- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.194
- 78
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya utanmadan bir de evime, düğünüme falan mı gelecek düşündüm de şimdi. Gelmesin yani, istemiyorum böyle bir insanı ben. Nişanlım tabi bana destek olacak, bu "...na takılmak" mı oluyor, bir de yazmadım gerisini "Sarı saç, renkli göz gördün diye kudurdun" falan öyle pis pis şeyler söylemiş. Kayınvalidem böyle terbiyesizleşeceksen seni bir daha görmek istemiyoruz demiş. Off ne gerek var böyle şeylere ya, yazarken bile geriliyorum. Kocası olacak tip de hiçbir şey yapmıyor, her daim morfin almış gibi.
İsimlerin olduğu kısımları kendi nickim, X'li, Y'li falan yazacağım.
"Merhaba Astoria. Aradım seni ama görmedin sanırım. X'i (nişanlım) de aradım konuştuk ama benim gösterdiğim olgunluğu o gösteremedi. Senin bu olgunluğu göstereceğini düşünüyorum. Kulağına birtakım doğruluğu olmayan söylentiler gelmiş sanırım. Bunların hiçbirisi doğru değil. Seni ilk gördüğüm günden beri seviyorum ve kendime çok yakın buluyorum. Y (nişanlımın abisi) de çok üzgün. Telefonunu toplantıda olduğu için açamamış sonradan sana dönmeyi unutmuş. Lütfen aramıza üçüncü kişilerin girmesine izin verme. Ben seni çok samimi gördüğüm için kırgınlığım bu yüzden. Senin beni unutmayacağını biliyorum. Annene çok selamlar, babaannenin ellerinden öperim. Müsait olduğunuz bir gün Y ile birlikte hoşgeldin ziyaretine gelmek isteriz. Sevgiler."
Aslinda ben senin o kadar pasif oldugunu dusunmuyorum , eski konularda burada seni kizdiranlara gayet guzel tepkini verdigin de oldu , yani cok alttan alan biri degilsin aslinda , sanirim aileler isin icinde oldugu icin daha sakin kaliyorsun , ama dedigim gibi bu kadina karsi altta kalma , o zaman zaten o susup pusup oturacak
Dunur olacaginiz ailede iletisim ve niyet sorunu var. Elti hanim ve mustakbel kayinbiraderiniz agirlikliklarini ortaya koymuslar,cazgirlikla. Mustakbel kayinvalideniz agir oturakli bir hanim degil ki gelen topu savusturamamis bir de size anlatmis olani biteni. Ne yapabilirim derseniz,onlarin frekansina inmeyin. Hayatinizi bilmesinler,nisanlinizla ortak karar alip ben seni bilirim sen de beni gibi. Ben babaannenize uzuldum. Elti hanimin tatavasina kadina saygisizlik yapilmis.
Yemek davetini iptal etmeniz hiç olmamış.
O mesaja içimdeki blair cadısı, hımmm demek nişanlım ve kayınvalidem yalancı. Bunu öğrendiğim iyi oldu, hemen gidip yüzleşeceğim onlarla, mesajını da gösterip siz yalancısınız diyeceğim,bakın kaç yıllık gelininiz ne diyor, siz anlaşmayalım kavga edelim mi istiyorsunuz diyeceğim diye mesaj at diyor. Ama siz bana ve blair cadısına uymayın.![]()
Düğününüz neden mahvolsun ki? Eltiniz gelirse kesin bir şey yapar şu mesajından belli çok sinsi. Bence de cevapla "nişanlım ve kayınvalidemin yalan söylediğini iddia etmişsin ben bu mesajı kendilerine ileteceğim yüzleşin benden de uzak dur" de. Bir daha asla cesaret edemez size böyle davranmaya.
O sizin naif bir insan olduğunuzu fark etmiş hakimiyet kurmaya çalışmış. Bunun üstünü kapatırsanız ya düğünde ya düğünden sonra yine yapar.
Endişenizi anladım çekingen biri değilsiniz zaten ama bu endişenizi o da hissederse tepenize çıkar.
Mesela kv boşboğaz demişsiniz. Eltinize sizin için "düğün öncesi gerginlik istemiyor" dese bu tip sizi huzursuz edecek şeyler yapmaya devam eder.
