- Konu Sahibi yemyeshill
cok skıldm cok bunaldım delirmek üzereyim bir hata yaptım en bastan simdi ise hatamın cezasını cekıyorum sadece simdi değil hep cektim ilerde de çekicem büyk ihtimallerle.
su anda sözlüyüm ay sonunda da nişanımız var ama ailem baştan istemedi sözlümü bizim taraflı aynı memleketli olsun istediler huyunu suyunu biliriz adetimiz adetlerine uysun dediler ama ben isteyince razı oldulr. ama bu sebeplerden dolayı o kadar cok sorun yaşadım ki ailemle hep arada kaldım onlar bana söledi ben sözlüme işi sen istedin herseyi de sen söliceksin dediler ne istedilerse söledim çoğu oldu ya da olmadı ama yıpranan hep ben oldum önceden 1 kere bile tartışmamız olmamasına rağmen sözlendik beri hiç tartışmamız günümüz geçmedi sözlümle... siz de bu var bizde bu var bizde bu alınır sizde şu alınır diye başladı hep konuşmalar ama sonu hep tartışmayla küslükle bitti cok kırıldım cok kırdım şimdi nişan zamanı gene aynı seyler oluyor ve ben artık cok sıkıldım bu ewlilik sonucta bazı yapılması gerekenler var bunu benim annem ya da babam sölemiş ben sölemişim farketmz ki yapılacak olan yapılmalı ama benim en büyük hatam ney biliyor musunuz? ailemin sölediklerini aynen sözlüme aktarmam ama bunu yeni farkediyorum. sözlümde aileme karşı olumsuz bir düşünce oluşturdu bu tavrım ailem istiyor demicektim ben istiyorum ya da bu bizde böyle olur deyip uzatmadan halledicektim ama yapamdım.... şimdi napıcam bilmiorum cok bunaldm mutlu olamıyorum nişanlanıcam sewinemiyorum ailemle ewde ayrı problem sözlümle ayrı problem arada sıkısp kalıyorum![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
normalde sözlümle cok iyi anlasıyorum eminim ewlendiğimizde yan yana olduğumuzda bir problem kalmıjak aileme karsı ki düşüncesi hariç bizim ikimizin arasında problem kalmıjak ama o güne kdr daha fazla bunları çekemiyorum eylülde olacak nikahımız ve daha cok var..... napmalıyım bilmiyorum
:1no2::çok üzgünüm:
su anda sözlüyüm ay sonunda da nişanımız var ama ailem baştan istemedi sözlümü bizim taraflı aynı memleketli olsun istediler huyunu suyunu biliriz adetimiz adetlerine uysun dediler ama ben isteyince razı oldulr. ama bu sebeplerden dolayı o kadar cok sorun yaşadım ki ailemle hep arada kaldım onlar bana söledi ben sözlüme işi sen istedin herseyi de sen söliceksin dediler ne istedilerse söledim çoğu oldu ya da olmadı ama yıpranan hep ben oldum önceden 1 kere bile tartışmamız olmamasına rağmen sözlendik beri hiç tartışmamız günümüz geçmedi sözlümle... siz de bu var bizde bu var bizde bu alınır sizde şu alınır diye başladı hep konuşmalar ama sonu hep tartışmayla küslükle bitti cok kırıldım cok kırdım şimdi nişan zamanı gene aynı seyler oluyor ve ben artık cok sıkıldım bu ewlilik sonucta bazı yapılması gerekenler var bunu benim annem ya da babam sölemiş ben sölemişim farketmz ki yapılacak olan yapılmalı ama benim en büyük hatam ney biliyor musunuz? ailemin sölediklerini aynen sözlüme aktarmam ama bunu yeni farkediyorum. sözlümde aileme karşı olumsuz bir düşünce oluşturdu bu tavrım ailem istiyor demicektim ben istiyorum ya da bu bizde böyle olur deyip uzatmadan halledicektim ama yapamdım.... şimdi napıcam bilmiorum cok bunaldm mutlu olamıyorum nişanlanıcam sewinemiyorum ailemle ewde ayrı problem sözlümle ayrı problem arada sıkısp kalıyorum
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
normalde sözlümle cok iyi anlasıyorum eminim ewlendiğimizde yan yana olduğumuzda bir problem kalmıjak aileme karsı ki düşüncesi hariç bizim ikimizin arasında problem kalmıjak ama o güne kdr daha fazla bunları çekemiyorum eylülde olacak nikahımız ve daha cok var..... napmalıyım bilmiyorum
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)