- Konu Sahibi yemyeshill
-
yüzüme vurmaz ama su an da da söylediği tek şey su an herseye karısıyolar tamam aama eevlendıkten sonra ne senin ne benim ailem asla işimize karısmıcak su an bişi söylemiyorum ama ewlendikten sonra karısan olursa da o an biter benim için diyor onlar diyor:bbo:
canım takma bunları ne eşinin ailsei nede senin ailen olumsuz bi etken olmamalı hayatınızda..unutma kapıyı kapadıktan sonra herkes dışarıda kalacak..haydi bakalım gülsün o güzel yüzün senin güzel bi nişanın olacak ve bence sen o günde çok güzel bir kız olacaksın...bgne kadar olmuş olan zaten sen bundan sonrasına bak...eş adayına güzel şeyler söyle ve onu motive et..haydi şimdi sarıl cep telefonuna ve ona ''seni seviyorum çok hemde''die mesaj at..hadiiiiiiiiiiiiiiiii bekliorumm
Canim hatani kendinde anlamissin zaten..ailenin sözlün hakkindaki olumsuz laflari aktarman gercektende cok yanlis olmus...simdi ister istemez sözlün onlara karsi hep tavirli olacak...
Fakat sunuda belirtmek istiyorumki kiz evi birazda naz evidir...erkek dedigin öyle fazla kaprisli nazli olmaz...oda birazcik duymayacak görmeyecek..nede olsa onlar senin ailen...Bundan sonra her ne olursa olsun kesinlikle ailenle konustuklarini sözlüne aktarma...aksine aslinda seni cok seviyorlar bakma iste evleniyorum diye biraz stresse girdiler diyeceksin...
Her ne olursa olsun sunu unutmaki ailenden ve senden degerli hicbirsey yoktur güzelim...bir tabir vardir 10 tane koca bulabilirsin lakin anne baba kardese bir kere sahipsin baska yok....Ne kendini ezdir nede aileni...
Hakkinda hayirlisi olsun insallah:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?