Bence bırakın bu mesele 1 2 gün içinde çözülsün. Elti kim ya benim annem kendi eltisinin numarasını bile bilmez. Sıkmayın canınızı
Düğüne istemiyorsanız bunu nişanlınıza açıkça söyleyin. Çünkü o kadında “ne var canım, aile arasında olur böyle şeyler” deyip davetli olmadığı halde düğüne gelebilecek bir potansiyel gördüm. Hatta düğüne yakın kv ve kp ile arasını düzeltip, sizden özür dilemeden hiçbir şey olmamış gibi davranmak isteyebilir. Nişanlınız düğünde kimi istediğinizi, istemediğinizi önceden net olarak bilsin.
Vay anasına. Özür vs dilemeden hiçbir şey olmamış gibi davranmak isteyeceğini tahmin etmiştim de bu kadarını tahmin etmemiştim. Tam ruh hastası çıktı. Minicik beyniyle manipüle etmeye çalışıyor bir de.
İsimlerin olduğu kısımları kendi nickim, X'li, Y'li falan yazacağım.
"Merhaba Astoria. Aradım seni ama görmedin sanırım. X'i (nişanlım) de aradım konuştuk ama benim gösterdiğim olgunluğu o gösteremedi. Senin bu olgunluğu göstereceğini düşünüyorum. Kulağına birtakım doğruluğu olmayan söylentiler gelmiş sanırım. Bunların hiçbirisi doğru değil. Seni ilk gördüğüm günden beri seviyorum ve kendime çok yakın buluyorum. Y (nişanlımın abisi) de çok üzgün. Telefonunu toplantıda olduğu için açamamış sonradan sana dönmeyi unutmuş. Lütfen aramıza üçüncü kişilerin girmesine izin verme. Ben seni çok samimi gördüğüm için kırgınlığım bu yüzden. Senin beni unutmayacağını biliyorum. Annene çok selamlar, babaannenin ellerinden öperim. Müsait olduğunuz bir gün Y ile birlikte hoşgeldin ziyaretine gelmek isteriz. Sevgiler."
2 hatan var....birincisi yemeği iptal etmen, ikincisi onu araman....yemeğe çağırmak zorunda değilsin onu...Merhaba herkese, umarım mutlu bir hafta geçiriyorsunuzdur.
Nişanlılık döneminde birisi olarak yine saçmasapan olayların olduğu bir süreçten geçiyorum. Bu saate kadar telefonda konuştum ve her kafadan bir ses çıkmasından başım ağrıdı artık. Sizin de bir fikrinizi almak istedim. Eski konularımı okuyanlar bilirler, konu nişanlımın ailesiyle tanıştığımdan beri benden sebepsiz bir şekilde hoşlanmayan, net bir kavgamızın olmadığı ancak aramızda bir "soğuk savaşın" olduğu (şu an pek soğuk sayılmaz ya) eltimle ilgili.
Ben ailemden ayrı bir şehirde kardeşimle birlikte yaşıyorum. Annemler de bana ziyarete geldiler, normalde sıklıkla gelip gitmezler. Bir süre daha bende kalacaklar. Bu arada annemlerden kastım annem ve babaannem, babam yok her zamanki gibi yurt dışında, neyse. Sağ olsunlar kayınvalidemler annemler gelince bizi yemeğe davet ettiler. Eltim tatildeydi o sırada, yemeğe katılmamıştı. Babaannem de bizim de onları yemeğe almamız lazım deyince ben de onları yemeğe çağırdım ama eltimi özel olarak aramadım yani, zaten normalde de pek hazzetmiyorum. Aklıma gelseydi arardım aslında ama kayınvalidemlerle olan yemekte olmadığından mıdır nedir, aklımdan çıkmış. Eltim tatilden dönmüş (gittiğinden dahi haberim sonradan oldu, döndüğünden hiç yok), kayınvalideme mi gelmek istemişler benim yemeğe alacağım gün nedir, kayınvalidem de "Biz Astoria'lara yemeğe gidiyoruz o gün" demiş. Tamam beni normalde de pek sevmediğini biliyordum ama kıyametleri koparmış eltim. Yok beni niye davet etmedi de bak işte görüyor musun beni ne kadar sevmiyor da benden nefret ediyor da... Astoria'ya giden benim yüzümü görmesin'e kadar vardırmış. O kadar üzüldüm ki... Kayınvalidem anlattı bir de bunları bana keşke anlatmasaydı. Nişanlım da olaya dahil olmuş, "Sen Astoria hakkında nasıl böyle konuşabilirsin, onunla kendini kıyaslayacaksan sen git bu aileden" demiş o da, olaylar olmuş bir sürü. Kayınvalidem anlatınca gittim nişanlıma sordum inanamadığım için, o da böyle olduğunu söyledi. Yemek daveti iptal oldu haliyle, yani aslında onlar gelmek istediler de ben kabul etmedim böyle olunca. İçimden gelmedi. Eltimi aradım açmadı, eşini aradım o da meşgule attı geri dönmedi.
