• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hata yaptım çok kötüyüm...

3-4 aydır gayet normal adet oluyorum lekelnme denilen şey kan görünümü olmayan az olan kesik kesik olan birşeyse ben normal adet oluyorum...

ama 3 yada 4 aydır şişliğin varsa hamile olamazsınn çünküü adet oluyorsun o yüzden korkma
adetin leke gibimii yoksa hani normall olduğunn gibimii eğer öyleyse hiç korkma bebek yokturrr

Ben anlamiyorum arkadas, ne diye buraya konu acip böyle her detayina varana
kadar herseyi yaziyorsunuz.
Millete ne sizin sevgilinizin enital bölgenize bosalip, bosalmamasindan.
İyiki vicdan azabi cekiyorsunuz yani cekmeseymissiniz
burda erotik hikaye okuyacakmisiz resmen.
Birde bakireyim diyorsunuz ya pesss.
Bakireligin anlamini bilmiyor malesef kizlarimiz.

eger cok ayran iciyorsan oda gaz siskinlik yapar, benim arkadasinda ayni problemi var

normal regl olupta hamile olmak imkansiz, bosuna evham yapiyorsun:20:

bencede hamile değilsin
millet çocuk yapmak için uğraşıyo
sen sevişmeyle nasıl hamile kalıcaksın
kolaymı hamile kalmak
bide 2. üyelik aldım onunla yazıyorum kimse tanımasın demişsin
2. üyelik yasak değilmi
yöneticilerdende yorum almışsın
biz açınca yasak millet açınca serbestmi bu stede herkes eşit değilmi
kimine gözmü yumuluyo
ben buna takıldım
herkes açsın ozaman
2. üyelikle konu tanınmak istemeyen arkadaşlara anlatacakları olupta
çekinenler hadi üyelik almaya
ağaya beleş
hesabı

Son düzenleme:
Konu sahibinin sıkıntısına ne kadar çare olmuşsunuz arkadaşlar bravo size.Konu dışı mesajlar,konuyu geyik sohbete çeviren mesajlar uyarı/ceza nedenidir tekrar hatırlatmak istedim.

Konuya gelirsek arkadaşım büyük bir ihtimalle hamile değilsin ama bizlere sorarak net cevap alamazsın,bir şekilde test alıp bakmalısın.Psikolojik şişlikde olabilir.

bence burda geyik muhabbeti yorumu yapıcağınıza açık açık 2. üyeliğim demiş
onunla ilgilenseniz
biz yapınca
hemen ceza yağdırıp üyeliğimizi iptal ediyosunuz
ceza alması gerekenler zaten hep nuru pak kenarda duruyo olan benim gibi çenesini tutanmayan lara oluyo
hemen ceza

birleşme olmadığı müddetçe zor bir ihtimal... belki bir şey gaz yapmıştır, yediğin dokunmuştur, çok tuzlu yiyorsan vücut ödem yapmış su toplamıştır ki benim de bu nedenlerle karnım şişer :ssz: ama kesin sonucu test yapmadan bilemezsin. eczaneden alınan testler kaçıncı haftadan itibaren kullanılabiliyor bilmiyorum. bilen bir arkadaş yazarsa iyi olur, ya da direk git eczaneye sor.

hamilelikte üstüne görme olayı var, yani ilk ay bazı kadınlarda adet gibi kanama olur, nedeni embriyonun rahim duvarına tutunması. ama sonraki aylarda olmaz bildiğim kadarıyla. sen de kaç aydır adet görüyomuşsun... hamilelik ihtimali biraz zor...

birleşme olmadığı müddetçe zor bir ihtimal... belki bir şey gaz yapmıştır, yediğin dokunmuştur, çok tuzlu yiyorsan vücut ödem yapmış su toplamıştır ki benim de bu nedenlerle karnım şişer :ssz: ama kesin sonucu test yapmadan bilemezsin. eczaneden alınan testler kaçıncı haftadan itibaren kullanılabiliyor bilmiyorum. bilen bir arkadaş yazarsa iyi olur, ya da direk git eczaneye sor.

evet benim derdimde bu testler 2-3-4 aylıksa bile pozitişf çıkarnı? burda okuduğum yorumlara göre çıkar eğer yanlış anlamadı isem. aceba eczacı falan yokmu o cevaplasa kesşke

hamilelikte üstüne görme olayı var, yani ilk ay bazı kadınlarda adet gibi kanama olur, nedeni embriyonun rahim duvarına tutunması. ama sonraki aylarda olmaz bildiğim kadarıyla. sen de kaç aydır adet görüyomuşsun... hamilelik ihtimali biraz zor...

