Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eger cok ayran iciyorsan oda gaz siskinlik yapar, benim arkadasinda ayni problemi var
normal regl olupta hamile olmak imkansiz, bosuna evham yapiyorsun![]()
Konu sahibinin sıkıntısına ne kadar çare olmuşsunuz arkadaşlar bravo size.Konu dışı mesajlar,konuyu geyik sohbete çeviren mesajlar uyarı/ceza nedenidir tekrar hatırlatmak istedim.
Konuya gelirsek arkadaşım büyük bir ihtimalle hamile değilsin ama bizlere sorarak net cevap alamazsın,bir şekilde test alıp bakmalısın.Psikolojik şişlikde olabilir.
birleşme olmadığı müddetçe zor bir ihtimal... belki bir şey gaz yapmıştır, yediğin dokunmuştur, çok tuzlu yiyorsan vücut ödem yapmış su toplamıştır ki benim de bu nedenlerle karnım şişerama kesin sonucu test yapmadan bilemezsin. eczaneden alınan testler kaçıncı haftadan itibaren kullanılabiliyor bilmiyorum. bilen bir arkadaş yazarsa iyi olur, ya da direk git eczaneye sor.
hamilelikte üstüne görme olayı var, yani ilk ay bazı kadınlarda adet gibi kanama olur, nedeni embriyonun rahim duvarına tutunması. ama sonraki aylarda olmaz bildiğim kadarıyla. sen de kaç aydır adet görüyomuşsun... hamilelik ihtimali biraz zor...
ben normal olarak her ay adetimi görüyorum en son 10 gün öncede oldum
e daha ne soruyorsun
cinsellik yaşadığınımı anlatmak için yazdın
adet olmuşsun
seviştim dediğinin üzerinden nekadar geçti kimbilir
aferin kızım
eline emeğine sağlık mı diyelim
alsana milli olmanın madalyasımı diyelim yok yok kupası![]()
evlı bı arkadaşın yok mu?
Rıca etsen o alsa eczaneden bı test madem çıkamıyorsun
hem evlı yanı, onu gören olsa bıle nıye alıyorsun demez
olmadı pazartesı maaş bahanesı ıle merkeze gıtmelısın
sosyeteden olursunuz, zengin olursunuz, avrupalı olursunuz amenna.
ama türkiye gibi muhafazakar bir ülkenin "köy gibi bir yer"inden çıkıp da şu riski almayın.
başınıza gelecekleri biliyorsunuz, geldiğiniz çevrede evlilik dışı ilişki yaşayan kadının kaderinin kınanma aşağılanma dayak ve yaralanmayla sonuçlandığını biliyorsunuz,
o zaman ne demeye şunu yaparsınız?
sıkıştığı anda tüyüp başka kızla evlenecek bir erkek için şu durumlara düştüğünüze değer mi?
sorunun cevabı: erkek arkadaşın test satın alsın. kendin alma, enselenirsin.
lütfen konuyu başından itibaren okuyup anlayarak cevap yazarmısınız. siz siteden ceza aldınız diye sinirlenip benim 2. üyeliğime ceza almadan yöneticilerin de yorum yapmasına iyice kızarak ters davranıyorsunuz. rica ediyorum her eğer konuyu merak ettiyseniz başından itibaren iyi okuyun öyle cevaplayın.