Ya kızlar, çok üzgünüm. Çok bozuldum. Hadi ben yemeğe davet etmemiş olayım, bu kadar nefret edeceğin, "Astoria'ya giden benim yüzümü görmesin" dedirtecek kadar ne yapmış olabilirim sana ben? Yine de aradım, vallahi özür de dileyecektim. Mesaj falan atayım mı sabah durumu açıklayan bir şekilde, ne yapayım? Başım ağrıyor artık. Babaannem de ayrı sinirlendi evde, "Arayacağım ben konuşacağım" dedi, karışmasın diye onu zor zapt ettim. Annem deseniz ne oldu anlamadı bile. Kardeşim deseniz ayrı sinirli. Ya ben ne yapacağım böyle, bu kadın evlendiğimde beni çok yıpratacak buna eminim artık.
Okuduğunuz için teşekkür ederim.
sıze gonderdıgı mesajı sılmeyın ama kımseye de gostermeyın ortalık karıstırmak olur onun ıstedıgı aslında bu sızı o duruma dusurmekYani biraz büyüklere önem veriyorum, normalde 1 kez düşünüyorsam onlarla konuşurken 2 kez düşünüp laflarımı söylemeye çalışıyorum ama kimi insan da bu gösterdiğim saygıyı hak etmiyor. Nişanlı olmasak sorun yoktu ben kimseyi karıştırtmazdım ama artık aileler iç içe girdi, o yüzden biraz çekiniyorum.
Hem anneme hem babaanneme büyük saygısızlık oldu. Nişanlım, kayınvalidem, kayınbabam defalarca arayıp özür dilediler ama pek bir faydası olmadı. Babaannem çok kızgın.
İçimden gelmedi o halde davet vermek, bir de yemek masasında elti muhabbetini çekecek halim de hiç yoktu. Kimsenin gülüp eğleneceğini sanmıyorum o masada, herkes onun muhabbetini yapacaktı. Bizimkiler gitmeden alırım yine yemeğe, aradan biraz zaman geçsin.
Blair cadısı aslında tam da yapılması gerekeni söylüyor ama ben de aceleyle davranmak istemiyorum. Nişanlım gelsin de, onu bilgilendirdikten sonra belki bir geri cevap atarım ona. Ailede benden başka sakin insan da yok ki herkes gergin ehehe.
Teşekkür ederim, nişanlımı bilgilendirmem gerektiğini söyledi çoğunluk. Ona haber verdikten sonra dediğiniz tarzda kısa ve soğuk bir mesaj atacağım. Konunun da kapanacağını umuyorum, kendi aralarında ne yaparlarsa yapsınlar artık.
Evet dediğiniz doğru, o yüzden mesajı göstermeyi düşünüyorum. Zaten kendisi de pek istemiyor şu an, bunu bilse hiç istemez diye düşünüyorum.