ben normal olarak her ay adetimi görüyorum en son 10 gün öncede oldum

ben normal olarak her ay adetimi görüyorum en son 10 gün öncede oldum

e daha ne soruyorsun
cinsellik yaşadığınımı anlatmak için yazdın
adet olmuşsun
seviştim dediğinin üzerinden nekadar geçti kimbilir
aferin kızım
eline emeğine sağlık mı diyelim
alsana milli olmanın madalyasımı diyelim yok yok kupası:65::65::65::65:

evlı bı arkadaşın yok mu?
Rıca etsen o alsa eczaneden bı test madem çıkamıyorsun
hem evlı yanı, onu gören olsa bıle nıye alıyorsun demez
olmadı pazartesı maaş bahanesı ıle merkeze gıtmelısın

e daha ne soruyorsun
cinsellik yaşadığınımı anlatmak için yazdın
adet olmuşsun
seviştim dediğinin üzerinden nekadar geçti kimbilir
aferin kızım
eline emeğine sağlık mı diyelim
alsana milli olmanın madalyasımı diyelim yok yok kupası:65::65::65::65:

lütfen konuyu başından itibaren okuyup anlayarak cevap yazarmısınız. siz siteden ceza aldınız diye sinirlenip benim 2. üyeliğime ceza almadan yöneticilerin de yorum yapmasına iyice kızarak ters davranıyorsunuz. rica ediyorum her eğer konuyu merak ettiyseniz başından itibaren iyi okuyun öyle cevaplayın.

sosyeteden olursunuz, zengin olursunuz, avrupalı olursunuz amenna.

ama türkiye gibi muhafazakar bir ülkenin "köy gibi bir yer"inden çıkıp da şu riski almayın.
başınıza gelecekleri biliyorsunuz, geldiğiniz çevrede evlilik dışı ilişki yaşayan kadının kaderinin kınanma aşağılanma dayak ve yaralanmayla sonuçlandığını biliyorsunuz,
o zaman ne demeye şunu yaparsınız?
sıkıştığı anda tüyüp başka kızla evlenecek bir erkek için şu durumlara düştüğünüze değer mi?

sorunun cevabı: erkek arkadaşın test satın alsın. kendin alma, enselenirsin.

evlı bı arkadaşın yok mu?
Rıca etsen o alsa eczaneden bı test madem çıkamıyorsun
hem evlı yanı, onu gören olsa bıle nıye alıyorsun demez
olmadı pazartesı maaş bahanesı ıle merkeze gıtmelısın

yok cnm arkadaş yakın yok bişrde kimseye açılamam bu durumdayken.. pazartesi bizimkilerin durumuna bakıp bir şekilde şehir merkezine gitmeye çalışacağım. bilmiyorum orayıda taksiye binip özel bir yere gidetyim özel hastane varsa oraya falan test yaptırayım diyorum...

sosyeteden olursunuz, zengin olursunuz, avrupalı olursunuz amenna.

ama türkiye gibi muhafazakar bir ülkenin "köy gibi bir yer"inden çıkıp da şu riski almayın.
başınıza gelecekleri biliyorsunuz, geldiğiniz çevrede evlilik dışı ilişki yaşayan kadının kaderinin kınanma aşağılanma dayak ve yaralanmayla sonuçlandığını biliyorsunuz,
o zaman ne demeye şunu yaparsınız?
sıkıştığı anda tüyüp başka kızla evlenecek bir erkek için şu durumlara düştüğünüze değer mi?

sorunun cevabı: erkek arkadaşın test satın alsın. kendin alma, enselenirsin.

cnm konuyu başından okursan daha iyi anlarsın

lütfen konuyu başından itibaren okuyup anlayarak cevap yazarmısınız. siz siteden ceza aldınız diye sinirlenip benim 2. üyeliğime ceza almadan yöneticilerin de yorum yapmasına iyice kızarak ters davranıyorsunuz. rica ediyorum her eğer konuyu merak ettiyseniz başından itibaren iyi okuyun öyle cevaplayın.

okudum canım başınıda sonunuda
evet 2. üyelik yasaksa herkese yasak olmalı
sesimi duyan yokmu
nerde adalet nerde bu devlet nerde bu millet niye sesiz kalıyorsunuz
beni ilgilendiren tek konu
haksızlık olduğu
yoksa banane senin yada bir başkasının cinselliğinden özgürsün istediğini yaparsın
ama yaptığının arkasındada durursun
kıçı yanık kedi gibi aman annem duyar burası küçük ayaklarına tyatmassın
sevişmeye giderken orası küçük olmuyo kimse görmüyo
oda enteresan

Hamıle olma gıbı bı durumun yok o kadarda degıl. Merak etme sperm hareketlı olabılır ama hoplayamıyo ıcınde. Icıne bosalsa belkı oda bındebır

Back