadı mesela.
Çok sevdim çok sabrettim, en ufak şeyde kaçan olmak istemedim. Ama yyürütemiyorum.suçluluk duyuyorum

Dalga geçmiyorum yeminle ama bence nurtopu gibi bir escinseliniz var evde. Yanlış anlaşılmasın escinsellerle derdim yok hatta severim kendilerini ☺️. Vibrator al kendine boşanmayacaksan. Bas edilmez bu bastırılmış cinsel hayatla. Ben hastanede yatarken tuvalette sevismistik kocamla. Düz duvara tırmanır insan çok üzüldüm senin için 😔

Dalga geçmiyorum yeminle ama bence nurtopu gibi bir escinseliniz var evde. Yanlış anlaşılmasın escinsellerle derdim yok hatta severim kendilerini ☺. Vibrator al kendine boşanmayacaksan. Bas edilmez bu bastırılmış cinsel hayatla. Ben hastanede yatarken tuvalette sevismistik kocamla. Düz duvara tırmanır insan çok üzüldüm senin için 😔
Kendimi kadın olarak hissetmiyorum artık. Çirkin kabul ediyorum kendimi. Eşim bile istemiyorsa diyorum bazen. Kendime zarar verdim. İnsanlar kızdı hatta kimisi alay etti. Ama asıl sebep kendimden nefret etmem oldu. Bedenimden nefret ediyorum. Saçlarımı kazıtmakgeçti içimden. Deli gibi kıyafet alıyorum. Sanırım çirkinliğimi örtmek için. Kendimden soğudum. Bir kadın kocasının bile ilgisini çekmez mı? Tv de insanlar öpüşürken bile garip geliyor

Kendimi kadın olarak hissetmiyorum artık. Çirkin kabul ediyorum kendimi. Eşim bile istemiyorsa diyorum bazen. Kendime zarar verdim. İnsanlar kızdı hatta kimisi alay etti. Ama asıl sebep kendimden nefret etmem oldu. Bedenimden nefret ediyorum. Saçlarımı kazıtmakgeçti içimden. Deli gibi kıyafet alıyorum. Sanırım çirkinliğimi örtmek için. Kendimden soğudum. Bir kadın kocasının bile ilgisini çekmez mı? Tv de insanlar öpüşürken bile garip geliyor
Kocan escinsel diyorum ben olay senle ilgili değil yani. Birde o kadar pis bir adamla yatma sakın, mikrop filan kaparsın 😠

Sizi tebrik ediyorum👏👏👏 6 yıl beklenir mi ya hu! Ya ciddi bir seyi varsa adamin. Pat diye ölüp giderse ne olacak🙄
Yok eger ciddi bi seyi yoksa iliskiniz bitmis demektir. Bosanmaniz mantikli. Bazi ciftler baslarda yasanan vajinusmus benzeri cinsel problemlerden sonr birbirinden kopabiliyor. Yakin arkadasim 9 yil mucadele ettikten sonra esi bir turlu evliligi devam ettirmeye ve tedaviye razi olmadigi icin ayrilmak zorunda kaldi. Esi o surecte kendisinden sogumus söyledigine göre. Velhasil böyle seyler de olabiliyor.
Ancak eger ilk dedigimse para falan bulup bulusturup özele gidin hemen bence kalp sakaya gelmez

Dalga geçmiyorum yeminle ama bence nurtopu gibi bir escinseliniz var evde. Yanlış anlaşılmasın escinsellerle derdim yok hatta severim kendilerini ☺. Vibrator al kendine boşanmayacaksan. Bas edilmez bu bastırılmış cinsel hayatla. Ben hastanede yatarken tuvalette sevismistik kocamla. Düz duvara tırmanır insan çok üzüldüm senin için 😔
Hastanede ne icin yatiyodun ya merak ettim😜

X