sıze gonderdıgı mesajı sılmeyın ama kımseye de gostermeyın ortalık karıstırmak olur onun ıstedıgı aslında bu sızı o duruma dusurmek
samımı olsaydı mesaj atmak yerıne arar ya yanlıs anlasılma olmus bende dahıl olmak ısterım onu cok sevdım hem babanesının annesının sohbetını gormek ısterım benım oldugum gun gıdılsın dedım aslında dıyebılırdı oyuzden maşası olmayın kımseye mesajı soylemeyın sılmeyınde dursun bır eltıye mesafelı olun kotu de olmayın boyle ınsanlarla kotu olunmaz
doğru olanı yaptın,cevap verseydin senin dediklerini çarpıtarak aynısını o yapacaktı senin üzerine gelerekMilana22
Yokuspokus
illedeben
derin sularda
Nooption
Aceleyle yazıyorum, aklıma gelmeyenler olduysa kusura bakmasın. Dışarıdayız da, bizimkilere çaktırmamaya çalışarak yazıyorum. Nişanlıma gösterdim mesajı. Bak olay çıkartmak yok nolursun, benim birazcık hatrım varsa dedim tamam dedi ama mesajı görünce delirdi. İlişkimiz boyunca ilk defa bu kadar sinirli gördüm, öyle söyleyeyim. Babaannemlerin zaten haberi yok, bir kardeşim biliyor. Nişanlımı benim odama soktum, orada delirsin rahat rahat diye. Kardeşime de babaannemleri dışarı çıkartmasını söyledim, caddeye yakın evimiz orada bir dolu kafe var orada otursunlar, köpeği de yürüyüşe çıkartmış olursunuz, biz de geliyoruz peşlerinden dedim. Çünkü biliyorum nişanlım bağırıp çağıracak, babaannemler duymasın dedim (Buna da niye duymadı duysun demeyin valla tansiyonu var babaannemin bir şey diyemem)
Bizimkileri gönderdim koşa koşa odaya gittim, Allahtan benim odam dipte. İçeri bir girdim, kadını aramış bu nasıl bağırıp çağırıyor telefonda aklım durdu. "Sen Astoria'yla benim aramı mı açmaya çalışıyorsun, sen ne şerefsizsin" bilmem ne kadına saydırıp duruyor, "Sus" diye ağzımla işaret ediyorum dinlemedi. O da ona saydırıyor bağırıp çağırıyor, sesi geliyor telefondan. Sonra ne oldu anlamadım bir şeyler dedi galiba birden parladı, "Bizden uzak dur, Astoria'ya yaklaşma. Onu bir daha üzersen bu mesajını herkese gösterir, seni ailede rezil ederim, insan içine çıkamazsın" dedi yüzüne kapattı. İlk defa bu kadar sinirli gördüm, daha önce bizim doğru dürüst kavga etmişliğimiz dahi yok. Sonra gitti abisine mesaj attı, kadının mesajını gönderdi. Bu mesajdan şimdilik kimseye bahsetmeyeceğini, abisi olarak haklının yanında olduğu sürece başının üzerinde yeri olduğunu ama eşine saygısızlık yapan birini çevresinde istemediğini, dahil etmeye çalışırsa onu da sileceğini yazdı. Ne konuştunuz dedim söylemedi. "Benim yüzümden oldu her şey" dedim, "Seninle bir alakası yok saçmalama" dedi. Ama çok üzgündü belli. Cevap gelmedi abisinden bu arada.
Çok kötü hissediyorum kendimi hala. Her şey benim yüzümden olmuş gibi, durduk yere ailesiyle arası açıldı çocuğun. Bizimkilerin yanına kafeye gittik ama ikimizin de suratı beş karış haliyle. 10 dakika oturdu kalktı benim uykum geldi yatacağım diye. Benim de hiç keyfim yok. Babaannem soruyor, migrenim tuttu dedim. Mesaj attım nişanlıma "Nasıl oldun?" diye, cevap vermedi.
doğru olanı yaptın,cevap verseydin senin dediklerini çarpıtarak aynısını o yapacaktı senin üzerine gelerek
üzülme hiç
nişanlını tek bir konuda haksız buldum,o da şerefsiz vs kelimeleri kullanmış olması, ne kadar reddederse etsin illa ki yüz yüze bakacaklar en azından abisine olan saygısından hakaret etmemeliydi
Milana22
Yokuspokus
illedeben
derin sularda
Nooption
Aceleyle yazıyorum, aklıma gelmeyenler olduysa kusura bakmasın. Dışarıdayız da, bizimkilere çaktırmamaya çalışarak yazıyorum. Nişanlıma gösterdim mesajı. Bak olay çıkartmak yok nolursun, benim birazcık hatrım varsa dedim tamam dedi ama mesajı görünce delirdi. İlişkimiz boyunca ilk defa bu kadar sinirli gördüm, öyle söyleyeyim. Babaannemlerin zaten haberi yok, bir kardeşim biliyor. Nişanlımı benim odama soktum, orada delirsin rahat rahat diye. Kardeşime de babaannemleri dışarı çıkartmasını söyledim, caddeye yakın evimiz orada bir dolu kafe var orada otursunlar, köpeği de yürüyüşe çıkartmış olursunuz, biz de geliyoruz peşlerinden dedim. Çünkü biliyorum nişanlım bağırıp çağıracak, babaannemler duymasın dedim (Buna da niye duymadı duysun demeyin valla tansiyonu var babaannemin bir şey diyemem)
Bizimkileri gönderdim koşa koşa odaya gittim, Allahtan benim odam dipte. İçeri bir girdim, kadını aramış bu nasıl bağırıp çağırıyor telefonda aklım durdu. "Sen Astoria'yla benim aramı mı açmaya çalışıyorsun, sen ne şerefsizsin" bilmem ne kadına saydırıp duruyor, "Sus" diye ağzımla işaret ediyorum dinlemedi. O da ona saydırıyor bağırıp çağırıyor, sesi geliyor telefondan. Sonra ne oldu anlamadım bir şeyler dedi galiba birden parladı, "Bizden uzak dur, Astoria'ya yaklaşma. Onu bir daha üzersen bu mesajını herkese gösterir, seni ailede rezil ederim, insan içine çıkamazsın" dedi yüzüne kapattı. İlk defa bu kadar sinirli gördüm, daha önce bizim doğru dürüst kavga etmişliğimiz dahi yok. Sonra gitti abisine mesaj attı, kadının mesajını gönderdi. Bu mesajdan şimdilik kimseye bahsetmeyeceğini, abisi olarak haklının yanında olduğu sürece başının üzerinde yeri olduğunu ama eşine saygısızlık yapan birini çevresinde istemediğini, dahil etmeye çalışırsa onu da sileceğini yazdı. Ne konuştunuz dedim söylemedi. "Benim yüzümden oldu her şey" dedim, "Seninle bir alakası yok saçmalama" dedi. Ama çok üzgündü belli. Cevap gelmedi abisinden bu arada.
Çok kötü hissediyorum kendimi hala. Her şey benim yüzümden olmuş gibi, durduk yere ailesiyle arası açıldı çocuğun. Bizimkilerin yanına kafeye gittik ama ikimizin de suratı beş karış haliyle. 10 dakika oturdu kalktı benim uykum geldi yatacağım diye. Benim de hiç keyfim yok. Babaannem soruyor, migrenim tuttu dedim. Mesaj attım nişanlıma "Nasıl oldun?" diye, cevap vermedi.
Yahu kuzum 15 yasinda cocuk gibisin
Neden senin yuzunden olsun , seninle ne alakasi var konunun?
İyi olmus , ben zaten sana nisanlina mesaji goster o ortaligi yikacaktir dedim , dedigim gibi olmus
Yapmasi gerekeni yapmis
Simdi oturur totisunun ustune o elti , cunku senin kolay lokma olmadigini gordu , nisanlinin da sana sahip ciktigini gordu
Merak etme bundan sonra durulacak ortalik , en iyisi oldu
Cunku cok utandi ve sana rezil oldugunu dusunuyorOnun da morali bozuldu ama Milana, tamam destek oldu, arka çıktı ama bir soğuk davrandı. Erken yatıcam bilmem ne kalktı gitti, mesajıma cevap vermedi. Evden çıkıp kafeye giderken de bana tek kelime etmedi.
kadın aşırı tuhaf zaten yüz yüze bakılacak durumunuzun kalmadığını düşünüyorum iyi oldu mu evet oldu,nişanlının tavrı sana değildir insan sinirlenince modu düşüyor, çok üzücü sinsi yılan sizi ne hale düşürdü, aranızdaki yaş farkı nedir? senin ve kadının ve de nişanlı ile abinin,yaşlar kaç yaniOna ben de üzüldüm, hiç hoş olmadı. Ama karşıdaki de az değil, car car onun da sesi geliyordu telefondan. Nedir bu ya ben anlamadım cidden duyan sanar ciddi bir şey oldu.